Dodaj do ulubionych

TO JUŻ JUTRO!!!!!

28.06.07, 08:01
umieram z ciekawości...
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:09
      a ja się nie mogę doczekać aż wrócą ci co mają wyniki dziś

ja mam dopiero jutro o 14:00 :/
      • Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:13
        jak ja sie boje tych wynikow :-/
        • Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:14
          Kochana ja też sie okropnie boję.Rodzice też to przezywają.POZDRAWIAM!!!
          • Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:16
            wiem, że też to przeżywacie ale chyba nie aż tak jak dzieci.
            • Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:18
              Ja niestety też to BARDZO przeżywam.Może nie będzie az tak zle.
              • Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:21
                mam taką nadzieje, że nie będzie tak źle ale denerwuje się jak cholera. Nawet
                po nocach mi się śni że odbieram wyniki i nie zdałam :-/
                • Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:24
                  Ja zdawałam 27 lat temu i też potrafi się przyśnic ten koszmar.
                • Gość: Net Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:59
                  Heh, właśnie dzisiaj mi się śniło...
                  Pół nocy goniłem za świadectwem, bo nie było go w żadnej sali gdzie rozdawali, a
                  w końcu się okazało, że jakaś pani wzięła go do kieszeni :/ a później wyjęła i
                  dała mi wymięte jak chusteczka higieniczna :/
                  Po czym okazało się, że wyniki były jak na starej maturze: z polskiego - 4, z
                  angielskiego - 3, z biologii - 1, z chemii - 5, z fizyki nie pamiętam.
                  Hehe, coś strasznego! Mam nadzieję, że te wyniki się nie potwierdzą w %. Poza
                  tym wolałbym zamienić biologię z polskim :P
        • Gość: Paula Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: 81.15.233.* 28.06.07, 10:03
          Ja mam dopiero o 16!Przegięli...umieram z ciekawości i zaczynam się bać....
          pozdrawiam wszystkich czekających:)
    • Gość: romana Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: 212.76.37.* 28.06.07, 08:57
      też umieram z ciekawości ale wielkiego stresu nie mam bo idę do policealnej,
      tyle że trochę wstyd uwalić
    • goska_samoska Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! 28.06.07, 10:27
      ja tak na serio, to właśnie dzisiaj poczuła prawdziwa adrenaline i cholerną
      ciekawość tych wyników.

nie wiem co gorsze , czekać w niepwności, czy dowiedzieć się juz jutro ...
      wszystkiego (hmmmm najgorszego?)
      • lady_camelie Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! 28.06.07, 10:42
        a ja nawet nie wiem o ktorej godzinie,kazali rano jutro dzwonic i sie pytac :|
        chyba pojade o 9 rano i bede koczowac jakby co :|

boze ale sie stresuje..
    • Gość: sssssssss Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:41
      O tak, jutro, jutro ....... ;/

chyba wolabyałbym pożyć sobie jeszcze trochę w tej niepewnosci
      • Gość: Gość Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:13
        A sprawdzaliście ? Sprawdzaliście ... program TV ??? Może i w tym roku,
        Telewizja Publiczna nada na żywo program, w którym:
        1) będą wyszczególnione % osób zdających poszczególne przedmioty na 2 poziomach
        (ile % zaliczyło, a ile nie) - na skalę ogólnopolską i wojewódzką
        2) podadzą np. najśmieszniejsze 'gagi' z j. polskiego (heh... co tośmy
        wypisywali rok temu...:)
        3) itp./itd. gadki naukowców, rektorów, dyrektorów i szefa CKE

Nie mam pod ręką programu TV, ale rok temu chyba na TVP1 nadany był właśnie ten
        program ok. 22:10 (naturalnie dzień przed wynikami w szkołach - czyli dziś).

EDIT:
        Ale z tego co widzę, to publiczna nadaje Herosów...
        • Gość: a Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:20
          ale mogą np. mówić o tym w tvn24 albo w ogole w wiadomosciach.
        • Gość: slw Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:23
          a co w tamtym roku coś takiego było?

bo jakoś sobie tego nie przypominam
          • Gość: Gość Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:48
            Tak, był taki program. Aż sam się zdziwiłem, ale zaj....te były te kawałki z
            prac maturalnych z j. polskiego. Takich rzeczy o 'Chłopach' nigdzie nie można
            było znaleźć :). Może w tym roku też tak zrobią. Bo z tego co pamiętam, to ta
            audycja nie widniała w programie TV (była nadana gdzieś między 21:30 - 23:00),
            taki pic na wode, ale ...
            • Gość: Gość Program TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:52
              Nie jestem do końca pewnien, ale to o czym mówiłem we wcześniejszych postach
              było nadawane ze studia programu 'FORUM' - TVP 1, czwartek 28.06.2007r. - 21:55
              - tak więc trzeba sprawdzić czy może będzie program o egzaminach maturalnych br.

'FORUM' - TVP 1 - 21:55
              • Gość: gość Re: Program TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:59
                taa, może giertycha zaproszą do FORUM i będzie nawijał o swoich nowych pomysłach
    • Gość: klara Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:22
      coraz bardziej zaczynam się bać
    • Gość: sylwia Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:11
      no tak odliczania nastał, kres

hmmm, powiem szczezrze że nawet szybko mi to zleciał, ten czas

hmm, ciekawe tylko co to będzie jutro się działo
    • Gość: . Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka