Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:15 cos sie nie moga zebrac z opublikowaniem listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: kto czeka na PAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:17 ja czekam, jak bedziecie znac progi to napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:19 ja sobie czekam z ciekawosc, która w rankingu bede;D... w ogole mi sie nie chce na ich stronie nic otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 231b Re: kto czeka na PAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:50 Czy ktoś zna wyniki w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:17 czekam, czekam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:21 te wyniki "po 16" to do wieczora mozna sobie poczekac... pewnie z samochodzikowym jeszcze przychodza i co chwile liste zmieniają hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: By to szlag PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: 217.96.27.* 09.07.07, 16:25 LEK 276 Stoma--282 ku.. skad takie wyniki.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjg Re: PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:26 Skad te wyniki..bo nie wierzę żeby były prawdziwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:28 kiepski zart, przynjamniej wczorajszy zart o warszawie byl bardziej dopracowany. ja spodziewam sie progu okolo 245-bo tak to sie generalnie w tym roku mniej wiecej stabilizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:27 hehe dobre. tez tak uwazam, bo co to za filozofia liste ulozyc punktacja i to w automatycznym programie. jakos inne uczelnie potrafily sie we wczesniejszych godzinach okreslic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:31 ide se cos zjesc, bo juz mi sie znudzilo to podjerzanie dlugie czekanie na listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:33 ja tez spadam na kuchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:33 do dupy jest ta strona, ciagle mi sie zawiesz, a wynikow jak nie bylo tak nie ma. chyba sobie sakis film obejrze, bo zaczynam sie denerwowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek re Alicja IP: 217.96.27.* 09.07.07, 16:34 moze jakis seks chat? masz kamerke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: re Alicja IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:37 ;)nie, nie mam kamerki chyba jednak obejrze sobie film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 231b Re: re Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:51 czy ktoś zna progi do szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:15 NAWET SAM SZCZECIN ICH JESZCZE NIE ZNA, ALE SA ROZGARNIĘCI NA TYM PAMIE Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: re Alicja 09.07.07, 17:21 zapewne listy juz wisza na pamie tylko na necie zwlekaja - sprawdzilbym wam ale nie chce mi sie jechac bo za godzine bym wrocil dopiero a do tego czasu wyniki na peno juz beda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:24 DZIWNE TYLKO ZE UMIESZCZENIE TYCH LIST NA NECIE PRZERASTA ICH KOMPETENCJE HEHE JA NA SZCZESCIE JUZ JESTEM W WAWIE I TYLKO Z CIEKAWOSCI CHCE RZUCIC OKIEM, ALE PROG PEWNIE BEDZIE PRZECIETNY JAK TO NA PRZECIETNA UCZELNIE PRZYSTALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:29 PRZEDE WSZYSTKIM ZAPOZNAJCIE SIE Z TYM: www.ams.edu.pl/index.php? cid=1287&unroll=1287 Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 17:36 ja bym nie nazwal PAMu przecieatna uczelnia ale uczelnia niedoceniana bo w rankingach jest wysoko (rok temu 2, w tym roku 3), LEP tez pisze b.dobrze wiec przecietna to nie jest;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 17:39 hehe pewnie juz pozamiatali i poszli co sie beda internetem przejmowac;P:P watpie by dzis w ogole cos było ...moze na dniach... juz mi sie znudziło to czekanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 17:43 a ktos tam dzwonil teraz i sie pytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:43 I NIE ZAPOMINAJMY ZE PAM (JEGO KIEROWNICTWO) JEST DOBRE W ROZNEGO RODZAJU PRZEKRETACH, A ROK TEMU JAK BYLA REKRUTACJA, TO WYMYSLILI, ZE JAK SIE ZWOLNIA MIEJSCA TO BEDA NIMI OBSADZAC LUDZI, KTORZY WCZESNIEJ NIE SKLADALI NA PAM (NO WIADOMO, DODATKOWA KASKA Z "REKRUTACJII") ALE POMYSL NIE WYPALIL. NA PEWNO ZNAJDZIE SIE WIELU ZDOLNYCH STUDENTOW ITD ITP, ALE NIE UKRYWAJMY, DO WARSZAWY, WROCLAWIA, KRAKOWA TO IM JESZCZE TROCHE BRAKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:45 ehh no i gdzie te wyniki :( moze oni sa w jakiejs innej strefie czasowej :P Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:51 Gość portalu: sroka napisał(a): > ehh no i gdzie te wyniki :( moze oni sa w jakiejs innej strefie czasowej :P Bardzo nieoficjalnie 235 na lek dmj Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:51 a stoma? tez jakies bardzo nieoficlane wiesci sa?;] Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:57 d-st napisał: > a stoma? tez jakies bardzo nieoficlane wiesci sa?;] Nic o stoat. nie wiem więc krakać nie będę. Ciekaw jestem do ilu zleci i czy osoba z 208 ma wtym roku jakieś szanse. darek Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:59 hmm... mamy zbieznosc imion;] kolezanka w tym roku poprawialal mature bo sie rok temu nie doatala i ma 201 pkt - wiedzialem ze 1 rekrutacji sie nie doatnie ale w kolejnych na pewno tak wle teraz juz tego w ogole pewien nie jeste,.... Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 19:09 d-st napisał: > hmm... mamy zbieznosc imion;] kolezanka w tym roku poprawialal mature bo sie > rok temu nie doatala i ma 201 pkt - wiedzialem ze 1 rekrutacji sie nie doatnie > ale w kolejnych na pewno tak wle teraz juz tego w ogole pewien nie jeste,.... No właśnie. Jajuż studentem dawno nie jestem i mógłbym mieć dziecko, które akurat zdawałoby na AM. Nie zdaje jednak a zdawała córka znajomych, dokładnie powtarzała rozszerzona maturę i ma 208. Gdy odebrała świadectwo byłem również pewny że się dostanie, teraz szaro to widzę. Bo jeśli faktycznie będzie 235 to spadnie co najwyzej o 25, dalej za mało...Obym się mylił! darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: kto czeka na PAM? IP: *.chello.pl 09.07.07, 19:32 ja mam nieoficjalne info że próg na lek na pam to 241... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 19:11 cos czuje, ze dzisiaj sie nie doczekamy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 20:22 są listy, ale się nie otwierają......... przynajmniej u mnie;/ ehhhh niedosć ze 5h czekac na nie to jesszcze kicha taka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:23 234 faktycznie na lek. fajnie sie zobaczyc na liscie :) ale prog pewnie spadnie, wiec duzo osob jeszcze wejdzie- przynajmneij ja moje miejsce komus odstepuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
d-st otwieranie list PAMu 09.07.07, 21:25 nacisniejscie prawy klawisz myszy, potem 'zapisz element docelowy jako' i jak juz sie zapisze na komputerze to mozna otworzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 21:42 Gość portalu: sroka napisał(a): > 234 faktycznie na lek. > fajnie sie zobaczyc na liscie :) ale prog pewnie spadnie, wiec duzo osob > jeszcze wejdzie- przynajmneij ja moje miejsce komus odstepuje :) Powiedzcie mi, na ile AM średnio aplikowaliście? Pewne jest to, że wyniki z matur są lepsze w tym roku, czy również ilość kandydatów jest większa (teoretycznie tamten rocznik był liczniejszy) czy też na większą liczbę uczelni kandydaci aplikowali?. Pytam bo zastanawiają mnie względnie wysokie progi. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroline. Re: kto czeka na PAM? IP: 81.219.210.* 09.07.07, 22:16 nawepno matura poszla lepiej ale nie az o tyle %.. ludzie sie logowali na wiekszosc uczelni zeby sie gdzies dostac.. ja sie logowalam na stomatologie wszędzie gdzie sie dalo.. najbardziej zależalo mi na krakowie ale juz wiem ze moge o nim zapomnieć.. pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runrun na ile uczelni sie logowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:39 na ile uczelni sie logowaliscie? bo ja na 4 ;) pewnie pojde do bialego bo mam blisko domu heh Odpowiedz Link Zgłoś