greypc 18.06.07, 00:53 kiedy jestem na rejestracji UAM i klikam by przejsc do dalszego wypełniania, wyskakuje mi bład: "twoja sesja straciła ważność z powodu zbyt długiego okresu bezczynności" i nie moge sie zarejestrowac. Co robic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: POMOCY! UAM - rekrutacja - błąd IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.07, 01:25 Napisac maila do nich. Adres pewnie jest gdzieś na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_spin Re: POMOCY! UAM - rekrutacja - błąd 18.06.07, 08:05 1.Spróbuj parę razy poodświeżać 2.Włącz obsługę cookies. 3.Sprawdź czy nie masz ustawionego na max poziom antywirusa/firewalla 3.Zobacz czy Twoja przeglądarka obsługuje ramki. 4.Sprawdź szybkość połączenia Twojej sieci, jeśli niższa niż 2Mb/s to spróbuj z innego komputera. 5. Napisz do nich Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: POMOCY! UAM - rekrutacja - błąd IP: *.n.INTELINK.pl 18.06.07, 12:26 dzięki za pomoc :) to co napisałes/as to sam już wczoraj wypróbowałem, ale nic nie pomagało. dzisiaj rano udalo mi sie zarejestrowac :) mialem ten bład pod IE, Opera i Firefoxem. dziwne w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonanarzuta Re: POMOCY! UAM - rekrutacja - błąd 18.06.07, 13:34 wiem że moje pyatnia może sie wydawać dziwne al e gdzie ja moge to sprawdzić:( mógłbyyś mi napisać dokładnie co i gdzie się znajduje:( mam firefoxa gdzie to mogę znaleźć:(?? Odpowiedz Link Zgłoś