ojoj333 05.05.07, 00:08 za jakie błędy rzeczowe nie czytają w ogóle pracy, tylko dają 0 pkt ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moniś Re: błędy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:09 takie gdyby się napisało że Cezary baryka był homoseksualistom, molestujacym swoją matkę zktórą miał nieślubne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: błędy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:10 ja już nie wiem u nas mowili ze jaki kolwiek bląd rzeczowy dyskwalifikuje pracę...ale oby to mie byla prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
ojoj333 Re: błędy 05.05.07, 00:11 no, ok, ale jeżeli ktoś napisał np. odwołując się do jakiejś lektury, złego autora tej lektury, bo tak coś słyszałem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: błędy IP: *.chello.pl 05.05.07, 13:40 Tylko duże błędy, które świadczą o nieznajomości lektury i widać ewidentnie, że ktoś pomylił książki czy napisał np. Makbet jest antycznym dramatem Juliusza Słowackiego, albo powołał się na Antygonę i opisywał zdarzenia z Szekspira, ma 0 pkt. Z tego co znalazłam w necie jeżeli chodzi o pojedynczy błąd np ktoś pisze ze marek miał matkę, która była dla niego niedobra, a w kluczu jest to ze rodzic był niedobry, ale ze powiedzmy, ze marek miał ojca to całego zdania się nie liczy. nigdzie niestety nie ma nic o pkt - jak to wyglada, kiedy np ktos nazwal przenoście epitetem czy cos. eh, moglo by to byc jasniejsze (moja wypowiedz pewnie tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: błędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:21 LUDZIE, spokojnie! Jeszcze nie ma żadnego, normalnego klucza, a wy już panikujecie, że nie zdaliście! Mi też nie poszo rewelacyjnie, ale staram się nie myśleć o punktacjach itd, bo już i tak niczego się nie zmieni! Zawsze można wszystko poprawić za rok i już.. Czym tu się tak martwić? Matura ejst ważna, ale nie najważniejsza.. Świat się nie zawali, jeśli ktoś nie zda.. Tragedią jest czyjaś śmierć, ciążka choroba i cierpienie bliskiej osoby a nie niezdana matura.. Dajcie spokój.. Po co panikować na zapas?! Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że jeśli mi nie pójdzie, nie złożę nawet podania na te tzw "lepsze" uczelnie.. Nic się takiego nie stanie jeśli pójdę do nierenomowanej uczelni.. I już.. Sory za chaos i ogólny nieogar, ale już późno.. Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: błędy IP: *.icm.edu.pl 05.05.07, 23:27 No i to mi sie podoba Gosiu! Taka postawa jest OK, to nie koniec swiata... Mam identyczne podejscie :) R Odpowiedz Link Zgłoś
ojoj333 Re: błędy 05.05.07, 23:30 jakoś mnie to nie pociesza;/ w ogóle, na jakiej str można znaleźć kryteria oceniania? bo coś nie mogę znaleźć na tej str cke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: błędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 01:41 Może w informatorze? Raffi, myślę, że inaczej myśleć się nie powinno ;PPPP < skromnam? ;D > Odpowiedz Link Zgłoś
ojoj333 Re: błędy 06.05.07, 01:51 w informatorze to tak tylko ogólnie jest. no, ale trudno ... pożyje w niepewności do końca czerwca Odpowiedz Link Zgłoś