Dodaj do ulubionych

GERAprognozy

04.05.06, 16:19
jak myslicie, jaki region bedzie na geografii w tym roku>?ma ktos pomysly?
Obserwuj wątek
    • Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:34
      Też piszę gegrę 9 maja :-] Myślę że na podst. może być coś z Układem Słonecznym
      i na bank będzie jakieś zadanie na czas słoneczny, szerokość geogr. itp. No i
      pewnie będzie coś o lasach, zbiorowiskach leśnych, może być coś o klimacie...
      Takie przynajmniej mam przeczucia :-))) Ale i tak nic się nie uczyłam, więc cóż
      tam :D
      Powodzonka geografowie :)))
      • Gość: klip Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:54
        może kotlina kłodzka?? :D
        • Gość: mloda Re: GERAprognozy IP: *.telpol.net.pl 04.05.06, 17:11
          uklad sloneczny nie jest na podstawie
      • Gość: prl Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:44
        z tego co wiem z kazdego prawie dzialu jest jakies pytanie a co do mapki to moja
        nauczycielka stwierdzila ze nie bylo jeszcze morza czyli najprawdopodobniej
        pobrzeze slowinskie lub okolice wyspy wolin chyba ze od wschodu tam gdzie
        znajduje sie zalew wislany pozdro
        • Gość: nedza Re: GERAprognozy IP: *.ust.tke.pl 04.05.06, 17:53
          Były już Bieszczady?
          • Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:57
            Nie bójcie się, mapki wszystkie są takie same, nie ma znaczenia jaki region
            będą przedstawiać :o) Akurat te zadanka z mapką są dla mnie najłatwiejsze :))
            • Gość: nedza Re: GERAprognozy IP: *.ust.tke.pl 04.05.06, 17:58
              A wiesz czy byly bieszczady moze?
              • Gość: lexi2 Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:00
                nie wiem
              • Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:03
                byl fr.bieszczadzkiego parku narodowego byla to matura z 2004 roku OKE jaworzno
                • Gość: elo eo Re: GERAprognozy IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 04.05.06, 22:56
                  a sluchajcie jakie moga byc pytania jak kolo mapki bedzie morze ...ku.. wzial
                  mnie okrutny stres przez was ..jutro zaczynam uczyc sie :)
                  • Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:19
                    wydaje mi sie ze bedzie mapka z okolic morza bo nie bylo juz dawno takiej :P
        • Gość: Shayla Re: GERAprognozy IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 08.05.06, 09:34
          też obstawiam jakieś morze, tylko czemu Bałtyk? ;)
      • Gość: Maciek Re: GERAprognozy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.06, 21:56
        Uklad slneczny to rozszerzenie... NIe moze tego byc na podstawach;p
    • sara_87 Re: GERAprognozy 05.05.06, 17:16
      na pewno będa klęski żywiołowe, to zawsze aktualny temat.
      • agul86 Re: GERAprognozy 05.05.06, 18:23
        na pewno to bedzie wszystko: na najobszerniejszej z matur na prawde sa pytania o wszystko. a mapa jest prosta.
    • wisniadnb Nie zapomnijcie i linijce i lupie 05.05.06, 19:38
      Ja na próbnej nie miałem linjki na oko strzelałem i pomyliłem sie o 2mm pomiedzy punktem a i b .i wynik zły ... lupa tez by sie przydał bo te mapki jak zwykle jakies niewyraxne beda

Powodzenia
      • Gość: lexi2 Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:39
        heheheh też zapomniałam linijki na próbną!! Nie miałam też ołówka i
        kalkulatora, to się nazywa roztrzepanie :))
        • Gość: aaa Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 05.05.06, 19:55
          nam to kalkulatora wziasc nie pozwolili heh czaisz cos im sie pokrecilo a mozna
          bylo ;/ niewiem kto na taki glupi pomysl wpadl
          • Gość: lexi2 Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:20
            co za debile, matko te komisje to w ogóle jakieś niedouczone są, u mnie źle
            powiedzieli jak mamy kodować prace :/ No mam nadzieję że kalkulator teraz
            pozwolą ci zabrać :]
      • Gość: Shayla Re: Nie zapomnijcie i linijce i lupie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 08.05.06, 09:36
        Jak źle zmierzysz, ale potem wszystko dobrze przeliczysz to powinni ci uznać ;)
        Linijki o dziwo też bywają różne ;)Najlepsza w ogóle jest nitka albo kroczek,
        ale o takich luksusach mozna zapomniec :]
    • mechu1987 Re: GERAprognozy 08.05.06, 09:06
      CO jeszcze jutro moze mnie zaskoczyc na gografi ?
    • Gość: cycu Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:18
      mysle, ze mapka z krajobrazu mlodoglacjalnego, moze jakies pojezierze...
      czyli nastawiam sie na formy polodowcowe i na jeziorka:)
      a tak przy okazji, wybiera sie ktos na gegre na UW?
      • Gość: PRL Re: GERAprognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:35
        ja blisko bo na UW ale na ochrone środowiska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka