cedryk2003 28.06.03, 17:34 Hej, mam stary rower, bardzo stary. Bardzo zdezelowany. W zasadzie nie bardzo mozna nim jezdzic. A jednoczesnie nie chcialbym kupowac nowego. Co zrobic ? Pomozcie. Mieszkam na chojnach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petter Re: Rowerek ... 28.06.03, 22:40 cedryk2003 napisał: > Hej, mam stary rower, bardzo stary. Bardzo zdezelowany. W zasadzie nie > bardzo mozna nim jezdzic. A jednoczesnie nie chcialbym kupowac nowego. Cuż, jezdzij na starym :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Rowerek ... 29.06.03, 00:45 Petter, co u Ciebie slychac?? Tak dawno nie dawales znaku zycia, albo ja tak rzadko czytam to forum. pozdr. hm` P.S. Jak walka z nalogiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Rowerek ... 29.06.03, 22:45 hm` napisał: > Petter, co u Ciebie slychac?? Tak dawno nie dawales znaku zycia, albo ja tak > rzadko czytam to forum. > pozdr. hm` > P.S. > Jak walka z nalogiem?? Jakim nałogiem?:-))) Ja jestem wolny człowiek. Od ponad 8 miesięcy,jestem NIEPALĄCY!!!! Cieszę się bardzo,bo zrobiłem TO o czym myślałem przez długi czas. Generalnie,to.....jest PROSTE! spróbuj i Ty pozd petter Ps To nie Ty rzadko czytasz forum,to ja rzadko na nim pisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Rowerek ... 29.06.03, 14:39 Czy żaden miłośnik rowerowego jeżdżenia, nie zna odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Rowerek ... 30.06.03, 09:22 hubar napisał: > Czy żaden miłośnik rowerowego jeżdżenia, nie zna odpowiedzi? Jestem głodny, ale nie mam nic do jedzenia... i w najbliższym czasie dalej dę nic miał... Bądź tu mądry i pisz wiersze. Mam taki pomysł (sprawdzony) - pogadaj z ludźmi na jakiejś grupie _rowerowej_ (najlepiej pl.rec.rowery), pozbieraj część do części - może z czasem złożysz do kupy cały rower? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hubar jedzenie czy jeżdżenie, co lepsze? 30.06.03, 12:36 uerbe napisał: > > Czy żaden miłośnik rowerowego jeżdżenia, nie zna odpowiedzi? > Jestem głodny, ale nie mam nic do jedzenia... i w najbliższym czasie dalej dę > nic miał... Bądź tu mądry i pisz wiersze. -- Cyba wiem co przeczytałeś i na co odpisałeś, ale postaraj się przeczytać raz jeszcze mój post... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: jedzenie czy jeżdżenie, co lepsze? 30.06.03, 13:22 hubar napisał: > Cyba wiem co przeczytałeś i na co odpisałeś, ale postaraj się przeczytać raz > jeszcze mój post... Wiem, chciałem tylko znaleźć porównanie. A jedzenie akurat przyszło mi do głowy - nie mam aż takiej wady wzroku by nie rozróżniać między "jedzeniem" a "jeżdżeniem" :-P Miłego dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: Rowerek ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 14:45 Zamień się z kimś na nowy - nie kupisz, a będziesz miał;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia he he he :-) IP: *. / 192.168.1.* 30.06.03, 16:17 ciekawy problem. moja propozycja jest prosta. można rower ukraść. pare tygodni temu zwineli mi rowera z piwnicy, w bloku, oczywiście nikt o niczym nie wie. szkoda, ja i tak już nie mam szans na znalezienie mojego, NOWEGO rowerku. jak widać polak potrafi. proponuję takie rozwiązanie, dobre prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: he he he :-) 01.07.03, 17:24 Gość portalu: Julia napisał(a): > ciekawy problem. moja propozycja jest prosta. można rower ukraść. [ciach] Dziwię się, że pisze to osoba jeżdżąca na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Rowerek ... IP: *.p.lodz.pl 30.06.03, 17:32 Sprobuj przyprowadzic go do warsztatu. Moze cos poradza za nieduze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
marrgos Re: Rowerek ... 01.07.03, 22:24 sprawdź na kilińskiego 5, tam jest niezły warsztat, mnie wyremontowali moją bardzo stara damkę I miłego jeżdżenia, marrgos Odpowiedz Link Zgłoś