fal_len 01.09.05, 19:47 witamy maturzystów 2006 :) jak nastroje :P? z mojej strony prośba: nie siedźcie za długo na forum :P przynajmniej nie na tym :P są dużo fajniejsze :P (wcale nie mam na myśli jakiegoś konkretnego Umbra :P) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senna87 Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 19:51 jak nastroje? ja osobiście byłam bardzo, bardzo, bardzo spokojna az do chwili kiedy tu wyczytałam ze ci "wspaniali" ludzie z CKE cos znowu kombinują.włanie wszystkie moje plany edukacyje na ten rok legły w gruzach.echhh.ale nic. dam rade jakoś może:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Forum odżywa :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:54 No jedynie sie matmy boje. MAturka juz za 8 miesiecy:P Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:00 tak..kolezanka dobrze mowi...nie siedzcie za dlugo na tym forum...sa na to udokumentowane dowody patologii....:)Poza tym niektorzy zakladali tu dziwne posty:)...(o jakim forum mowisz..bo ja nie wiem:P...ejj)!! Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:31 Senna... ja cię proszę nie przejmuj się tym co piszą na tym forum... tu zawsze jest panika i niedoinformowanie... tu wszyscy mają przecieki, 100% ze wszystkiego itd, itp... więc naprawdę ... wejdź sobie na stronę CKE i sama poczytaj :) na pewno wszystko sie wyjaśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:35 nie wiem...klimat tresci Twojego posta cos mi przypomina...:)..a Tobie:P Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:49 nie wiem... może to : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25209272&a=25213887 :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:51 Och, jakie to fajne były czasy... Ja chce jeszcze raz! :D Najpierw wszyscy mieli przecieki, potem wszyscy mieli same 100% a nawet niektórzy geniusze 101% a póxniej ci sami "geniusze" nie dostali nigdzie i była czarna rozpacz. Ale poza tym to są tutaj normalni ludzie tacy którzy wiele godzin przesiedzieli na forum jednocześnie ucząc sie albo udając że się uczą. W każdym razie niezapomniana atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:04 tak naprawdę z całej matury najmilej wspominam to forum.. mimo tego całego syfu, który tu niektórzy odprawiali... fajnie było :P dobrze, że matura jest tylko raz:P... ale klimat był niezapomniany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:17 a ja tesknie za tym klimatem ... kto mnei przytuli <beczy> .... :P Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:23 <głaszcze> wszystko będzie dobrze <przytula> :) swoja droga zastanawiam sie czy sie nie wbić na studniówkę rocznika '87... a swoją drogą...rocznikowy 86... studiujesz gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:25 jeszcze niestudiuje :D ale bede w tym roczku ;) ... a ty? Widziałem twoje wypowiedzi wiele razy ale niepamietam :) ... pamietam bardzo dobrze jak z khamilem ... albo simonem.robinsem wymieniałas poglady itp :P ... ale to chyba jeden i ten sam człowiek nie ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:28 ten sam ten sam :P notabene tu się poznaliśmy :P ejj... o to mi chodziło.. co BĘDZESZ studiował? zwykłe przejęzyczenie :P a ja będę sobie studiować fizjoterapię na UJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:31 mówi co coś nick tommy.100 albo tommy :) to własnie ja :D .... Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:34 mówi :) jasne że mówi.. tyle, że aż na tyle sie nie zainteresowałam, żeby wiedzieć co BĘDZIESZ studiował.. powiedz wkońcu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:36 prawo UMCS ;) buuu... a myslałem że bedziesz mnie lepiej pamietała :D ... kilka postów tu zakładałem ;) ... teraz raczej na pokoju "studia" siedze ale widze ze i tutaj zaczyna sie rozkercac :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:41 ojej :P przepraszam :P studia to już nie to samo... siedziałam tam trochę, ale jakos do mnie nie trafia :) a tutaj może być już niedługo fajnie... widziałeś już się pierwsza prowokacja pojawiła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:46 my takie prowokacje rozganiamy :D ... ja raczej wole spokojnie i łagodnie do takich wymysłow ludzkich podchodzic ale czasami to az nerw rusza ze złosci :D .. nieprawdaz ?? :D ale nie żebym był nerwowy :D ... jak to ktos ładnie ujał ale nie w tym poscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:50 no własnie :P.. ja na razie odchodze w niebyt :P przypuszczam, że jeszcze sie spotkamy :P miłego wieczorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Forum odżywa :P IP: *.astral.lodz.pl 02.09.05, 09:14 Rocznikowi 87' gratulujemy ... Żywca ;p aha i wspolczujemy matury :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 02.09.05, 12:10 dobre dobre... polać temu panu :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 04.09.05, 18:38 polewamy :P ale nie Żywca... 0.7 mamy obiecane :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 04.09.05, 19:29 o widze że kolezanka sie znalazła :D ... chetnie bym skorzystał chociaz wczoraj było ciezko :D ... ale dzisiaj już jest dobrze :d ... pelna stabilizacja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.smith Re: Forum odżywa :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:33 forum pada, nie dopuscmy do tego !! Odpowiedz Link Zgłoś
nietak7 Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 13:16 Najlepiej było w najgorętszym okresie, czyli w samym środku matur - mało wątków, mnóstwo postów, gorące debaty... a potem, już po maturze, się lipa zrobiła, bo codziennie powstawało tysiąc wątków typu: "Kto idzie na uniwerek w Pcimiu?", "Szukam mieszkania w wawie", na których były nie więcej niż dwa-trzy wpisy. Nie było już dyskusji. Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 20:17 ejjj, dyskusja byla, tylko ze te watki byly mniej zauwazalne, czasami przechodzily na druga strone - wlasnie przez to, co zostalo przez ciebie opisane - dziesiatki nowych, krotkotrwalych watkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 20:20 W okresie maturalnym wątków też było dużo... żeby sie wątek utrzymał musiała sie na nim odbywaĆ ważka dyskusja...pamiętam jak się na początku wkurzałam na wszystkie prowokacje :P a teraz widzę, że bez nich trochę nudno :P ta niezapomniana to wątek "To nie wina CKE" pamiętacie :P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FlashMan Re: Forum odżywa :P IP: *.pl / *.access-net.pl 13.09.05, 20:25 Ok, więc moze ja jako pierwszy poprowokuję... "Hehehe cwaniaczki, będziecie sie musięli uczyć unas w United States of America, naturalnie system oświaty jest najlepszy, Hehehe - a Wasz ten polski, i wy wogóle jesteście ciency. Nie to co ja prawdziwy men z America... - United States, naturalnie" :))) :)))) :))) Jak mi wyszła prowokacja? :) POZDRAWIAM!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decorant Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 14.09.05, 08:25 dobre dobre błyskający....tylko czemu powiedziałes że to prowokacja moze bym sie nabrał :P ... chciało mi sie jużna kogos pokrzyczec :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 14.09.05, 08:35 no właśnie! a co ty wogóle wyrabiasz! Wy w Stanach! Ha! my mamy najlepszy system eduakcji.. tu w Tadżykistanie... wiecie czego oni nas tu uczą? czytać i pisać! ha! nauczył was kiedyś ktoś takich rzeczy? ha! w Polsce też w sumie mają niezły... łatwo tam zdać maturę (ha! ale przyładowałam... dokopcie mi, czekam! przecież to takie trudne uzyskać 30 %...:) ) heh... też to napiszę: to jest prowokacja :P heh.. kto by pomyślał :P Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Forum odżywa :P 15.09.05, 19:50 Tak, tutaj cichoskryty agent dziedziny mniej lub bardziej wyszukanej prowokacji...ale uwaga..to co dzis napisze..bedzie cala prawdo i moja osobista opinia.....wiec W nas w Polsce...bylo stosunkowo sie latwo dostac na studia...bo skoro matura byla na tak nedznym poziomie...ale do rzeczy...najbardziej bawilo mnie grono naszych tegorocznych maturzystow...dracych blagalne apele gdzies daleko na nowa mature z matmy...fizyki...a przeciez..czy bylo czyms trudnym te przedmioty zdac!!Co do reszty..slawetny watek o maturze z historii...zenada...skoro dzisiejsi maturzysci nie maja zadnej wiedzy o minionej epoce..badz elementarnych faktach z historii ustroju...to potem nie dziwne sa wyniki, jakie wiekszosc tych wyedukowanych osob osiagnela. I tak ze wszystkiego..wiec..to nie byla wina CKE..ale wasza..moi drodzy maturzysci...zapamietajcie to raz na zawsze:)... a ja nie napisze ze to jest prowokacja..bo przeciez nia nie jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolowicz Re: Forum odżywa :P IP: 217.97.247.* 15.09.05, 21:04 no no no khamil... w LBN na KULu to my sie jeszcze policzymy z takimi cwaniaczkami jak ty <zły>.... Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: Forum odżywa :P 15.09.05, 21:26 hehh...widze forum wywiadowcze dziala..juz nic nie moze pozostac ukryte:)..Dobrze...ze nie jestem na KUL-u...Bo by sie jeszcze latajaca sekcja ze mna policzyla..jejjj...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Forum odżywa :P IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 19:05 A może reaktywować wątek "To nie wina CKE!"? Może maturzyści 2006 dadzą się nabrać i znów rozkwitnie przepyszna dyskusja? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: Forum odżywa :P 02.10.05, 00:01 To znowu Ty B... już raz go reaktywowałeś i nie wyszło.. ten wątek wyszedł z mody :P teraz wszyscy mają rodzinę w CKE.. nie tylko nasza Dianusia :P Odpowiedz Link Zgłoś