Dodaj do ulubionych

AM Warszawa wyniki

• d-st Re: AM Warszawa wyniki 25.07.06, 23:10
      Hmm... wlasnie zobaczylem ze dostalem sie na AM Warszawa. Jest to dla mnie tym
      smieszniejsze ze zarejestrowalem sie tylko on-line - bez opłaty rekrutacyjnej i
      zaniesienia dokumentow. Jakis tydzien temu dzwonila do mnie kobieta z
      rekrutacji z Warszawy i sie pyta czy uiscilem oplate rekr. a ja ze nie i
      rezyjnuje z ich AMu. A tu teraz widze ze chyba jestem na tyle "cenny" ze mnie
      chca mimo to....hehe:) Chetnie bym poszedl na AM Wawa na medycyne ale nie mam
      tysiaka czy tak cos w tych okolicach zeby tam zyc (nie wspominajac o ksiazkach
      itp) wiec jesli nie wygram do 5 sierpania do 15:00 w lotto albo nie znajde
      sponsora to zostaje na PAMie;) Bede chyba jedynym kandydatem na AM ktory
      zrezygnowat z AM Wawa dla PAMu;) (jakby ktoś nie wiedział próg do Warszawy
      wynosi 224pkt) (btw mam 228pkt;])
      • taki_budyn Re: AM Warszawa wyniki 25.07.06, 23:31
        gdyby ktos nie zauwazyl sa juz wyniki na stomwawa-prog 210 :) gratuluje przyjetym ;)
        • Gość: ? Re: Co oznacza warunkowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:33
          • Gość: m Re: Co oznacza warunkowo? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 09:18
            tzn. że nie uiściłes opłaty rekrutacyjnej, są jakies źle wypełnione rubryki lub
            po prostu nie wszystko wypełniłes w danych.
            czytaj uważnie, u góry strony jest wszystko wytłumaczone!
        • Gość: allo Re: AM Warszawa wyniki IP: *.chello.pl 26.07.06, 12:08
          dostalam sie :))))
          • Gość: SereNa Re: AM Warszawa wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:11
            STOMA AMG czy AMwaw SOS PLEAS SOMEONE HELP
            ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;(((((((( ;((
            • Gość: do Serena Re: do Serena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:10
              Co Ty maz drogie dziecko z angielskiego?
            • Gość: Madziunia Re: AM Warszawa wyniki IP: *.localdomain / 80.51.31.* 26.07.06, 14:36
              Też się dostałam:) uffff
      • Gość: ja Re: AM Warszawa wyniki IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 15:54
        nie tylko ty rezygnujesz, ja tez, choc mam jeszcze wiecej punktow od ciebie, ale
        ide gdzie indziej
    • Gość: brian poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:44
      czy wy tez macie jeszcze problem z wejsciem na strone wynikow??farmy tez nie
      moge otworzyc.....
      • Gość: ja Re: poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 16:27
        trzeba przez explorera, mozzilla nie obsluguje, przynajmniej u mnie
        • Gość: dzieki serdeczne Re: poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:40
          dzieki serdeczne
    • Gość: atyaty Re: AM Warszawa wyniki IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:26
      za pozno za malo a ty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka