d-st Re: AM Warszawa wyniki 25.07.06, 23:10 Hmm... wlasnie zobaczylem ze dostalem sie na AM Warszawa. Jest to dla mnie tym smieszniejsze ze zarejestrowalem sie tylko on-line - bez opłaty rekrutacyjnej i zaniesienia dokumentow. Jakis tydzien temu dzwonila do mnie kobieta z rekrutacji z Warszawy i sie pyta czy uiscilem oplate rekr. a ja ze nie i rezyjnuje z ich AMu. A tu teraz widze ze chyba jestem na tyle "cenny" ze mnie chca mimo to....hehe:) Chetnie bym poszedl na AM Wawa na medycyne ale nie mam tysiaka czy tak cos w tych okolicach zeby tam zyc (nie wspominajac o ksiazkach itp) wiec jesli nie wygram do 5 sierpania do 15:00 w lotto albo nie znajde sponsora to zostaje na PAMie;) Bede chyba jedynym kandydatem na AM ktory zrezygnowat z AM Wawa dla PAMu;) (jakby ktoś nie wiedział próg do Warszawy wynosi 224pkt) (btw mam 228pkt;]) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_budyn Re: AM Warszawa wyniki 25.07.06, 23:31 gdyby ktos nie zauwazyl sa juz wyniki na stomwawa-prog 210 :) gratuluje przyjetym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Co oznacza warunkowo? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 09:18 tzn. że nie uiściłes opłaty rekrutacyjnej, są jakies źle wypełnione rubryki lub po prostu nie wszystko wypełniłes w danych. czytaj uważnie, u góry strony jest wszystko wytłumaczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: AM Warszawa wyniki IP: *.chello.pl 26.07.06, 12:08 dostalam sie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SereNa Re: AM Warszawa wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:11 STOMA AMG czy AMwaw SOS PLEAS SOMEONE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;(((((((( ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Serena Re: do Serena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:10 Co Ty maz drogie dziecko z angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziunia Re: AM Warszawa wyniki IP: *.localdomain / 80.51.31.* 26.07.06, 14:36 Też się dostałam:) uffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AM Warszawa wyniki IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 15:54 nie tylko ty rezygnujesz, ja tez, choc mam jeszcze wiecej punktow od ciebie, ale ide gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:44 czy wy tez macie jeszcze problem z wejsciem na strone wynikow??farmy tez nie moge otworzyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 16:27 trzeba przez explorera, mozzilla nie obsluguje, przynajmniej u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki serdeczne Re: poda ktos link na wyniki audiofonologii?? IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:40 dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atyaty Re: AM Warszawa wyniki IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:26 za pozno za malo a ty Odpowiedz Link Zgłoś