anakonda19 11.03.07, 15:15 Jak wyglądaja przesunięcia granic po II wojnie światowej? ktore państwo co zyskało a które co straciło? Proszę o odpowiedź lub jakieś stronki z tą informacją, nigdzie nie mogę tego znaleźć. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
november_girl Re: pytanie do historyków 11.03.07, 21:56 zadaj to pytanie na forum www.educafe.org oni tam mają historyka, który zawsze odpowiada na posty dotyczące matury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: pytanie do historyków IP: *.tvk.torun.pl 11.03.07, 23:43 nie masz atlasu historycznego? przydaje się czasem :P Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda19 Re: pytanie do historyków 12.03.07, 07:53 Pewnie Cię zaskoczę, ale mam:] i wierz mi,CZASEM się nie przydaję...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: pytanie do historyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:57 co za riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pytanie do historyków IP: *.chello.pl 28.03.07, 15:46 Atlasu jak atlasu, wystarczy encyklopedia lub podręcznik do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: pytanie do historyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:45 www.mojamatura.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: pytanie do historyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:27 Twój nauczyciel z Historii i Wos już tu jest zarejestrowany! Z naszego portalu przygotowuje testy i sprawdziany. Czy chcesz aby Cię zaskoczył???? [ www.mojamatura.pl ] TY ZASKOCZ SWOJEGO NAUCZYCIELA!!! Największy zbiór testów on - line z historii i WOS na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś