summerlove 27.06.07, 17:39 na stronie Uniwersytetu warszawskiego nie mogę znalezc ile wynosi oplata rekrutacyjna. Moglibyscie mi napisać ile trzeba zaplacic?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sable_marguerite Re: Opłata rekrutacyjna 27.06.07, 17:47 80zł za jeden kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Opłata rekrutacyjna 27.06.07, 17:50 ależ proszę Cię bardzo :D i (miejmy nadzieję) odwdzięczysz się na UW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 27.06.07, 19:28 Czyli wybierając spośród preferowanych kierunków np. ekonometrię i finanse muszę płacic 160 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Opłata rekrutacyjna 27.06.07, 19:43 A to nie jest tak że na warszawski można złożyć tylko na jeden kierunek?? Bo tak mi się wydaje że tylko jeden tam mogłam wybrać na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Opłata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:00 tam można złożyć na więcej ale wszystko trzeba zrobić osobno. czyli jak wybierzesz jeden to potem musisz powtórzyć całą procedurę wybierając jakiś inny kierunek i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Opłata rekrutacyjna 27.06.07, 22:50 można wybierać wiele kierunków,ale nie zmniejszają się koszta, bo np na innej uczelni mam tak,że I-kierunek płacę 80PLN, a każdy kolejny 30. Odpowiedz Link Zgłoś