nat881 12.07.07, 22:23 jw. jak myslicie... troche dlugo trzeba czekac na ten poznan:/ mi zalezy na stomie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justynka Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:03 a ile masz punktów? ja też czekam...mam tylko 162:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat881 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.jutra.pl 12.07.07, 23:27 ja mam 187, mysle ze wystarczy ale najbardziej mnie wkurza to czekanie.. na innych amach sobie jakos poradzili z papierami a poznan sie opiernicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 12.07.07, 23:43 ja mam 175, bedzie problem i musze wybrac PAM czy AMG. jutro jade z papierami, rzecz w tym, ze jeszcze nie wiem dokad. pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: AM POZNAN, jaki prog???? 13.07.07, 02:26 nie ma co sie zastanawiac, i naprawde nie mowie tego TYLKO :D z tego wzgledu zeby w gdansku miejsce sie zwolnilo, ale gdybym ja skladala i miala szanse isc do poznania to helikopterem bym popedzila :) no moze bez przesady, ale szybko dokumenty by sie tam znalazly wlasnie :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alicji Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: 195.205.141.* 13.07.07, 11:28 Nie wiem ale ze 175 do Poznania to w tym roku będziesz na granicy progu balansować więc brałbym pewniejszy Gdańsk no bo mozesz sie obudzić z niczym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 13.07.07, 17:37 dzisiaj zawiozlam papiery do szczecina, ale nie wiem, czy to byl dobry wybor, zawsze mam czAS na AMg do pon:) szkoda, ze nie skladalam jeszcze gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.chello.pl 13.07.07, 20:22 no i dobrze zrobiłaś, szczecin jest OK, wiem z autopsji, a poznań nie będzie tak wysoko jak inni prorokują, myślę, że około 175 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 13.07.07, 23:41 dziekuje za slowa otuchy, zrobilo mi sie od razu lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:15 widzisz zastanawialabym sie czy pam to dobry wybor - od jakiegos czasu wiadomo ze kadra im sie sypie - info pewna bo mam pol rodziny lekarzy i kazdy kto mial cos wspolnego ze szczecinem raczej mi odradzal - tez chce sie dostac na meda ale na bank nie do paskudnego szczecina - z tych 2 uczelni wolalbym gdansk - czasem ten polski baltyk bywa wspanialym miejscem - mozna sie zrelaksowac, wyciszyc, posluchac fal - i na pewno spacer po gdasnku jest przyjemniejszy wizuanie niz po szczecinie.. brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lost_blueberry Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.lublin.mm.pl 14.07.07, 10:45 czemu ktos pisze ze mialaby zostac z niczym? przeciez to ze sie gdzies zlozy papiery to nie znaczy ze sie tam pojdzie-Twoje dokumenty sa Twoja wlasnoscia i w kazdej chwili mozesz je zabrac z uczelni i zaniesc gdzie indziej.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taran Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:52 Ludzie, czy wy nie macie nic samokrytycyzmu !? W tym roku poniżej 200 pkt to sobie możecie czekać na przylot marsjan na ziemię. Wiódł kulawy ślepego i dobrze im się szło. Czarujcie się dalej, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 12:04 zanim zaczniesz cos komentowac, upewnij sie czy jestes zaznajomiony w tym temacie ;] taka rada ;] w poznaniu maksymalnie mozna miec 200 pktow na lekarski wiec chyba jednak ci marsjanie przyleca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taran Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:06 No tak, Poznań to Poznań, zwracam honor. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 12:08 no spoko pozdro :D a poza tym co komu szkodzi, ze ludzie nawzajem sie czaruja, przeciez to tylko humor poprawia ;) kazdy mowi drugiemu to co chce uslyszec <ja tez wmawiam sobie :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.chello.pl 14.07.07, 12:54 PAM to dobry wybór, jeżeli chodzi o Szczecin- nie wiem, co ci nie pasuje, miasto urokliwe i z klimatem. Gdańsk, trzeba było tam być ostatnio, cały rozkopany, korki chyba największe w Polsce, najgorsze drogi, a Bałtyk, no cóż pomińmy milczeniem. Zresztą ze Szczecina nad morze nie jest daleko i jest to morze otwarte. Także bliskie sąsiedztwo z Niemcami daje w przyszłości lepszą perspektywę pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: AM POZNAN, jaki prog???? 14.07.07, 15:26 to prawda, podrozowanie komunikacja miejsca w gdansku jest moim faworytem ;D co najmniej pare razy dziennie droga przez meke i jazda ulicami, z ktorych wiekszosc w remoncie - zawsze lubilam adamowicza ;D jajogłowy debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 20:07 tak w ogole mam 260, a do poznania 175 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 20:08 to bylo do tarana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany87 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:06 ej alicja..czyli mnie wygryzłaś ... boje sie ze moje 168 nie starczy na lek :(..a tak bardzo chcialbym studiowac w poznaniu... Alicja, przeciez jak masz 260 to spokojnie sie dostaniesz wszedzie..skladalas gdzies jeszcze papiery? czy poznan jest jedyna uczelnia ktora cie interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 21:33 wiem, ze przyjeliby mnie wszedzie, ale zalezy mi na poznaniu, bo juz rok tu mieszkam i chcialabym zostac, a tu moge miec problem, skladalam na pam i amg jeszcze, a ty gdzie skladales jeszcze? jesli dobrze rozumiem, to jestesmy ten sam rocznik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany87 Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 09:55 tak jestesm z tego samego rocznika...jesli ty 87 :) Ja skladalem do Szczecina, BDG, Łodzi i Poznania..Najbardziej chcialbym sie dostać do tego ostatniego :( ALE RACZEJ W TYM ROKU SZANS NIE MA:( Hej...moze podaj gg , to pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AM POZNAN, jaki prog???? IP: *.asta-net.com.pl 15.07.07, 14:52 7795693 Odpowiedz Link Zgłoś