zaba1819 06.06.07, 07:46 wybiera sie ktos tam? ja mam problem bo juz przy rejestracji trzeba wybrac kierunek a ja jeszcze do konca nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 12:08 ja sie wybieram :) wiesz moze ile wynosi oplata rakrutacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:36 właśnie nie mogę nic znaleźć na ich stronie tzn. przedmiotów klasyfikacyjnych itp. jak ktoś ma linki to niech wrzuci, z góry thx, aha ja się tam wybieram i też jeszcze nie wiem na co, ciężko się tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikita Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.marsoft.net 06.06.07, 13:27 z tego co mowia moi znajomi to dostac sie latwo powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:35 ta ich strona jest glupia, niczego sie tam nie mozna dowiedziec. a na jakie kierunki skladacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risole Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:29 wszystko sie da tylko trzeba sie troche rozgladnac;/;/ www.ar.lublin.pl/dokumenty/rekrutacja/uchwala_36.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 18:26 hodowla koni i jeździectwo :) mam nadzieje ze sie uda bo to jest caaale moje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.metronet.pl 06.06.07, 18:30 ja skladam na obrót towarami i obsługa celna oraz agroturystyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.eth0.raptor-cl-renicom-kawaleryjska.lubman.net.pl 21.06.07, 17:48 A wiecie może czy na kierunek ogrodnictwo i towaroznastwo przewidziane sa jakies dodatkowe tety czy tylko skladam dokumenty oplacam kierunki i czekam na dezyje?czy pisze wczesniej jakis test z tych kieunków.Pomózcie prosze;)dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pushupsugarbabe Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 06.06.07, 18:29 nie wiem czy dobrze to zrozumialam , kandydaci ktorzy zdawali nowa mature nie zdaja juz egzaminow na studia tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risole Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:15 właśnie tak <jupi> a ja mam jeszcze takie pytanko:) czy ktos byl na ar w lublinie na kierunku 'tereny zieleni i dekoracje roslinne' ?? jesli tak to bardzo prosze o jakies wiadomosci,czy ciezko sie dostac na ten kierunek i czy ksztalca w kierunku architektury?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 11:45 Ja sie wybieram na weterynarie, tzn miedzy innymi skladam na wet do lublina bo także do wrocławia i wawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza-1988 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 11.06.07, 19:34 hej ja też mysle na ar w lublinie . Słyszałam że latwo jest sie tam dostać -moj chłopak tam studiuje i mowi ze jest ok . składa ktoś na technologie żywności i żywienie człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:04 a jaki był prog na weterynarie rok temu wie ktos??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Akademia Rolnicza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:37 no właśnie nikt nie jest mi w stanie udzielić takiej inf jaki byl prog na wet w lublinie, wiem tylko ze we wroclawiu bylo 166 a w lublinie dużo mniej słyszałam że koło 145 ale to nei są pewne inf!a Ty wybierasz sie na wet? Odpowiedz Link Zgłoś
dudka2811 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 15.06.07, 08:57 ja ide na obrit towarami nie wiem co to za kierunek ale mam nadzieje ze mnie przyjma Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka886 Re: Akademia Rolnicza w Lublinie 19.07.07, 20:54 wlasnie czemu tak wszyscy na to towaroznastwo skladaja?:D Odpowiedz Link Zgłoś