Dodaj do ulubionych

WOS już jutro!!!!

07.05.07, 18:36
Wszystkim WOS-owcom życzę jutro połamania długopisów :-) Damy radę!
Szczególnie na rozszerzonym,nie? :-P Ja jeszcze spadam do książek.Przeglądnę
vademecum z operonu,porozwiązuję testy i poczytam coś w Wojtaszczyka i będzie
git :-) W sumie dużo punktów można zdobyć na tekstach źródłowych i na
wypracowaniu.
Obserwuj wątek
    • brokatowymotyl Re: WOS już jutro!!!! 07.05.07, 18:50
      Ja też siedze wojtaszczyku roz, kurde już nie wiem czego sie czepic, jedniu mówią unia inni prawo :(:( moze społeczenstwo ???
      • a-gritos Re: WOS już jutro!!!! 07.05.07, 18:52
        trudno powiedzieć...zazwyczaj to co inni mówią się nie sprawdza!
        • brokatowymotyl Re: WOS już jutro!!!! 07.05.07, 18:53
          Nie wiem dlaczego nikt nic nie mowi o spoleczenstwie.... hm... to podejrzane :):)
          • Gość: anua Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:23
            Ja znowu ide na żywiol nic prawie sie nie uczylam mysle wlasnie ze sporo
            punktow da sie wyciagnac z wypracowania i pytan do tekstu;]
            • Gość: hehehehe Re: WOS już jutro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:40
              no dokladnie, ja sie uczylem, ale jak patrze na te arkusze to nie ma to sensu,
              bo wszystko mozna wydedukowac :)
              • Gość: Marcinool Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:24
                Społeczeństwo; prawo; polityka; Polska, Europa, świat. To trzeba znać żeby zdać
                mature z WOSu.
      • Gość: Kasieńka Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:53
        Wypracowanie o terroryźmie
    • Gość: anakonda Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:07
      chyba Ci się coś pomyliło, właśnie na źródłach najmniej, bo tylko 10 pkt można
      zdobyć, 20 za test i 20 za wypracowanie.. Chyba mylisz z maturą z zeszłego roku
      - my rocznik `88 jesteśmy pokoleniem giertychowskim-pamiętaj:P
      • Gość: anakonda Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:08
        a teraz widzę, że wam wszystkim się pomyliło! tegoroczna matura nie ma nic
        wspólnego z arkuszami jakie sobie przeglądacie i stwierdzacie, że takie łatwe!
        • Gość: hehehehe Re: WOS już jutro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:12
          ja mowilem akurat o rozszerzonej i o arkuszu z probnej matury ;)
    • Gość: Qna Re: WOS już jutro!!!! IP: *.lodz.mm.pl 07.05.07, 20:18
      moim skromnym zdaniem nie będzie tak super lajtowo na tej rozszerzonej...
      Ludzie ze względu na 99%procentowość zdawalności wosu z zeszłego roku lgnęli do
      niego w tym.. bo jest powszechnie uważany za "najłatwiejszy" przedmiot.
      Już kiedyś podobnie było z biologią - raz łatwa
      później o wieeeeele trudniejsza.
      Nie chce panikować, bo mam za sobą kursy maturalne ( na których jedynie
      nauczyłam, się że na Świecie istnieje wyspa która żyje jedynie z odchodów
      ptasich, eksportując je pózniej jako nawóz i gospodarka tej wyspy jest całkiem
      dobrze rozwinięta )
      oraz przerobione vademecum .. ale co to .. kiełbasa ??

Nie obraziłam bym sie gdyby poziom był podobny jak na próbnej ...
      lecz z każdą godzinką zaczynam w to wątpić..

Powodzenia wszystkim!!
      • Gość: :) Re: WOS już jutro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:56
        no co ty z wosu nie da sie za duzo wymyslic tak jak z biologi, wszystko jest ze
        soba powiazane i jesli sie cos umie i umie sie myslec to sie napisze :)
    • Gość: fsf Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:59
      kurcze ja mysle o terroryzmie, jeszcze nei bylo takiego tematu, a to przeciez
      takie na czasie
      • Gość: anakonda Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:22
        nie będzie takich przykrych tematów.. nie, na pewno nie:/
        • enelka Re: WOS już jutro!!!! 07.05.07, 21:52
          Ja bym chciala zeby byla aborcja :D
          • Gość: bambuko Re: WOS już jutro!!!! IP: *.chello.pl 07.05.07, 21:56
            A legalizacja narkotyków?
            • Gość: Beee Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:57
              słuchajcie/...a moze zamiast rozwodzic sie and tematami...warto sobie
              przypomniec jak sie taką prace pisze??
              • Gość: ha Re: WOS już jutro!!!! IP: 80.54.52.* 07.05.07, 22:07
                a jak sie pisze?
                • Gość: ziutek Re: WOS już jutro!!!! IP: *.chello.pl 07.05.07, 22:08
                  orientuje sie ktos z was czy "spoleczenstwo informacyjne" jest w programie rozszerzonym ? bo jak narazie wszystko na tych maturach jest bardzo na czasie, wiec i to by pasowalo, taki temat byl na olimpiadzie, ale nie wiem czy na maturze tez moze byc ?:>
                • Gość: Bee Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:09
                  chodzi o to,że każdy te,at rozpatrujesz pod
                  względem:politycznym,ekonimiczn0-gospodarczym, kulturowym , społecznym i zcasai
                  środowiskowy...
    • Gość: yyy Re: WOS już jutro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:34
      sluchajcie a jak to wyglada z tym ze w tym samym czasie pisza i podstawe i
      rozszerzony?:> bo ja pisze jeden przedmiot i wlasnie sie zastanawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka