Dodaj do ulubionych

Testy z historii on-line

08.01.07, 22:08
Znacie może jakieś strony gdzie można znależć testy maturalne, bo kurcze
kupowanie książek z arkuszami to masa kasy pójdzie skoro w książce jest z 10
arkuszy tylko. Znam tylko szeroko reklamowana na tym forum mojamatura.pl na
której jest 1 test :| chyba zrobili przedwczesna reklama hehe. Proszę o
pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: www.mojamatura.pl Re: Testy z historii on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:44
      synku chyba nie umiesz się zalogować i dlatego uważasz, że jest 1 test :P 30000
      pytań ruchomych to jeden test? Konkurencjo, a raczej imitacjo konkurencji na
      www.mojamatura.pl trzeba się zalogować, klikną Platforma - uruchom - wpisać
      hasło i wybrać najpotężniejsze testy online w Polsce.
      • Gość: nin Re: Testy z historii on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:35
        żałosne. nie wiem jhak bardzo można być zdesperowanym w reklamowaniu swojego
        portalu ;/ wszyscy juz maja dosyc tej stronki widac zreszta po komentach/. Zna
        ktoś może jakies strony z testami oprócz "potężnej" mojamtura.pl
        • Gość: xs Re: Testy z historii on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:47
          Kurcze czyli nikt nie zna stron s testami z historii? Kurcze żal mi pieniędzy
          na kupowanie książek testowych bo w każdej jest zaledwie kilka arkuszy. Moze
          jednak ktoś pomoże? :D
          • Gość: rex Re: Testy z historii on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:09
            ćwiczenia tylko na mojamatura.pl - nie wiem jednak jakie są ich plany na przyszłość?
    • Gość: ewe Re: Testy z historii on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:41
      Nie logujcie się na www.mojamatura.pl !!!!!!!!!!!! beznadziejQ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka