goscnaforum 27.07.06, 00:06 co Wy byście wybrali, bo uczelnie są chyba na podobnym poziomie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goscss Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.sanetja.pl 27.07.06, 00:09 wybierz AM w Lublinie/ kolejne miejsce sie zwolni na slamie co byłoby bardzo korzystne dla niektorych;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jopiii zapraszamy kandydatów na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:11 Macie swoje forum, wiec dlaczego zasmiecacie to? Odpowiedz Link Zgłoś
offizier Do Jopii 27.07.06, 10:05 Ponieważ zawód lekarza wiąże sie ze społycznym powołanie do czynu, do pomocy wszystkim nie zależnie od nicka, a forum dla studentów medycyny jest prywatne, kojarzy się z osiąganiem zysków z czyjegoś nie szczęścia więc nie oddaje w pełni ideii dla której amowicze się poświęcają;) ps. tam też zaglądam, gdyż swoją postawą staram się zaspokoić potrzeby zarówno ciała (prywatne) jak i ducha (publiczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: 193.151.48.* 27.07.06, 08:17 A Ty Jopii na jakie studia startujesz? Możesz sobie założyć osobiste forum i nie bedą Ci przeszkadzały wątki o AM. Kandydaci na AM mają takie same prawa jak cała reszta więc to tylko od nich zalezy gdzie założą wątek. Zapewne zakładają tu bo nie słyszeli o forum dla Kandydatówn Na AM lub z tego powodu ze na tym forum przebywa o wiele wiecej osob i maja wieksza szanse na odpowiedz. Równie dobrze, mozna zalozyć forum o innych kierunkach np o prawie bo pojawia sę tutaj mnóstwo wątków na ten temat. Ale po co szufladkować? Jesli przeszkadzają Ci wątki o AM to poprostu na nie nie wchodz i z głowy. Ci którzy bedą chcieli korzystac z forum dla AM to tak bedą robić, ci którzy nie to nie i już. Rozumiem jeszcze te zaproszenia na kazdym temacie o AM, bo to bylo uprzejme, ale Twoja odzywka na tym wątku jest nie na miejscu. Pozdrawiam i zycze wyrozumiałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: 80.51.55.* 27.07.06, 09:45 Popieram, odnosi się wrażenie, że są takie osoby, które wchodzą na forum tylko po to,zeby polować na kandydatów na AMy i wysyłać ich na prywatne forum. Chore.Są przecież różne wątki, ktoś może nie chce czytać np o PAMie itp o tam nie startował.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
offizier Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 10:08 Ślam oczywiście, i bez gadania;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? to po co gadasz jak bez gadania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:09 Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:11 w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arin ja wybralam slam:) IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:46 tez mialam taki wybor ale znajomi namowili mnie na slam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:09 Oczywiście wybrałabym Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodek Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:24 slam slam i tylko slam! zapraszam na moja uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:27 ja stanalem przed takim samym wyborem. mam mniej wiecej taka sam odleglosc do uczelni, ale ostatecznie wybralem katowice, dlaczego? slyszalem od studentow lepsze opinie, przejrzalem oferty uczelni, no i co robic przez 6 lat w lublinie? ale sam/a podejmij decyzje. ja zapraszam na slask. klimat jest tam na pewno lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-t1000 Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 12:13 Rzecz gustu. Studiuje się pewnie podobnie, aczkolwiek Ślam to wyższy prestiż i większe możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola i magda Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:19 i slam to tez wieksze gnojenie studentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.mikolow.net 27.07.06, 15:53 i dobra nauka życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hosho Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:48 ale co tez mimo wszystko wiekszy prestiz na slamie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:28 mi sie wydaje ze am lublin lepsza, bo w końcu w katowicach zawsze najniższe progi, wiec i poziom niższy Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 17:49 1) na poczatku zdania 'mnie' 2) nizszy prog bo jest 350 miejsc w lublinie chyba 150 3)progi nie decyduja o poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:20 Zdecydowanie UM Łódź! Mieszkam w Zabrzu wiec o tamtejszym slamie sporo slyszalam od studentow... a podobno w Katowicach jest jeszcze gorzej. Po 1. slamy sa na zadupiach :/ w Zabrzu nawet zadnej knajpy studenckiej nie ma. Do tego dochodza mnie informacje z bardzo pewnego zrodla, ze jest spora korupcja (tzn.kolezanka, ktora dostala sie na 2 rok opowiadala, jak przed zaliczeniem musieli sie poskladac po 50zl zeby kupic ladny komplet markowej porcelany zeby wogole dac). Do tego Slam jest biedny i ma na glowie komornika - problemy sa z preparatami do histologii, bo na zajeciach widzisz tylko troche z tych potrzebnych do zaliczenia, wiec zeby zdac to trzeba isc na korki za 1000zl do jakiejs bylej profesorki. Dlatego pewnie wypada najgorzej w rankingach. Ale to juz rzecz gustu - ja nie przepadam za starymi ruderami, kopalniami i calym tym syfem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.crowley.pl 27.07.06, 17:58 skoro wybieracie uczelnie pod wzgledem teggo gdzie prosciej to po co wogole studiwoac?? chyba chodzi o to zeby po tych 6 latach komus zycie uratowac a nie po to by przed nazwiskiem miec tytul lekarza. ŚLAM nie jest jakąś złą uczelnia a korupcja jak wszędzie... na UJ nie mniejsza i to wiem z pewnego źrodła. W wawie Wrocku i innych wygląd uczelni może i lepszy ale czy o to chodzi w tym całym studiowaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś