Dodaj do ulubionych

kto czeka na PAM?

09.07.07, 16:04
?
Obserwuj wątek
    • Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:15
      cos sie nie moga zebrac z opublikowaniem listy
      • Gość: kobalt Re: kto czeka na PAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:17
        ja czekam, jak bedziecie znac progi to napiszcie
      • Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:19
        ja sobie czekam z ciekawosc, która w rankingu bede;D... w ogole mi sie nie chce
        na ich stronie nic otworzyc
        • Gość: 231b Re: kto czeka na PAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:50
          Czy ktoś zna wyniki w szczecinie
    • Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:17
      czekam, czekam i nic
    • Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:21
      te wyniki "po 16" to do wieczora mozna sobie poczekac... pewnie z
      samochodzikowym jeszcze przychodza i co chwile liste zmieniają hahaha
      • Gość: By to szlag PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: 217.96.27.* 09.07.07, 16:25
        LEK 276
        Stoma--282

ku.. skad takie wyniki..............
        • Gość: kjg Re: PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:26
          Skad te wyniki..bo nie wierzę żeby były prawdziwe..
          • Gość: sroka Re: PAM !! przejaja wyniki z kosmosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:28
            kiepski zart, przynjamniej wczorajszy zart o warszawie byl bardziej
            dopracowany. ja spodziewam sie progu okolo 245-bo tak to sie generalnie w tym
            roku mniej wiecej stabilizuje
      • Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:27
        hehe dobre. tez tak uwazam, bo co to za filozofia liste ulozyc punktacja i to w
        automatycznym programie.
        jakos inne uczelnie potrafily sie we wczesniejszych godzinach okreslic.
        • Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:31
          ide se cos zjesc, bo juz mi sie znudzilo to podjerzanie dlugie czekanie na listy
          • Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 16:33
            ja tez spadam na kuchnie...
    • Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:33
      do dupy jest ta strona, ciagle mi sie zawiesz, a wynikow jak nie bylo tak nie
      ma. chyba sobie sakis film obejrze, bo zaczynam sie denerwowac :)
      • Gość: Romek re Alicja IP: 217.96.27.* 09.07.07, 16:34
        moze jakis seks chat?
        masz kamerke?
        • Gość: alicja Re: re Alicja IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 16:37
          ;)nie, nie mam kamerki
          chyba jednak obejrze sobie film
          • Gość: 231b Re: re Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:51
            czy ktoś zna progi do szczecina
            • Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:15
              NAWET SAM SZCZECIN ICH JESZCZE NIE ZNA, ALE SA ROZGARNIĘCI NA TYM PAMIE
              • d-st Re: re Alicja 09.07.07, 17:21
                zapewne listy juz wisza na pamie tylko na necie zwlekaja - sprawdzilbym wam ale
                nie chce mi sie jechac bo za godzine bym wrocil dopiero a do tego czasu wyniki
                na peno juz beda...
                • Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:24
                  DZIWNE TYLKO ZE UMIESZCZENIE TYCH LIST NA NECIE PRZERASTA ICH KOMPETENCJE HEHE
                  JA NA SZCZESCIE JUZ JESTEM W WAWIE I TYLKO Z CIEKAWOSCI CHCE RZUCIC OKIEM, ALE
                  PROG PEWNIE BEDZIE PRZECIETNY JAK TO NA PRZECIETNA UCZELNIE PRZYSTALO
                  • Gość: sołtys Re: re Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:29
                    PRZEDE WSZYSTKIM ZAPOZNAJCIE SIE Z TYM: www.ams.edu.pl/index.php?
                    cid=1287&unroll=1287
      • foczkylius Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 17:33
        zna już ktoś progi tegoroczne?
        • d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 17:36
          ja bym nie nazwal PAMu przecieatna uczelnia ale uczelnia niedoceniana bo w
          rankingach jest wysoko (rok temu 2, w tym roku 3), LEP tez pisze b.dobrze wiec
          przecietna to nie jest;p
          • Gość: kamila20 Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 17:39
            hehe pewnie juz pozamiatali i poszli co sie beda internetem przejmowac;P:P
            watpie by dzis w ogole cos było ...moze na dniach... juz mi sie znudziło to
            czekanie....
            • d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 17:43
              a ktos tam dzwonil teraz i sie pytal?
          • Gość: sołtys Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:43
            I NIE ZAPOMINAJMY ZE PAM (JEGO KIEROWNICTWO) JEST DOBRE W ROZNEGO RODZAJU
            PRZEKRETACH, A ROK TEMU JAK BYLA REKRUTACJA, TO WYMYSLILI, ZE JAK SIE ZWOLNIA
            MIEJSCA TO BEDA NIMI OBSADZAC LUDZI, KTORZY WCZESNIEJ NIE SKLADALI NA PAM (NO
            WIADOMO, DODATKOWA KASKA Z "REKRUTACJII") ALE POMYSL NIE WYPALIL. NA PEWNO
            ZNAJDZIE SIE WIELU ZDOLNYCH STUDENTOW ITD ITP, ALE NIE UKRYWAJMY, DO WARSZAWY,
            WROCLAWIA, KRAKOWA TO IM JESZCZE TROCHE BRAKUJE
        • Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:45
          ehh no i gdzie te wyniki :( moze oni sa w jakiejs innej strefie czasowej :P
          • dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:51
            Gość portalu: sroka napisał(a):

> ehh no i gdzie te wyniki :( moze oni sa w jakiejs innej strefie czasowej :P

Bardzo nieoficjalnie 235 na lek
            dmj
            • d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:51
              a stoma? tez jakies bardzo nieoficlane wiesci sa?;]
              • dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:57
                d-st napisał:

> a stoma? tez jakies bardzo nieoficlane wiesci sa?;]

Nic o stoat. nie wiem więc krakać nie będę.
                Ciekaw jestem do ilu zleci i czy osoba z 208 ma wtym roku jakieś szanse.
                darek
                • d-st Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 18:59
                  hmm... mamy zbieznosc imion;] kolezanka w tym roku poprawialal mature bo sie
                  rok temu nie doatala i ma 201 pkt - wiedzialem ze 1 rekrutacji sie nie doatnie
                  ale w kolejnych na pewno tak wle teraz juz tego w ogole pewien nie jeste,....
                  • dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 19:09
                    d-st napisał:

> hmm... mamy zbieznosc imion;] kolezanka w tym roku poprawialal mature bo sie
                    > rok temu nie doatala i ma 201 pkt - wiedzialem ze 1 rekrutacji sie nie
                    doatnie
                    > ale w kolejnych na pewno tak wle teraz juz tego w ogole pewien nie jeste,....

No właśnie. Jajuż studentem dawno nie jestem i mógłbym mieć dziecko, które
                    akurat zdawałoby na AM. Nie zdaje jednak a zdawała córka znajomych, dokładnie
                    powtarzała rozszerzona maturę i ma 208. Gdy odebrała świadectwo byłem również
                    pewny że się dostanie, teraz szaro to widzę. Bo jeśli faktycznie będzie 235 to
                    spadnie co najwyzej o 25, dalej za mało...Obym się mylił!
                    darek
            • Gość: mmm Re: kto czeka na PAM? IP: *.chello.pl 09.07.07, 19:32
              ja mam nieoficjalne info że próg na lek na pam to 241...
    • Gość: alicja Re: kto czeka na PAM? IP: *.asta-net.com.pl 09.07.07, 19:11
      cos czuje, ze dzisiaj sie nie doczekamy:(
      • Gość: tofik Re: kto czeka na PAM? IP: *.biznesklasa.lisek.pl 09.07.07, 20:22
        są listy, ale się nie otwierają......... przynajmniej u mnie;/ ehhhh niedosć ze
        5h czekac na nie to jesszcze kicha taka...
        • Gość: sroka Re: kto czeka na PAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:23
          234 faktycznie na lek.
          fajnie sie zobaczyc na liscie :) ale prog pewnie spadnie, wiec duzo osob
          jeszcze wejdzie- przynajmneij ja moje miejsce komus odstepuje :)
          • d-st otwieranie list PAMu 09.07.07, 21:25
            nacisniejscie prawy klawisz myszy, potem 'zapisz element docelowy jako' i jak
            juz sie zapisze na komputerze to mozna otworzy....
          • dmj1 Re: kto czeka na PAM? 09.07.07, 21:42
            Gość portalu: sroka napisał(a):

> 234 faktycznie na lek.
            > fajnie sie zobaczyc na liscie :) ale prog pewnie spadnie, wiec duzo osob
            > jeszcze wejdzie- przynajmneij ja moje miejsce komus odstepuje :)

Powiedzcie mi, na ile AM średnio aplikowaliście?
            Pewne jest to, że wyniki z matur są lepsze w tym roku, czy również ilość
            kandydatów jest większa (teoretycznie tamten rocznik był liczniejszy) czy też
            na większą liczbę uczelni kandydaci aplikowali?. Pytam bo zastanawiają mnie
            względnie wysokie progi.
            darek
            • Gość: Caroline. Re: kto czeka na PAM? IP: 81.219.210.* 09.07.07, 22:16
              nawepno matura poszla lepiej ale nie az o tyle %.. ludzie sie logowali na
              wiekszosc uczelni zeby sie gdzies dostac.. ja sie logowalam na stomatologie
              wszędzie gdzie sie dalo.. najbardziej zależalo mi na krakowie ale juz wiem ze
              moge o nim zapomnieć.. pozdro;)
              • Gość: runrun na ile uczelni sie logowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:39
                na ile uczelni sie logowaliscie? bo ja na 4 ;) pewnie pojde do bialego bo mam
                blisko domu heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka