szpilkaaa Re: PRAWO UŁ 21.07.06, 20:50 ja jeszcze z 2 lata temu się wybierałam.ale mi ''przeszło''.niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: PRAWO UŁ 22.07.06, 00:00 przeszło bo dla mojej choroby stres to pożywka. i to bardzo dobra. a muszę ograniczac stres do minumum jeżeli nie chce kolejnego szpitalnego epizodu w mojej ''karierze życiowej''. a niestety dlatego,że kiedyś chciałam bardzo chciałam bronić osoby będące ofiarami gwałtów, molestowań seksualnych . ale nie mogę ,nie chce i nie będę takim osobom pomagać. ewnetualnie w telefonie zaufania. szpilkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
aggr3sor Re: PRAWO UŁ 22.07.06, 14:52 Ja zlozylem podanie, ale raczej sie nie wybieram ;) Chyba, ze nie dostane sie na UMK, wtedy pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
euridice Re: PRAWO UŁ 22.07.06, 15:14 podanie??? No wlasnie, w "najczesciej zadawanych pytaniach" na stronie rekrutacyjnej UŁ jest cos o podaniu na studia... ale nigdzie na stronie nie widze go? i kiedy to trzeba zlozyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
euridice Re: PRAWO UŁ 22.07.06, 23:33 hmm...a nie 456? ;) bo na forum "matura" czytalam watek zalozony przez Ciebie i tam bylo o 200 pkt wiecej... ;) ---> rozumiem,ze to przez zmeczenie? Odpowiedz Link Zgłoś