Dodaj do ulubionych

Forum odżywa :P

01.09.05, 19:47
witamy maturzystów 2006 :) jak nastroje :P? z mojej strony prośba: nie
siedźcie za długo na forum :P przynajmniej nie na tym :P są dużo fajniejsze :P
(wcale nie mam na myśli jakiegoś konkretnego Umbra :P)
Obserwuj wątek
    • senna87 Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 19:51
      jak nastroje? ja osobiście byłam bardzo, bardzo, bardzo spokojna az do chwili
      kiedy tu wyczytałam ze ci "wspaniali" ludzie z CKE cos znowu kombinują.włanie
      wszystkie moje plany edukacyje na ten rok legły w gruzach.echhh.ale nic. dam
      rade jakoś może:-)
    • Gość: :) Re: Forum odżywa :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:54
      No jedynie sie matmy boje. MAturka juz za 8 miesiecy:P
    • simon.robins Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:00
      tak..kolezanka dobrze mowi...nie siedzcie za dlugo na tym forum...sa na to udokumentowane dowody patologii....:)Poza tym niektorzy zakladali tu dziwne posty:)...(o jakim forum mowisz..bo ja nie wiem:P...ejj)!!
      • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:31
        Senna... ja cię proszę nie przejmuj się tym co piszą na tym forum... tu zawsze
        jest panika i niedoinformowanie... tu wszyscy mają przecieki, 100% ze
        wszystkiego itd, itp... więc naprawdę ... wejdź sobie na stronę CKE i sama
        poczytaj :) na pewno wszystko sie wyjaśni :)
        • simon.robins Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:35
          nie wiem...klimat tresci Twojego posta cos mi przypomina...:)..a Tobie:P
          • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:49
            nie wiem... może to :
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25209272&a=25213887 :P:P:P
    • zia86 Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 20:51
      Och, jakie to fajne były czasy... Ja chce jeszcze raz! :D Najpierw wszyscy
      mieli przecieki, potem wszyscy mieli same 100% a nawet niektórzy geniusze 101%
      a póxniej ci sami "geniusze" nie dostali nigdzie i była czarna rozpacz. Ale
      poza tym to są tutaj normalni ludzie tacy którzy wiele godzin przesiedzieli na
      forum jednocześnie ucząc sie albo udając że się uczą. W każdym razie
      niezapomniana atmosfera...
      • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:04
        tak naprawdę z całej matury najmilej wspominam to forum.. mimo tego całego syfu,
        który tu niektórzy odprawiali... fajnie było :P dobrze, że matura jest tylko
        raz:P... ale klimat był niezapomniany :)
        • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:17
          a ja tesknie za tym klimatem ... kto mnei przytuli <beczy> .... :P
          • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:23
            <głaszcze> wszystko będzie dobrze <przytula> :) swoja droga zastanawiam sie czy
            sie nie wbić na studniówkę rocznika '87... a swoją drogą...rocznikowy 86...
            studiujesz gdzieś?
            • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:25
              jeszcze niestudiuje :D ale bede w tym roczku ;) ... a ty? Widziałem twoje
              wypowiedzi wiele razy ale niepamietam :) ... pamietam bardzo dobrze jak z
              khamilem ... albo simonem.robinsem wymieniałas poglady itp :P ... ale to chyba
              jeden i ten sam człowiek nie ?? :D
              • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:28
                ten sam ten sam :P notabene tu się poznaliśmy :P ejj... o to mi chodziło.. co
                BĘDZESZ studiował? zwykłe przejęzyczenie :P a ja będę sobie studiować
                fizjoterapię na UJ :)
                • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:31
                  mówi co coś nick tommy.100 albo tommy :) to własnie ja :D ....
                  • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:34
                    mówi :) jasne że mówi.. tyle, że aż na tyle sie nie zainteresowałam, żeby
                    wiedzieć co BĘDZIESZ studiował.. powiedz wkońcu :P
                    • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:36
                      prawo UMCS ;) buuu... a myslałem że bedziesz mnie lepiej pamietała :D ... kilka
                      postów tu zakładałem ;) ... teraz raczej na pokoju "studia" siedze ale widze ze
                      i tutaj zaczyna sie rozkercac :D
                      • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:41
                        ojej :P przepraszam :P studia to już nie to samo... siedziałam tam trochę, ale
                        jakos do mnie nie trafia :) a tutaj może być już niedługo fajnie... widziałeś
                        już się pierwsza prowokacja pojawiła :P
                        • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 01.09.05, 21:46
                          my takie prowokacje rozganiamy :D ... ja raczej wole spokojnie i łagodnie do
                          takich wymysłow ludzkich podchodzic ale czasami to az nerw rusza ze
                          złosci :D .. nieprawdaz ?? :D ale nie żebym był nerwowy :D ... jak to ktos
                          ładnie ujał ale nie w tym poscie :D
                          • fal_len Re: Forum odżywa :P 01.09.05, 21:50
                            no własnie :P.. ja na razie odchodze w niebyt :P przypuszczam, że jeszcze sie
                            spotkamy :P miłego wieczorku :)
                            • Gość: gienio Re: Forum odżywa :P IP: *.astral.lodz.pl 02.09.05, 09:14
                              Rocznikowi 87' gratulujemy ... Żywca ;p aha i wspolczujemy matury :D
                              • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 02.09.05, 12:10
                                dobre dobre... polać temu panu :D
                                • fal_len Re: Forum odżywa :P 04.09.05, 18:38
                                  polewamy :P ale nie Żywca... 0.7 mamy obiecane :P
                                  • Gość: rocznikowy 86 Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 04.09.05, 19:29
                                    o widze że kolezanka sie znalazła :D ... chetnie bym skorzystał chociaz wczoraj
                                    było ciezko :D ... ale dzisiaj już jest dobrze :d ... pelna stabilizacja :D
                                    • Gość: mr.smith Re: Forum odżywa :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:33
                                      forum pada, nie dopuscmy do tego !!
      • nietak7 Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 13:16
        Najlepiej było w najgorętszym okresie, czyli w samym środku matur - mało
        wątków, mnóstwo postów, gorące debaty... a potem, już po maturze, się lipa
        zrobiła, bo codziennie powstawało tysiąc wątków typu: "Kto idzie na uniwerek w
        Pcimiu?", "Szukam mieszkania w wawie", na których były nie więcej niż dwa-trzy
        wpisy. Nie było już dyskusji. Szkoda....
        • jakub_86 Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 20:17
          ejjj, dyskusja byla, tylko ze te watki byly mniej zauwazalne, czasami
          przechodzily na druga strone - wlasnie przez to, co zostalo przez ciebie
          opisane - dziesiatki nowych, krotkotrwalych watkow ;)
        • fal_len Re: Forum odżywa :P 13.09.05, 20:20
          W okresie maturalnym wątków też było dużo... żeby sie wątek utrzymał musiała sie na nim odbywaĆ ważka dyskusja...pamiętam jak się na początku wkurzałam na wszystkie prowokacje :P a teraz widzę, że bez nich trochę nudno :P ta niezapomniana to wątek "To nie wina CKE" pamiętacie :P?
          • Gość: FlashMan Re: Forum odżywa :P IP: *.pl / *.access-net.pl 13.09.05, 20:25
            Ok, więc moze ja jako pierwszy poprowokuję...

"Hehehe cwaniaczki, będziecie sie musięli uczyć unas w United States of
            America, naturalnie system oświaty jest najlepszy, Hehehe - a Wasz ten polski,
            i wy wogóle jesteście ciency. Nie to co ja prawdziwy men z America... - United
            States, naturalnie" :))) :)))) :)))

Jak mi wyszła prowokacja? :) POZDRAWIAM!!! :)
            • Gość: decorant Re: Forum odżywa :P IP: 80.51.249.* 14.09.05, 08:25
              dobre dobre błyskający....tylko czemu powiedziałes że to prowokacja moze bym
              sie nabrał :P ... chciało mi sie jużna kogos pokrzyczec :D
              • fal_len Re: Forum odżywa :P 14.09.05, 08:35
                no właśnie! a co ty wogóle wyrabiasz! Wy w Stanach! Ha! my mamy najlepszy system eduakcji.. tu w Tadżykistanie... wiecie czego oni nas tu uczą? czytać i pisać! ha! nauczył was kiedyś ktoś takich rzeczy? ha! w Polsce też w sumie mają niezły... łatwo tam zdać maturę (ha! ale przyładowałam... dokopcie mi, czekam! przecież to takie trudne uzyskać 30 %...:) )
                heh... też to napiszę: to jest prowokacja :P heh.. kto by pomyślał :P
                • simon.robins Re: Forum odżywa :P 15.09.05, 19:50
                  Tak, tutaj cichoskryty agent dziedziny mniej lub bardziej wyszukanej prowokacji...ale uwaga..to co dzis napisze..bedzie cala prawdo i moja osobista opinia.....wiec
                  W nas w Polsce...bylo stosunkowo sie latwo dostac na studia...bo skoro matura byla na tak nedznym poziomie...ale do rzeczy...najbardziej bawilo mnie grono naszych tegorocznych maturzystow...dracych blagalne apele gdzies daleko na nowa mature z matmy...fizyki...a przeciez..czy bylo czyms trudnym te przedmioty zdac!!Co do reszty..slawetny watek o maturze z historii...zenada...skoro dzisiejsi maturzysci nie maja zadnej wiedzy o minionej epoce..badz elementarnych faktach z historii ustroju...to potem nie dziwne sa wyniki, jakie wiekszosc tych wyedukowanych osob osiagnela. I tak ze wszystkiego..wiec..to nie byla wina CKE..ale wasza..moi drodzy maturzysci...zapamietajcie to raz na zawsze:)...
                  a ja nie napisze ze to jest prowokacja..bo przeciez nia nie jest:P
                  • Gość: coolowicz Re: Forum odżywa :P IP: 217.97.247.* 15.09.05, 21:04
                    no no no khamil... w LBN na KULu to my sie jeszcze policzymy z takimi
                    cwaniaczkami jak ty <zły>....
                    • simon.robins Re: Forum odżywa :P 15.09.05, 21:26
                      hehh...widze forum wywiadowcze dziala..juz nic nie moze pozostac ukryte:)..Dobrze...ze nie jestem na KUL-u...Bo by sie jeszcze latajaca sekcja ze mna policzyla..jejjj...:P
    • Gość: B Re: Forum odżywa :P IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 19:05
      A może reaktywować wątek "To nie wina CKE!"? Może maturzyści 2006 dadzą się
      nabrać i znów rozkwitnie przepyszna dyskusja? :D
      • fal_len Re: Forum odżywa :P 02.10.05, 00:01
        To znowu Ty B... już raz go reaktywowałeś i nie wyszło.. ten wątek wyszedł z mody :P teraz wszyscy mają rodzinę w CKE.. nie tylko nasza Dianusia :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka