monn 04.05.06, 16:19 jak myslicie, jaki region bedzie na geografii w tym roku>?ma ktos pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:34 Też piszę gegrę 9 maja :-] Myślę że na podst. może być coś z Układem Słonecznym i na bank będzie jakieś zadanie na czas słoneczny, szerokość geogr. itp. No i pewnie będzie coś o lasach, zbiorowiskach leśnych, może być coś o klimacie... Takie przynajmniej mam przeczucia :-))) Ale i tak nic się nie uczyłam, więc cóż tam :D Powodzonka geografowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:54 może kotlina kłodzka?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: GERAprognozy IP: *.telpol.net.pl 04.05.06, 17:11 uklad sloneczny nie jest na podstawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:44 z tego co wiem z kazdego prawie dzialu jest jakies pytanie a co do mapki to moja nauczycielka stwierdzila ze nie bylo jeszcze morza czyli najprawdopodobniej pobrzeze slowinskie lub okolice wyspy wolin chyba ze od wschodu tam gdzie znajduje sie zalew wislany pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedza Re: GERAprognozy IP: *.ust.tke.pl 04.05.06, 17:53 Były już Bieszczady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:57 Nie bójcie się, mapki wszystkie są takie same, nie ma znaczenia jaki region będą przedstawiać :o) Akurat te zadanka z mapką są dla mnie najłatwiejsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedza Re: GERAprognozy IP: *.ust.tke.pl 04.05.06, 17:58 A wiesz czy byly bieszczady moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:00 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:03 byl fr.bieszczadzkiego parku narodowego byla to matura z 2004 roku OKE jaworzno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo eo Re: GERAprognozy IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 04.05.06, 22:56 a sluchajcie jakie moga byc pytania jak kolo mapki bedzie morze ...ku.. wzial mnie okrutny stres przez was ..jutro zaczynam uczyc sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:19 wydaje mi sie ze bedzie mapka z okolic morza bo nie bylo juz dawno takiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shayla Re: GERAprognozy IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 08.05.06, 09:34 też obstawiam jakieś morze, tylko czemu Bałtyk? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: GERAprognozy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 21:56 Uklad slneczny to rozszerzenie... NIe moze tego byc na podstawach;p Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: GERAprognozy 05.05.06, 17:16 na pewno będa klęski żywiołowe, to zawsze aktualny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: GERAprognozy 05.05.06, 18:23 na pewno to bedzie wszystko: na najobszerniejszej z matur na prawde sa pytania o wszystko. a mapa jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniadnb Nie zapomnijcie i linijce i lupie 05.05.06, 19:38 Ja na próbnej nie miałem linjki na oko strzelałem i pomyliłem sie o 2mm pomiedzy punktem a i b .i wynik zły ... lupa tez by sie przydał bo te mapki jak zwykle jakies niewyraxne beda Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi2 Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:39 heheheh też zapomniałam linijki na próbną!! Nie miałam też ołówka i kalkulatora, to się nazywa roztrzepanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 05.05.06, 19:55 nam to kalkulatora wziasc nie pozwolili heh czaisz cos im sie pokrecilo a mozna bylo ;/ niewiem kto na taki glupi pomysl wpadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi2 Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:20 co za debile, matko te komisje to w ogóle jakieś niedouczone są, u mnie źle powiedzieli jak mamy kodować prace :/ No mam nadzieję że kalkulator teraz pozwolą ci zabrać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shayla Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 08.05.06, 09:36 Jak źle zmierzysz, ale potem wszystko dobrze przeliczysz to powinni ci uznać ;) Linijki o dziwo też bywają różne ;)Najlepsza w ogóle jest nitka albo kroczek, ale o takich luksusach mozna zapomniec :] Odpowiedz Link Zgłoś
mechu1987 Re: GERAprognozy 08.05.06, 09:06 CO jeszcze jutro moze mnie zaskoczyc na gografi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:18 mysle, ze mapka z krajobrazu mlodoglacjalnego, moze jakies pojezierze... czyli nastawiam sie na formy polodowcowe i na jeziorka:) a tak przy okazji, wybiera sie ktos na gegre na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:35 ja blisko bo na UW ale na ochrone środowiska Odpowiedz Link Zgłoś