asia_nmc Re: za wcześnie wysłałam wiadomość 26.07.06, 00:10 Ile macie punktów na ochronę środowiska na UWr? 26.07 miały być wyniki rekrutacji, narazie są podane jedynie przeliczone punkty(na osobistym koncie) Ile ich macie? Mi naliczyli 180 i nie wiem czy mam się smucić czy może cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: za wcześnie wysłałam wiadomość IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 01:14 w moim wypadku cieszyc, ja mam 137 ;PPP bylo mi sie bioli uczyc, a nie przychodzic na pale :D Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietaxyz Re: za wcześnie wysłałam wiadomość 26.07.06, 01:26 Nie martw się, jeszcze nic nie wiadomo. Ja mam 178. Składałam papiery jeszcze na biologię na której bardziej mi zależy. Biola poszła mi lepiej niż chemia, a tam właśnie się biologia bardziej liczy, więc może tam... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: za wcześnie wysłałam wiadomość IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 09:30 może jeszcze ktoś napisze coś na ten temat? Nikt z Was nie składał dokumentów na ochronę środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: punkty na ochron IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 10:15 Ochrona Środowiska, dzienne I stopnia wyniki będą dostępne od: 2006-07-28 16:00 hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: punkty na ochron IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 10:57 Dziękuję:) Również widziałam tą wiadomość... A już byłam nastawiona, że dzisiaj będę znała wyniki! Pozostało 53 godziny czekania:) Co prawda nie jest to mój wymarzony kierunek, ale chciałabym już wiedzieć, że gdzieś się dostałam:). Ps. J, na jakie kierunki złożyłeś/aś dokumenty? Zachęcam też inych do dzielenia się swoimi wynikami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: punkty na ochronę środowiska - UWr IP: *.azartsat.pl 26.07.06, 17:53 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: punkty na ochronę środowiska - UWr IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 18:07 -as, calego imienia nie chce mi sie pisac ;) na gegre - wlasciwie tylko na nia chce isc;) i na filo slowianska [serbsko- chorwacki] - tak, zeby mnie gdziekolwiek przyjeli, jakby co :D Odpowiedz Link Zgłoś