Dodaj do ulubionych

WAŻNE!!! co z aneksem

10.05.06, 13:07
mam pytanko , poprawiam geografie, jezeli podstawowy napisze lepiej a
rozszerzony gorzej to jak mi wpisuja punkty , te lepsze czy clkowicie te z
nowej poprawy????
Obserwuj wątek
    • ultramarynaa Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:09
      oczywiscie ze te lepsze:)) i obojetnie czy teraz napiszesz gorzej, bo zawsze
      biora na aneks te lepsze:) bo tak to poprawianie byloby troche zryte:PP i za
      duzo osob by sie do tego nie palilo:PP

zycze jednak lepszych z poprawki i pozdrawiam:))
      • tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:11
        dziekuje bardzo...ale napewno tak jest , bo ja opytalam u mnie dyrektora i on
        powiedzial ze biara wyniki z nowej calkowicie , bo takto kazdy by sobie
        poprawial ile razy by chcial
        • ultramarynaa Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:22
          na pewno na pewno, bo pisalam w styczniu i wiem jak jest. a ten two jdyrektor
          to jakis slabo poinformowany i widocznie wrogo do ucznia nastawiony:PP ja mam
          spoko dyrektorke-50x lepsza niz panie z sekretariatu;pp- i ona mi wszystko
          ladnie wytlumaczyla, wiec nie martw sie tatarka, bedzie dobrze, a wlsciwie moze
          byc tylko lepiej :))
          pozdro!:)
          • tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 13:44
            ej ale ja przed chwila dzownilam do OKE i pani mi powiedziala ze bedzie
            drukowany aneks taki jak teraz napisalam i bede wpisane nowe wyniki ale jezeli
            nie chce to moge go nie odbierac .. czyli bez sensu po co dalam sie namowic na
            ta rozszerzona geografie :(
            • boleslaw86 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 16:58
              Nie strasz mnie :/ Ja np. zdaje w tym roku niemiecki, ktorego rok temu nie
              zdawalem i chcialbym moc go pokazac, ale przy kompletnie nieudanej maturze z
              wosu nie wiem co w takiej sytuacji zrobie ;(
            • akne1 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 18:02
              A mi nadal jakoś mało prawdopodobne się to wydaje... Choć właśnie wysłałam do OKE Łódź maila na ten temat. zobaczymy co odpiszą.
              • tararka Re: WAŻNE!!! co z aneksem 10.05.06, 23:39
                ok juz nie martwcie sie dzwonilam do CKE w Warszawie i pani powiedziala ze na
                szczescie wszystko jest na korzysc ucznia i wpisywane sa tylko te lepsze wyniki;)
                • akne1 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 11.05.06, 10:00
                  /// Na aneksie będa tylko lepsze wyniki i wyniki z przedmiotów zdawanych po raz
                  pierwszy.
                  WM CKE ///
      • merci4 Re: WAŻNE!!! co z aneksem 17.05.06, 08:05
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka