Dodaj do ulubionych

AM POZNAN, jaki prog????

12.07.07, 22:23
jw. jak myslicie... troche dlugo trzeba czekac na ten poznan:/ mi zalezy na
stomie..
Obserwuj wątek
    • Gość: justynka Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:03
      a ile masz punktów? ja też czekam...mam tylko 162:/
    • Gość: nat881 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.jutra.pl 12.07.07, 23:27
      ja mam 187, mysle ze wystarczy ale najbardziej mnie wkurza to czekanie.. na
      innych amach sobie jakos poradzili z papierami a poznan sie opiernicza
      • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 12.07.07, 23:43
        ja mam 175, bedzie problem i musze wybrac PAM czy AMG.
        jutro jade z papierami, rzecz w tym, ze jeszcze nie wiem dokad. pomocy!!!
        • benia00 Re: AM POZNAN, jaki prog???? 13.07.07, 02:26
          nie ma co sie zastanawiac, i naprawde nie mowie tego TYLKO :D z tego wzgledu
          zeby w gdansku miejsce sie zwolnilo, ale gdybym ja skladala i miala szanse isc
          do poznania to helikopterem bym popedzila :) no moze bez przesady, ale szybko
          dokumenty by sie tam znalazly wlasnie :D pozdro
          • Gość: do alicji Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: 195.205.141.* 13.07.07, 11:28
            Nie wiem ale ze 175 do Poznania to w tym roku będziesz na granicy progu balansować więc brałbym pewniejszy Gdańsk no bo mozesz sie obudzić z niczym..
            • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 13.07.07, 17:37
              dzisiaj zawiozlam papiery do szczecina, ale nie wiem, czy to byl dobry wybor,
              zawsze mam czAS na AMg do pon:)
              szkoda, ze nie skladalam jeszcze gdzie indziej
              • Gość: Aneta Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.chello.pl 13.07.07, 20:22
                no i dobrze zrobiłaś, szczecin jest OK, wiem z autopsji, a poznań nie będzie
                tak wysoko jak inni prorokują, myślę, że około 175
                • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 13.07.07, 23:41
                  dziekuje za slowa otuchy, zrobilo mi sie od razu lepiej;)
                  • Gość: a to ja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:15
                    widzisz zastanawialabym sie czy pam to dobry wybor - od jakiegos czasu wiadomo
                    ze kadra im sie sypie - info pewna bo mam pol rodziny lekarzy i kazdy kto mial
                    cos wspolnego ze szczecinem raczej mi odradzal - tez chce sie dostac na meda
                    ale na bank nie do paskudnego szczecina - z tych 2 uczelni wolalbym gdansk -
                    czasem ten polski baltyk bywa wspanialym miejscem - mozna sie zrelaksowac,
                    wyciszyc, posluchac fal - i na pewno spacer po gdasnku jest przyjemniejszy
                    wizuanie niz po szczecinie.. brrr...
    • Gość: lost_blueberry Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.lublin.mm.pl 14.07.07, 10:45
      czemu ktos pisze ze mialaby zostac z niczym? przeciez to ze sie gdzies zlozy papiery to nie znaczy ze sie tam pojdzie-Twoje dokumenty sa Twoja wlasnoscia i w kazdej chwili mozesz je zabrac z uczelni i zaniesc gdzie indziej.pozdr
      • Gość: taran Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:52
        Ludzie, czy wy nie macie nic samokrytycyzmu !? W tym roku poniżej 200 pkt to
        sobie możecie czekać na przylot marsjan na ziemię. Wiódł kulawy ślepego i
        dobrze im się szło. Czarujcie się dalej, pozdrawiam.
        • kretik_ahoj Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 12:04
          zanim zaczniesz cos komentowac, upewnij sie czy jestes zaznajomiony w tym
          temacie ;] taka rada ;] w poznaniu maksymalnie mozna miec 200 pktow na lekarski
          wiec chyba jednak ci marsjanie przyleca
          • Gość: taran Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:06
            No tak, Poznań to Poznań, zwracam honor. Pozdro.
          • kretik_ahoj Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 12:08
            no spoko pozdro :D a poza tym co komu szkodzi, ze ludzie nawzajem sie czaruja,
            przeciez to tylko humor poprawia ;) kazdy mowi drugiemu to co chce uslyszec <ja
            tez wmawiam sobie :D)
            • Gość: Adamek Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.chello.pl 14.07.07, 12:54
              PAM to dobry wybór, jeżeli chodzi o Szczecin- nie wiem, co ci nie pasuje,
              miasto urokliwe i z klimatem. Gdańsk, trzeba było tam być ostatnio, cały
              rozkopany, korki chyba największe w Polsce, najgorsze drogi, a Bałtyk, no cóż
              pomińmy milczeniem. Zresztą ze Szczecina nad morze nie jest daleko i jest to
              morze otwarte. Także bliskie sąsiedztwo z Niemcami daje w przyszłości lepszą
              perspektywę pracy.
              • benia00 Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 15:26
                to prawda, podrozowanie komunikacja miejsca w gdansku jest moim faworytem ;D co
                najmniej pare razy dziennie droga przez meke i jazda ulicami, z ktorych
                wiekszosc w remoncie - zawsze lubilam adamowicza ;D jajogłowy debil
        • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 20:07
          tak w ogole mam 260, a do poznania 175
          pzdr
        • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 20:08
          to bylo do tarana;)
          • Gość: zalamany87 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:06
            ej alicja..czyli mnie wygryzłaś ... boje sie ze moje 168 nie starczy na lek
            :(..a tak bardzo chcialbym studiowac w poznaniu...

Alicja, przeciez jak masz 260 to spokojnie sie dostaniesz wszedzie..skladalas
            gdzies jeszcze papiery? czy poznan jest jedyna uczelnia ktora cie interesuje ?
            • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 21:33
              wiem, ze przyjeliby mnie wszedzie, ale zalezy mi na poznaniu, bo juz rok tu
              mieszkam i chcialabym zostac, a tu moge miec problem,
              skladalam na pam i amg jeszcze, a ty gdzie skladales jeszcze?
              jesli dobrze rozumiem, to jestesmy ten sam rocznik:)
              • Gość: zalamany87 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 09:55
                tak jestesm z tego samego rocznika...jesli ty 87 :)
                Ja skladalem do Szczecina, BDG, Łodzi i Poznania..Najbardziej chcialbym sie
                dostać do tego ostatniego :( ALE RACZEJ W TYM ROKU SZANS NIE MA:(
                Hej...moze podaj gg , to pogadamy ;)
                • Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 15.07.07, 14:52
                  7795693
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka