Dodaj do ulubionych

AM lublin czy ŚlAM ??

27.07.06, 00:06
co Wy byście wybrali, bo uczelnie są chyba na podobnym poziomie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: goscss Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.sanetja.pl 27.07.06, 00:09
      wybierz AM w Lublinie/ kolejne miejsce sie zwolni na slamie co byłoby bardzo
      korzystne dla niektorych;p
    • Gość: Jopiii zapraszamy kandydatów na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:11
      Macie swoje forum, wiec dlaczego zasmiecacie to?

• offizier Do Jopii 27.07.06, 10:05
        Ponieważ zawód lekarza wiąże sie ze społycznym powołanie do czynu, do pomocy
        wszystkim nie zależnie od nicka, a forum dla studentów medycyny jest prywatne,
        kojarzy się z osiąganiem zysków z czyjegoś nie szczęścia więc nie oddaje w
        pełni ideii dla której amowicze się poświęcają;)
        ps. tam też zaglądam, gdyż swoją postawą staram się zaspokoić potrzeby zarówno
        ciała (prywatne) jak i ducha (publiczne)
    • Gość: grrr Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: 193.151.48.* 27.07.06, 08:17
      A Ty Jopii na jakie studia startujesz? Możesz sobie założyć osobiste forum i
      nie bedą Ci przeszkadzały wątki o AM. Kandydaci na AM mają takie same prawa jak
      cała reszta więc to tylko od nich zalezy gdzie założą wątek. Zapewne zakładają
      tu bo nie słyszeli o forum dla Kandydatówn Na AM lub z tego powodu ze na tym
      forum przebywa o wiele wiecej osob i maja wieksza szanse na odpowiedz. Równie
      dobrze, mozna zalozyć forum o innych kierunkach np o prawie bo pojawia sę tutaj
      mnóstwo wątków na ten temat. Ale po co szufladkować? Jesli przeszkadzają Ci
      wątki o AM to poprostu na nie nie wchodz i z głowy. Ci którzy bedą chcieli
      korzystac z forum dla AM to tak bedą robić, ci którzy nie to nie i już.
      Rozumiem jeszcze te zaproszenia na kazdym temacie o AM, bo to bylo uprzejme,
      ale Twoja odzywka na tym wątku jest nie na miejscu. Pozdrawiam i zycze
      wyrozumiałości
      • Gość: Gość Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: 80.51.55.* 27.07.06, 09:45
        Popieram, odnosi się wrażenie, że są takie osoby, które wchodzą na forum tylko
        po to,zeby polować na kandydatów na AMy i wysyłać ich na prywatne forum.
        Chore.Są przecież różne wątki, ktoś może nie chce czytać np o PAMie itp o tam
        nie startował.Pozdrawiam
    • offizier Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 10:08
      Ślam oczywiście, i bez gadania;).
      • Gość: ? to po co gadasz jak bez gadania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:09
        Co?
      • Gość: kama Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:11
        w
        • Gość: arin ja wybralam slam:) IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:46
          tez mialam taki wybor ale znajomi namowili mnie na slam
    • Gość: ja Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:09
      Oczywiście wybrałabym Lublin.
      • Gość: dodek Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:24
        slam slam i tylko slam! zapraszam na moja uczelnie.
        • Gość: kuba Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:27
          ja stanalem przed takim samym wyborem. mam mniej wiecej taka sam odleglosc do
          uczelni, ale ostatecznie wybralem katowice, dlaczego? slyszalem od studentow
          lepsze opinie, przejrzalem oferty uczelni, no i co robic przez 6 lat w
          lublinie? ale sam/a podejmij decyzje. ja zapraszam na slask. klimat jest tam na
          pewno lepszy.
    • roman-t1000 Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 12:13
      Rzecz gustu. Studiuje się pewnie podobnie, aczkolwiek Ślam to wyższy prestiż i większe możliwości.
      • Gość: jola i magda Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:19
        i slam to tez wieksze gnojenie studentow
        • Gość: kaśka Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.mikolow.net 27.07.06, 15:53
          i dobra nauka życia
          • Gość: hosho Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:48
            ale co tez mimo wszystko wiekszy prestiz na slamie;)
            • Gość: ap Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:28
              mi sie wydaje ze am lublin lepsza, bo w końcu w katowicach zawsze najniższe
              progi, wiec i poziom niższy
              • myszo-skoczek Re: AM lublin czy ŚlAM ?? 27.07.06, 17:49
                1) na poczatku zdania 'mnie'

2) nizszy prog bo jest 350 miejsc w lublinie chyba 150

3)progi nie decyduja o poziomie
    • Gość: ... Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:20
      Zdecydowanie UM Łódź! Mieszkam w Zabrzu wiec o tamtejszym slamie sporo
      slyszalam od studentow... a podobno w Katowicach jest jeszcze gorzej. Po 1.
      slamy sa na zadupiach :/ w Zabrzu nawet zadnej knajpy studenckiej nie ma. Do
      tego dochodza mnie informacje z bardzo pewnego zrodla, ze jest spora korupcja
      (tzn.kolezanka, ktora dostala sie na 2 rok opowiadala, jak przed zaliczeniem
      musieli sie poskladac po 50zl zeby kupic ladny komplet markowej porcelany zeby
      wogole dac). Do tego Slam jest biedny i ma na glowie komornika - problemy sa z
      preparatami do histologii, bo na zajeciach widzisz tylko troche z tych
      potrzebnych do zaliczenia, wiec zeby zdac to trzeba isc na korki za 1000zl do
      jakiejs bylej profesorki. Dlatego pewnie wypada najgorzej w rankingach. Ale to
      juz rzecz gustu - ja nie przepadam za starymi ruderami, kopalniami i calym tym
      syfem
      • Gość: Olga Re: AM lublin czy ŚlAM ?? IP: *.crowley.pl 27.07.06, 17:58
        skoro wybieracie uczelnie pod wzgledem teggo gdzie prosciej to po co wogole
        studiwoac?? chyba chodzi o to zeby po tych 6 latach komus zycie uratowac a nie
        po to by przed nazwiskiem miec tytul lekarza. ŚLAM nie jest jakąś złą uczelnia
        a korupcja jak wszędzie... na UJ nie mniejsza i to wiem z pewnego źrodła. W
        wawie Wrocku i innych wygląd uczelni może i lepszy ale czy o to chodzi w tym
        całym studiowaniu??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka