pysiatka 22.06.06, 19:40 Wiecie kiedy dostaniemy wyniki matury?? chodzi mi o sesje poprawkową... w polowie lipca tak jak tegoroczni maturzysci?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika.des Re: WYNIKI IP: *.telpol.net.pl 22.06.06, 19:54 tak jak tegoroczni. 11 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madelaine Arkusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:48 Gdzie można zobaczyć arkusze z poprawkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laabka Re: Arkusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:03 nigdzie mie mozna ich zobaczyc, bo dostaną je w grudniu na mature próbną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madelaine Re: Arkusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:59 To co to za próbna, jak możnaby dowiedzieć się o pytaniach od tych co ja zdawali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:21 che? Jesli pytasz o mature poprawkowa z maja to pisalismy razem z wami te same pytania i dostaniemy wyniki razem z wami (miejmy nadzieje) Jesli pytasz o arkusze z poprawkowej w styczniu to napewno nie pisalismy waszej probnej. byly osobne zestawy ktore sa na stronie cke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madelaine Re: WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:19 Ale mi chodzi o te arkusze z czerwca, dla tych, którzy nie mogli pisać w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laabka Re: WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:24 Ja pisałam w tamtym roku w czerwcu i tych arkuszyn ie moznabyło nigdzie zobaczyc ani sprawdzić wyników. Jak pozniej zobaczyłam dostali je na mature probna która była w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś