Dodaj do ulubionych

Administracja UJ...

11.07.06, 14:25
Wybiera się ktoś może na administracje UJ? Ja zastanawiam sie czy skladac czy raczej sobie odpuscic. Moze ktos kompetentny lub zorientowany w temacie cos potrafi powiedziec.
Moje wyniki : ang. podstawa-92%, wos-90% podst, 80% rosz ; hista 80% podst i 54 roszerzona%.

Jak ktos sie wybiera to plz podajcie jakie macie wyniki( ci ktorzy podaja ze maja 90 z rozszerzonej histy moga sobie darowac :P )

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: owow Re: Administracja UJ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:27
      styknie nawet na prawo
    • Gość: krakowianka Re: Administracja UJ... IP: *.magma-net.pl 11.07.06, 14:29
      Odpuść sobie, szkoda twoich pieniędzy na opłatę rekrutacyjną, taka jest
      brutalna prawda. Jesli nie wierzysz, znajdź próg przyjęć z zeszłego roku.
      • Gość: Materazzi Re: Administracja UJ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:30
        łżesz jak pies albo co gorzej suka
        • emm.em Re: Administracja UJ... 11.07.06, 15:44
          krif, masz duże szanse. wg mnie dostaniesz się na bank.
          • Gość: omka Re: Administracja UJ... IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 18.07.06, 16:20
            no ja uwazam ze spoko. tez sie tam wybieram, mam stówe z jezyka a tak to ogólnie mam gorsze wyniki i gadałam z kolegami ze to dobre wyniki. na prawo tez poinno wystarczyc, a co do progów w zeszłym roku, to trudno sprawdzic bo ich po porstu nie było, był test wstepny. na 110 pkt, od 51 przyjmowali... podobno był trudny, ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka