Dodaj do ulubionych

Akademia Rolnicza w Lublinie

06.06.07, 07:46
wybiera sie ktos tam? ja mam problem bo juz przy rejestracji trzeba wybrac
kierunek a ja jeszcze do konca nie wiem.
Obserwuj wątek
    • pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 12:08
      ja sie wybieram :) wiesz moze ile wynosi oplata rakrutacyjna?
      • Gość: johny Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:36
        właśnie nie mogę nic znaleźć na ich stronie tzn. przedmiotów klasyfikacyjnych
        itp. jak ktoś ma linki to niech wrzuci, z góry thx, aha ja się tam wybieram i
        też jeszcze nie wiem na co, ciężko się tam dostać?
    • Gość: czikita Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.marsoft.net 06.06.07, 13:27
      z tego co mowia moi znajomi to dostac sie latwo
      powodzenia :)
    • Gość: abc Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:35
      ta ich strona jest glupia, niczego sie tam nie mozna dowiedziec. a na jakie
      kierunki skladacie?
      • Gość: risole Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:29
        wszystko sie da tylko trzeba sie troche rozgladnac;/;/
        www.ar.lublin.pl/dokumenty/rekrutacja/uchwala_36.pdf
        • pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 18:26
          hodowla koni i jeździectwo :) mam nadzieje ze sie uda bo to jest caaale moje zycie
          • Gość: gosia Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.metronet.pl 06.06.07, 18:30
            ja skladam na obrót towarami i obsługa celna oraz agroturystyka
          • Gość: weronika Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.eth0.raptor-cl-renicom-kawaleryjska.lubman.net.pl 21.06.07, 17:48
            A wiecie może czy na kierunek ogrodnictwo i towaroznastwo przewidziane sa
            jakies dodatkowe tety czy tylko skladam dokumenty oplacam kierunki i czekam na
            dezyje?czy pisze wczesniej jakis test z tych kieunków.Pomózcie prosze;)dziekuję
            za odpowiedź
        • pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 18:29
          nie wiem czy dobrze to zrozumialam , kandydaci ktorzy zdawali nowa mature nie
          zdaja juz egzaminow na studia tak?
          • Gość: risole Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:15
            właśnie tak <jupi>

a ja mam jeszcze takie pytanko:) czy ktos byl na ar w lublinie na kierunku
            'tereny zieleni i dekoracje roslinne' ?? jesli tak to bardzo prosze o jakies
            wiadomosci,czy ciezko sie dostac na ten kierunek i czy ksztalca w kierunku
            architektury??
            • Gość: paula Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 11:45
              Ja sie wybieram na weterynarie, tzn miedzy innymi skladam na wet do lublina bo
              także do wrocławia i wawy:)
              • tajemnicza-1988 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 11.06.07, 19:34
                hej ja też mysle na ar w lublinie . Słyszałam że latwo jest sie tam dostać -moj
                chłopak tam studiuje i mowi ze jest ok . składa ktoś na technologie żywności i
                żywienie człowieka?
              • Gość: niunia Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:04
                a jaki był prog na weterynarie rok temu wie ktos???????
                • Gość: paula Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:37
                  no właśnie nikt nie jest mi w stanie udzielić takiej inf jaki byl prog na wet w
                  lublinie, wiem tylko ze we wroclawiu bylo 166 a w lublinie dużo mniej słyszałam
                  że koło 145 ale to nei są pewne inf!a Ty wybierasz sie na wet?
    • dudka2811 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 15.06.07, 08:57
      ja ide na obrit towarami nie wiem co to za kierunek ale mam nadzieje ze mnie przyjma
      • marzenka886 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 19.07.07, 20:54
        wlasnie czemu tak wszyscy na to towaroznastwo skladaja?:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka