tararka 10.05.06, 13:07 mam pytanko , poprawiam geografie, jezeli podstawowy napisze lepiej a rozszerzony gorzej to jak mi wpisuja punkty , te lepsze czy clkowicie te z nowej poprawy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultramarynaa Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:09 oczywiscie ze te lepsze:)) i obojetnie czy teraz napiszesz gorzej, bo zawsze biora na aneks te lepsze:) bo tak to poprawianie byloby troche zryte:PP i za duzo osob by sie do tego nie palilo:PP zycze jednak lepszych z poprawki i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:11 dziekuje bardzo...ale napewno tak jest , bo ja opytalam u mnie dyrektora i on powiedzial ze biara wyniki z nowej calkowicie , bo takto kazdy by sobie poprawial ile razy by chcial Odpowiedz Link Zgłoś
ultramarynaa Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:22 na pewno na pewno, bo pisalam w styczniu i wiem jak jest. a ten two jdyrektor to jakis slabo poinformowany i widocznie wrogo do ucznia nastawiony:PP ja mam spoko dyrektorke-50x lepsza niz panie z sekretariatu;pp- i ona mi wszystko ladnie wytlumaczyla, wiec nie martw sie tatarka, bedzie dobrze, a wlsciwie moze byc tylko lepiej :)) pozdro!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:44 ej ale ja przed chwila dzownilam do OKE i pani mi powiedziala ze bedzie drukowany aneks taki jak teraz napisalam i bede wpisane nowe wyniki ale jezeli nie chce to moge go nie odbierac .. czyli bez sensu po co dalam sie namowic na ta rozszerzona geografie :( Odpowiedz Link Zgłoś
boleslaw86 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 16:58 Nie strasz mnie :/ Ja np. zdaje w tym roku niemiecki, ktorego rok temu nie zdawalem i chcialbym moc go pokazac, ale przy kompletnie nieudanej maturze z wosu nie wiem co w takiej sytuacji zrobie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 18:02 A mi nadal jakoś mało prawdopodobne się to wydaje... Choć właśnie wysłałam do OKE Łódź maila na ten temat. zobaczymy co odpiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 23:39 ok juz nie martwcie sie dzwonilam do CKE w Warszawie i pani powiedziala ze na szczescie wszystko jest na korzysc ucznia i wpisywane sa tylko te lepsze wyniki;) Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 11.05.06, 10:00 /// Na aneksie będa tylko lepsze wyniki i wyniki z przedmiotów zdawanych po raz pierwszy. WM CKE /// Odpowiedz Link Zgłoś