fizyczka11 28.06.07, 08:01 umieram z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:09 a ja się nie mogę doczekać aż wrócą ci co mają wyniki dziś ja mam dopiero jutro o 14:00 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:13 jak ja sie boje tych wynikow :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:14 Kochana ja też sie okropnie boję.Rodzice też to przezywają.POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:16 wiem, że też to przeżywacie ale chyba nie aż tak jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:18 Ja niestety też to BARDZO przeżywam.Może nie będzie az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:21 mam taką nadzieje, że nie będzie tak źle ale denerwuje się jak cholera. Nawet po nocach mi się śni że odbieram wyniki i nie zdałam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:24 Ja zdawałam 27 lat temu i też potrafi się przyśnic ten koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Net Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:59 Heh, właśnie dzisiaj mi się śniło... Pół nocy goniłem za świadectwem, bo nie było go w żadnej sali gdzie rozdawali, a w końcu się okazało, że jakaś pani wzięła go do kieszeni :/ a później wyjęła i dała mi wymięte jak chusteczka higieniczna :/ Po czym okazało się, że wyniki były jak na starej maturze: z polskiego - 4, z angielskiego - 3, z biologii - 1, z chemii - 5, z fizyki nie pamiętam. Hehe, coś strasznego! Mam nadzieję, że te wyniki się nie potwierdzą w %. Poza tym wolałbym zamienić biologię z polskim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: 81.15.233.* 28.06.07, 10:03 Ja mam dopiero o 16!Przegięli...umieram z ciekawości i zaczynam się bać.... pozdrawiam wszystkich czekających:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romana Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: 212.76.37.* 28.06.07, 08:57 też umieram z ciekawości ale wielkiego stresu nie mam bo idę do policealnej, tyle że trochę wstyd uwalić Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! 28.06.07, 10:27 ja tak na serio, to właśnie dzisiaj poczuła prawdziwa adrenaline i cholerną ciekawość tych wyników. nie wiem co gorsze , czekać w niepwności, czy dowiedzieć się juz jutro ... wszystkiego (hmmmm najgorszego?) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! 28.06.07, 10:42 a ja nawet nie wiem o ktorej godzinie,kazali rano jutro dzwonic i sie pytac :| chyba pojade o 9 rano i bede koczowac jakby co :| boze ale sie stresuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:41 O tak, jutro, jutro ....... ;/ chyba wolabyałbym pożyć sobie jeszcze trochę w tej niepewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:13 A sprawdzaliście ? Sprawdzaliście ... program TV ??? Może i w tym roku, Telewizja Publiczna nada na żywo program, w którym: 1) będą wyszczególnione % osób zdających poszczególne przedmioty na 2 poziomach (ile % zaliczyło, a ile nie) - na skalę ogólnopolską i wojewódzką 2) podadzą np. najśmieszniejsze 'gagi' z j. polskiego (heh... co tośmy wypisywali rok temu...:) 3) itp./itd. gadki naukowców, rektorów, dyrektorów i szefa CKE Nie mam pod ręką programu TV, ale rok temu chyba na TVP1 nadany był właśnie ten program ok. 22:10 (naturalnie dzień przed wynikami w szkołach - czyli dziś). EDIT: Ale z tego co widzę, to publiczna nadaje Herosów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:20 ale mogą np. mówić o tym w tvn24 albo w ogole w wiadomosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slw Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:23 a co w tamtym roku coś takiego było? bo jakoś sobie tego nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:48 Tak, był taki program. Aż sam się zdziwiłem, ale zaj....te były te kawałki z prac maturalnych z j. polskiego. Takich rzeczy o 'Chłopach' nigdzie nie można było znaleźć :). Może w tym roku też tak zrobią. Bo z tego co pamiętam, to ta audycja nie widniała w programie TV (była nadana gdzieś między 21:30 - 23:00), taki pic na wode, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Program TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:52 Nie jestem do końca pewnien, ale to o czym mówiłem we wcześniejszych postach było nadawane ze studia programu 'FORUM' - TVP 1, czwartek 28.06.2007r. - 21:55 - tak więc trzeba sprawdzić czy może będzie program o egzaminach maturalnych br. 'FORUM' - TVP 1 - 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Program TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:59 taa, może giertycha zaproszą do FORUM i będzie nawijał o swoich nowych pomysłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:22 coraz bardziej zaczynam się bać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: TO JUŻ JUTRO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:11 no tak odliczania nastał, kres hmmm, powiem szczezrze że nawet szybko mi to zleciał, ten czas hmm, ciekawe tylko co to będzie jutro się działo Odpowiedz Link Zgłoś