kasik87 24.01.06, 18:39 Mozna zmienic jeszcze arkusz maturalny dokladnie mature ustna z rozszezonej na podstawowa z niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica.b Re: Zmiana arkusza 24.01.06, 19:07 kasik87 napisała: > Mozna zmienic jeszcze arkusz maturalny dokladnie mature ustna z rozszezonej > na podstawowa z niemieckiego? u mnie mozna do 4 lutego zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: Zmiana arkusza 24.01.06, 19:39 Można zmieniać na 2 miesiące pierwszą przed maturą pisemną, czyli przed polskim... a jeśli zmiana nie nie wiąże się ze zmianą arkuszy wysyłanych do szkoły i nie narusza harmonogramu matur - na dwa tygodnie przed egzaminem... źódło CKE... może tylko to inaczej w słowa ubrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zmiana arkusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:05 Jeszcze można. U mnie w szkole mówili, że trzeba napisać do OKE. Spytaj sie u siebie czy szkoła w tym pośredniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuzPoMaturze Re: Zmiana arkusza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 21:41 w zeszłym roku można było zmieniać do końća lutego. do połowy kwietnia można było zmieniać poziom z rozsz na podst w pisemnych oraz rezygnować z przedmiotów a także zmieniać w obrębie szkoły (np Ty chciałaś pisac maturę z biol a koleżanka z geo i się zamieniacie)- to z rozporządzenia CKE, było info na ich stronie, koleżanka z tego korzystała. jeśli chodzi o ustne to chyba dużo zależy od dobrej woli nauczycieli w Twojej szkole, ale myślę,że na pewno do końca lutego możesz to zrobić. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik co ty bredzisz z tą zmianą??? IP: *.chello.pl 28.01.06, 10:39 w zeszłym roku w ogóle wcześniej nie deklarowało się poziomu pisemnych więc też nie było potrzeby zmieniać deklaracji ani do połowy kwietnia, ani w żadnym innym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: co ty bredzisz z tą zmianą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:25 Ale w tym roku trzeba było już we wrześniu zadeklarować poziom. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś