Dodaj do ulubionych

Informatyka - śmiech na sali :)

12.07.06, 21:51
Rozpoczynam ten wątek tylko z jednego powodu - żeby zorientować się jaki były
w tym roku wyniki. Po przyjściu do domu i wgraniu na kompa wszystkich swoich
prac (przenioslem je na pendrive USB) liczylem sobie kolo 60% - a jak
dostalem wyniki 33%. Zadzwonilem do kumpla ktory naprawde wymiata - on mial
36% jego kumpel tez prz h*j mial 28% wiec sobie mysle co jest? Piszcie jak
wam poszlo
Obserwuj wątek
    • Gość: hirek Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:09
      no rzeczywiscie wyniki nie byly za wysokie u nas wiekszosc do 10%. :)
    • Gość: Tengel Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:44
      No ta matura była kosmiczna ja miałem 16% .. i jeszcze do tego ni zuwazyłem
      wogle 2 stron z pytaniami zamknietymi :/ Niewiem jak to zrobiłem ale nie
      zauwazyłem :)
    • Gość: jw Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:56
      48%
      • Gość: luki Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:28
        ja 55 i jestem zly ;-/ myslalem ze bedzie wiecej, gdzie sie wybieracie na
        studia
        • Gość: bartus Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:32
          ja 26%, ale mi to nie jest do niczego potrzebne :D tak tylko dla sportu;]
          • Gość: shitbox1 Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:13
            Ja skladam na Polibudy: Krakowska, Slaska, Rzeszowska (ostatecznie) i na AGH
            (ale tu bedzie niesamowicie ciezko sie dostac - zwlaszcza ze rozszerzona
            napisalem tylko na 62%). Poza AGH, wszedzie kierunek: infa.
    • nowereguy87 Re: Informatyka - śmiech na sali :) 13.07.06, 18:47
      no ja wyszedłem również śmiejąc się do rozpuku jedyne co miałem nadzieję to te
      symboliczne 30% zdobyć a jednak miałem trochę szczęścia i udało się 52% (ale to
      i ta ktylko dla sporu było :P )
    • nowereguy87 Re: Informatyka - śmiech na sali :) 13.07.06, 18:48
      ale coniektórzy z forum matemtyka.com.pl to mnie przerażają :|
    • Gość: sulik Re: Informatyka - śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:52
      ja tam mam 92% i wcale nie uważam, żeby było kosmicznie trudne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka