bocian112 17.01.06, 13:39 Jak wam poszło ? Trudna, łatwa wg Was ? Czekamy na info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kenic0071 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 13:52 Podstawowy - dalo sie "ugryzc" ;-) Zadanie z trapezem - proste, z walcem rowniez... Prawdopodobienstwo - proste... Ogolnie ok :-) Przegieciem bylo moim zdaniem 8pkt za zadanie 9te... :-/ No, ale nie wazne - licze na ok 60-70% z podst. Rozsz. to masakra jak dla mnie :D W przeciwienstwie do maja ubieglego roku teraz jestem optymistycznie tak jakos nastawiony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda2005 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 14:03 szczerze to sama nie wiem...chciałabym rzucić okiem na model, a przy okazji jak gdzieś znajdziecie to wklejcie z łaski swojej ok?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bocian112 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 14:17 Ma byc na www.zadania.pl , piszą że w godzinach popołudniowych. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
klops_miesny Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 15:15 Podstawowa byla latwa, a rozszerzona.. hmm.. mysle, ze poziom byl taki jak w maju.. ale tym razem wszystko ruszylam, wiekszosc nawet skonczylam :D A czy dobrze to sie okaze.. Nie umialam za to pierwszego zadania na rozszerzonej! Zrobilam kawalek i utknelam.. oh! :> Odpowiedz Link Zgłoś
samanta19 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 16:10 nie zrobiłam pierwszego i ostatniego na p. rozszerzonym :( trudno... nie wiecie kiedy mają być wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
djw2 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 20:23 Wyniki?? Do końca lutego NAJPÓŹNIEJ okręgówki mają czas aby podać nam wyniki. Co do mnie... heh chyba zwaliłem:D nic sie nie uczyłem(zrobiłem takie błędy że aż wstyd:P i nie ruszyłem banalnych zadań... w domu zrobiłbym bez problemu... ale cóż... chyba stres)... bo odpusciłem sobie na teraz mate... i chce dobrze napisac w maju. PS. Jak bedzie 30% to bede zadowolony:D ale i tak w maju przystąpie once again niezależnie od wyniku dzisiejszej maty. PS2. Nie wiecie jak jest w przypadku kiedy poprawiam mature i zamiast poprawić to sobie pogorszyłem wynik?? np miałem 50% i chciałem poprawić na więcej a dostałem z poprawki np 40%. Który wynik bedzie sie liczył?? Pytam bo nie wiem... a nie chce mi sie szukać NFO. Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 20:42 Liczy lepszy wynik - czyli te pierwsze 50% Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 20:42 Liczy się lepszy wynik - czyli te pierwsze 50% Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: Matematyka - jak poszło ? 17.01.06, 20:42 Liczy się lepszy wynik - czyli te pierwsze 50% Odpowiedz Link Zgłoś
21martiii KLUCZ ODPOWIEDZI Z MATMY 18.01.06, 18:05 www.cka.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=116 zadania znajduja sie na samych koncach otwieranych stron Odpowiedz Link Zgłoś