Dodaj do ulubionych

Zmiana arkusza

24.01.06, 18:39
Mozna zmienic jeszcze arkusz maturalny dokladnie mature ustna z rozszezonej
na podstawowa z niemieckiego?
Obserwuj wątek
    • diablica.b Re: Zmiana arkusza 24.01.06, 19:07
      kasik87 napisała:

> Mozna zmienic jeszcze arkusz maturalny dokladnie mature ustna z rozszezonej
      > na podstawowa z niemieckiego?
      u mnie mozna do 4 lutego zmieniac
    • bbiedrooneczkaa Re: Zmiana arkusza 24.01.06, 19:39
      Można zmieniać na 2 miesiące pierwszą przed maturą pisemną, czyli przed
      polskim... a jeśli zmiana nie nie wiąże się ze zmianą arkuszy wysyłanych do
      szkoły i nie narusza harmonogramu matur - na dwa tygodnie przed egzaminem...
      źódło CKE... może tylko to inaczej w słowa ubrałam.
      • Gość: gosia Re: Zmiana arkusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:05
        Jeszcze można. U mnie w szkole mówili, że trzeba napisać do OKE. Spytaj sie u
        siebie czy szkoła w tym pośredniczy.
    • Gość: JuzPoMaturze Re: Zmiana arkusza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 21:41
      w zeszłym roku można było zmieniać do końća lutego. do połowy kwietnia można
      było zmieniać poziom z rozsz na podst w pisemnych oraz rezygnować z przedmiotów
      a także zmieniać w obrębie szkoły (np Ty chciałaś pisac maturę z biol a
      koleżanka z geo i się zamieniacie)- to z rozporządzenia CKE, było info na ich
      stronie, koleżanka z tego korzystała.

jeśli chodzi o ustne to chyba dużo zależy od dobrej woli nauczycieli w Twojej
      szkole, ale myślę,że na pewno do końca lutego możesz to zrobić.

powodzenia :)
      • Gość: fik co ty bredzisz z tą zmianą??? IP: *.chello.pl 28.01.06, 10:39
        w zeszłym roku w ogóle wcześniej nie deklarowało się poziomu pisemnych więc też
        nie było potrzeby zmieniać deklaracji ani do połowy kwietnia, ani w żadnym
        innym terminie
        • Gość: gosia Re: co ty bredzisz z tą zmianą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:25
          Ale w tym roku trzeba było już we wrześniu zadeklarować poziom. Niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka