angus871 05.05.06, 13:36 Kobieta tak beznadziejnie mowila,ze prawie kazdy strzelał !! porazka;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evciusia Re: fatalny odsłuch;/;/;/ 05.05.06, 13:41 u mnie nie wiem czemu facet gadal :) ja jestem ze slaska:) ale tez tak gadal ze no niestety ale kilku informacji nie slyszalam i strzelalam w to cio mi sie zdawalo najbardziej prawdopodobne:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frejka Re: fatalny odsłuch;/;/;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:18 ten facet byl okropny.. kobieta mowila nawet zrozumiale Odpowiedz Link Zgłoś
pioneerka na próbnej lepszy 05.05.06, 15:36 racja:-( połowy wogóle nie zrozumiałam. Na próbnej było lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
opel_2009 Re: na próbnej lepszy 05.05.06, 17:32 no dobrze ja tez mialem fatallna słyszallność ale co z tym? czy mozna napisac jakies zażalenie i poprawic ta czesc egzaminu czy całą czesc podstawową?? Odpowiedz Link Zgłoś
barteksquall Re: na próbnej lepszy 05.05.06, 18:31 A u mnie na podstawie na 3 zadaniu sie plyta zacinala za pierwszym razem. Za drugim juz nie i wyszlo tylko tak jakbym raz sluchal, a jeszcze raz nie chcieli wlaczyc i ***** zrobilem 3 bledy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 Re: na próbnej lepszy 05.05.06, 18:33 Najfajniejszy to był ten facet od ciężarówek:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: na próbnej lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:38 oni wszyscy tam seplenili i faflonili że hoho :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: na próbnej lepszy IP: *.echostar.pl 05.05.06, 18:56 Przesadzacie, dalo sie spokojnie zrozumiec wszystko, tym bardziej ze bylo puszczane dwa razy. Moze mialem po prostu sprzet lepszej jakosci w szkole, ale speakerzy mowili wyraznie i zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: na próbnej lepszy IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:51 uwazam, że trzeba próbować się odwoływać jeżeli źle było słychać. w mojej szkole zrobili masówkę ogroma sala gimnastyczna, ale sprzę kiepski ale kogo to obchodzi, nauczyciele powtarzali nam, że mamy małe szanse zdać- a ja z technikum Odpowiedz Link Zgłoś
opel_2009 Re: na próbnej lepszy 06.05.06, 09:58 w moim przypadku najbardziej zależało mi na poziomie podstawowym i straciłem 7 punktów na 15 w zadania z rozumienia ze słuchu, czytanie ze zrozumieniem rozwizalem cale dobrze na maturze probnejmialem 92% z podstawy, teraz prawdobodobnie strace jakies 2-3 punkty z zadan pisemnych, a wynik okolo 80% totalnie dyskwalifikuje mnie z rywalizacji o miejsce na wymarzonej uczelni:/ nie wiecie czy sa mozliwosci odwołania sie i przeprowadzenia jeszcze raz czesci z rozumienia ze słuchu lub całego egzaminu podstawowego jeszcze przed tegoroczna rekrutacją?? prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: na próbnej lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:49 Takiego zażalenia raczej nikt nie przyjmie. Uznają że jest bezpodstawne:/. Możesz probować dopiero za rok. Ale sprobuj, może się uda. Życze powodzenia w dostaniu się na uczelni. ----------- polski: zdam.. nie zdam.. zdam.. nie zdam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: na próbnej lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:02 na probnej bylo znacznie lepsze nagranie. teraz prawie nic nie zrozumialem, wiekszosc strzelalem. dobrze ze czytanki zrobilem brawie bezblednie no i ciekawe jak ocenia moja pocztowke (podpis Yours sincerely XYZ) i list (nie liczylem slow). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: na próbnej lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:15 u mnie na angliku 2 razy słuchalismy płyty bo obok szkoły jest stadion piłkarski (ten nowy w kielcach) i byla jakas impreza. specjalnie przyjechal kurator aby nam to powiedziec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4d4tk4 Re: na próbnej lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:21 Na próbnej moja szkoła pisała na dużej sali gimnastycznej i było ogromne echo, dlatego zbuntowaliśmy się, że nie chcemy pisać tam prawdziwej matury... teraz pisaliśmy w salach, ale mi się oczywiście trafiła sala w innym budynku niż moja szkoła w piwnicy, gdzie całe pomieszczenie wyłożone było kafelkami. Ponownie słyszałam echo... super... Podstawkę dało się zrozumieć prawie bez problemów, ale na rozszerzonym już tak pięknie nie było... Odpowiedz Link Zgłoś