Dodaj do ulubionych

wyniki na UAM

• Gość: kmwtw Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:22
      w butelke :D
      • Gość: PB Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:27
        Hm.. czemu nie ;p albo w pokera..
        Ta.. Oluu strasz mnie dalej ;p proporcjonalnie mnie strasz ;p
        • Gość: olaaa Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:33
          ale na administracje jest 100 miejsc, dlatego taki prog <dzieki borkos>;)
      • Gość: inezz Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:33
        Próg na prawo bedzie wynosił 34-35 pkta,przestańcie się w końcu oszukiwać i
        pocieszać.Skoro na administracje jest tak wysoki(dużo wyższy niż w roku
        ubiegłym),a jest to kierunek mniej oblegany i prestiżowy niż prawo, co za tym
        idzie o przyjęcie nie ubiegają się "najlepsi z najlepszych" to próg na prawo
        podskoczy,nawet nie spodziewac się jak wysoko :)
        • Gość: Marta Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:37
          zrob proporcje! na prog wchodzi liczba miejsc i max mozliwosc punktow - a te
          byly na administracji nizsze, wiec nie mozesz nic zakladac
        • Gość: olaaa Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:38
          i znowu ktos kto psuje atmosfere!!
        • wyssana.z.palca Re: wyniki na UAM 19.07.07, 12:40
          jezu, ale sie sami nakrecacie...
        • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:41
          a kto to wie?w tym roku jest bardzo duze zainteresowanie administracja,nie
          tylko w poznaniu.poza tym prawie wszystkie osoby ktore skladaja na prawo
          skladaja tez na administracje.ponadto miejsc na adm. bylo tylko 100 a na prawo
          jest 230;)
          • Gość: Ania123 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:10
            Ale zwroccie uwage na to ze na administracje byly potrzebne 3 przedmioty
            podstawowe a na prawo 4przedmioty w tym rozszerzony polski a twmat na
            rozszerzonym w porownaniu z podstawa byl na prawde trudny. Wiec na prawo
            powinien byc choc troche nizszy prog. co o tym myslicie????
            • Gość: ania123 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:13
              ludzie sa wyniki na prawo, prog 33,5. dostalam sie poprostu zajebiscie a reszta
              jak?? kto sie dostal????????
              • Gość: PB Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:27
                a mi zabrakło 3 punktów.. ehh ;/
            • Gość: Marta Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:15
              sa wyniki na prawo
              • wyssana.z.palca Re: wyniki na UAM 19.07.07, 13:23
                33,2 :/ mam nadzieje ze w drugim rzucie sie uda...
              • Gość: olaaa Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:24
                to spotykamy sie na imprezie 29 wrzesnia;) gratuluje wszystkim!!
    • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:37
      mam nadzieje ze nie:/ mam 31,7 cyli 79,25%.poza tym w tym roku jest duzo
      chetnych na administracje nie tylko w poznaniu
      • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:05
        nie wiem czy sie juz wam dziwic czy nie, jesli chodzi o prawo.. niby w kazdej
        chwili dzisiaj moga wam pokazac wyniki, a z drugiej strony powiedzieli przeciez
        ze moga byc jutro albo w poniedzialek.. wyobrazacie sobie co sie stanie z
        wiekszoscia ludzi jak nam kaza czekac do poniedzialku? W weekend bedzie
        tragedia...... zero odpoczynku w wakacje!
        • Gość: Kłapouchy Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.07, 13:08
          Nie dość, że każdy wydział sobie, to też jakżdy instytut. Ktoś ma może
          wiadomości z neofilologii (interesuje mnie instytut językoznawstwa).
          • Gość: xcx mysle,ze podadza w pt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:09
            up
          • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:09
            klapouchy a na co skladalas/es w neofilologii?
            • Gość: Kłapouchy Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.07, 13:18
              Etno i urgrofin. a Ty tez?
              • Gość: Marta Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:24
                dostalam sie :d
              • Gość: ania123 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:24
                i co kto sie dsotal??? Ja jestem taka szczesliwa, nareszcie koniec nerwow, moge
                jeschac spokojnie na sunrise i sie zajebiscie bawic, a w przyszlym tyg zawiezc
                papiery.
            • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:22
              No i temat padł, bo kandydaci na prawo stworzyli sobie swój ;P
              • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:22
                ja tez etno, a potem juz filologie angielska, wloska i hiszp.
              • Gość: Kłapouchy Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.07, 13:24
                No to może przyszli filologowie...
                • Gość: ghghgii Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:30
                  Kłapouczy wiesz moze ile wynosi próg na ugrifin?
                  • Gość: Masta o ile spadnie prog na prawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:37
                    Jak uważacie?
                  • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:41
                    nie dostalam sie na prawo T_T.braklo mi 1,8 pkt:(
                    • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:42
                      milka nie trac nadziei, jesli tak malo ci zabraklo, to bardzo prawdopodobne
                      jest, ze dostaniesz sie w II naborze:)
                      • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:51
                        tiaa...pomijajac to ze nawet nie wiem na ktorym miejscu jestem;/przede mna moze
                        byc rownie dobrze 50 lub 150 osob;/
                      • Gość: milkah88 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:52
                        tiaa...pomijajac to ze nawet nie wiem na ktorym miejscu jestem;/przede mna moze
                      • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:53
                        tiaa..pomijajac to ze nawet nie wiem ktora jestem w rankingu:/przede mna moze
                  • Gość: Kłapouchy Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.07, 13:44
                    W tym roku nie mam pojęcia, wiem, że w zeszłym roku koło 12 pkt.
                    • Gość: milkah88 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:54
                      tiaa..tyle zer ja nawet nie wiem ktora jestem w rankingu:/przede mna moze byc
                      rownie dobrze 50 jak i 150 osob..
                      • Gość: Shinyu Re: wyniki na UAM IP: *.globalconnect.pl 19.07.07, 14:05
                        Na pewno jedna - moja koleżanka, której zabrakło punkta. Więc jeśli ktoś się
                        dostał a rezygnuje na rzecz innej uczelni, niech napisze. Ale myślę milkah88,
                        że się dostaniesz, tak samo jak moja koleżanka :)
                        • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:08
                          odik a ile masz ogolnie % punktow na filologie? tych juz ktore oni liczą
                          • odik Re: wyniki na UAM 19.07.07, 14:11
                            nie mam pojęcia. nie liczyłam. nie interesuje mnie to, jest cholernie
                            frustrujące. :P
    • odik Re: wyniki na UAM 19.07.07, 14:03
      matko, ja chcę filologię. inaczej zaraz mnie w kaftanie odwiozą :/
      • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:25
        he.. a mi źle policzyli na rosysjko-angielską. Według moich wspólnych obliczeń z
        mamą wychodzi mi 82,8 a próg jest 83,88pkt, więc bym się jednak kurde gdzieś
        dostała! A oni mi policzył 68,5pkt !!!!! odwołanie albo tam jade z mamą i to
        uzgadniamy...
        Chcieli jak najszybciej podac wyniki, liczyli to rećznie, bo to i tak ptrwało
        długo, a teraz będą mieli kupe odwiedzin i odwołań..
        • dib00 Re: wyniki na UAM 19.07.07, 14:27
          A wpisałaś w zakładce [Wyniki matury] wyniki podstaw z przelicznika? Sprawdź...
          • maremma Re: wyniki na UAM 19.07.07, 14:51
            nie mogę wejść na stronę IR.. przeciążenie?
            • Gość: jke Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:20
              A co w końcu z filologią angielską? Jak dziś dzwoniłam to powiedziano że
              wszystko gotowe, czeka na podpis więc sami nie wiedzą kiedy będzie..ehh..ktoś
              wie? hehe
              • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:29
                dib00, w mojej zakładce niczego takiego nie ma.. czy to znaczy, że już wszystko
                przepadło, bo kiedyś czegoś nie zaznaczyłam?
                • Gość: ffffffffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:49
                  niech dadzą te neofilologię ! bo ja juz zaczynam szalec z nerów :(
                  • Gość: Kłapouchy Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.07, 15:52
                    Za 10 min konserwacja serwera IR, więc jutro od rana ciąg dalszy zabawy w
                    klikanie.
                    • odik Re: wyniki na UAM 19.07.07, 16:01
                      punkt 16- wchodzę, nadal "rekrutacja w toku". mnie to już wykańcza. może
                      rzeczywiście Neofilologia pisząc "środa rano" myślała o środzie 25.07. :/
                      • Gość: fffffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:12
                        Odik na jaką filologię składasz? Ciekawe ile wynosić bedzie próg ( na 100pkt)...
                        • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:15
                          fff a ty ile masz punktow?
                          • Gość: ffffffffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:22
                            46,7 pkt. Miałam 86% z angola pisemnego podstawowego, 90 z ustnego, tylko gegra
                            tak :/ 33% i 43%. Nie wiem, modle sie zeby na nowogreke mi starczyło ;(
                            • odik Re: wyniki na UAM 19.07.07, 16:25
                              składam na angielską, norweską, niderlandzką.

punktów ile mam- nie wiem. matura tak:
                              ang. podst. 93, roz. 92
                              polski podst. 97, roz. 96
                              anglik ustny roz. 90.
                              • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:27
                                o kurde odik nie mam pytan. nie masz nawet co sprawdzac, i tak wiadomo ze juz
                                jestes na liscie przyjetych ;)
                                • Gość: ania Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:29
                                  fff na nowogreke sie dostaniesz, zobaczysz! trzymam kciuk
                                  • Gość: ffffffffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:36
                                    dziękuję Aniu jeseś kochana :*
                              • Gość: ? Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:40
                                Do Odik - wpisywałeś w tabelce wynik z ustnego tylko rozszerzonego?
                • slawetny Re: wyniki na UAM 19.07.07, 17:44
                  Pisz odwołanie! Jeśli masz racje, nie będziesz miała problemów z dostaniem się tam:)
                • slawetny Re: wyniki na UAM 19.07.07, 17:47
                  Pisz odwołanie Gosiu, jeśli masz racje to na pewno się tam dostaniesz:)
                  • slawetny Re: wyniki na UAM 19.07.07, 17:49
                    sorki... myślałem że nie poszło:P
    • sakura17 Re: wyniki na UAM 19.07.07, 18:13
      hej, wiecie coś nowego? Kiedy będą te wyniki? ;/
      Mam termin składania dokumentów na UMK, najpóźniej w poniedziałek, więc
      musiałabym tam wyjechać już w niedzielę...Ale wolałabym najpierw znać wyniki z
      UAM bo tam bardziej chciałabym studiować. Mam nadzieję, że ogłoszą jutro, bo
      jak nie, to będzie masakra....10-godzinna jazda do Torunia, potem np okaże się,
      że się dostałam na UAM, zabieranie dokumentów, jazda do Poznania...To jakieś
      chore! Zdaję na filologię angielską, dostałam wiadomość, że lista już jest, ale
      niepodpisana przez rektora - od wczoraj! To ile on tą durną listę będzie
      podpisywał?! Tak jakby nie można było łaskawie tego zrobić wczoraj albo
      dzisiaj...
      • sakura17 Re: wyniki na UAM 19.07.07, 18:24
        Mam pytanie - czy jeżeli jutro nie będzie jeszcze wyników, to możliwe jest, że
        pojawią się w sobotę? Czy może w sobotę nikt tam nie pracuje i byłoby to
        niemożliwe? Pytam, bo najpóźniej w niedzielę muszę wyruszyć z dokumentami do
        Torunia (dostałam się na UMK).
        • odik Re: wyniki na UAM 19.07.07, 18:49
          wątpię, czy jakikolwiek wydział UAMu poda wyniki w sobotę. cały czas mówiło się
          (chociażby o prawie- z którego wyniki już przecież są), że jeśli nie w piątek to
          w poniedziałek.

głowa do góry- miejmy nadzieję, że jutro wszystko podadzą.
          • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:21
            Wiecie co.. oni tam chyba coś źle zrobili.. nie ma żadnej przerwy w pracy
            systemu dla kandydatów i źle mi policzyli punkty (odjęli mi ponad 14pkt) ;/ bez
            sensu to wszystko..
            • Gość: arya Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:42
              UAM bardzo mnie zawiodło, tyle się nasłyszałam o tym, że to jedna z najlepszych
              uczelni w kraju... Jednak to UWr, czy AGH poważnie podeszły do sprawy rekrutacji;/
              Ja tam wybieram uwr:)
            • Gość: xcx Re: sa..:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:03
              Nie dostalam sie :(
              • Gość: r Re: sa..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:12
                na jaki kierunek?...moze jeszcze z II naboru sie uda
            • Gość: diboo:) Re: wyniki na UAM IP: 195.117.27.* 19.07.07, 20:12
              Kliknij na [Wyniki matury], później na [Dalej>>]. Wpisałaś wyniki w rubrykach
              "Poziom podstawowy" w wypadku zdawania przedmiotów na poziomie rozszerzonym? Mi
              co trochę przypominali, że należy wpisać nawet wyniki uzyskane z przelicznika
              Giertycha. Jeśli nie wpisałaś, to Ty popełniłaś niestety błąd, nie oni.
            • sakura17 Re: wyniki na UAM 19.07.07, 20:34
              Jak to są wyniki? Przecież mi się nawet strona UAM nie wyświetla. Może na
              kierunkach, na których ogłoszono wyniki wczoraj tzn prawo itd....Jeżeli chodzi
              o filologię angielską, to w dzień nie było, a cały wieczór strona nie działa.

• odik Wyniki UAM 19.07.07, 20:43
                mi tam stronka z IRK działa.

a Neofilologia wysłała taką wiadomość:
                Proszę Państwa, Lista nadal czeka na oficjalne zatwierdzenie. BARDZO PROSZĘ O
                CIERPLIWOŚĆ. W piątek mogą Państwo dzwonić w sprawie rekrutacji i wyników pod
                następujący numer i w następujących godzinach: od 9.00 do 12.00 - (0-61) 829 3517
                • Gość: j. Re: Wyniki UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:51
                  no właśnie też to mam, to znaczy, że mogą podać jakieś "nieoficjalne" info na
                  temat wyników telefonicznie? hehe..strange;)
        • Gość: jke Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:49
          Ja wyruszyłam dziś do Wrocławia, bo mi termin minął.;]
          • Gość: wisienka Re: wyniki na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:57
            odik a możesz mi podać stronę gdzie ta informacja została podana?
            • Gość: j. Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:59
              to na koncie jest..
              • Gość: wisienka Re: wyniki na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:08
                aaa... to pewnie dotyczy to tylko anglistyki :/ ale mam ogromną nadzieję, że
                może cudem jutro też się zlitują nad filologią norweską/szwedzką....
                • Gość: vera Re: wyniki na UAM IP: *.petrus.com.pl 19.07.07, 21:42
                  dostalam sie na fil. romanska na uam:D
                  ale wacham sie jeszcze czy nie zostac w toruniu na stosunkach..

widzieliscie jak megawysoki byl prog na fil. hiszpanska? ponad 92 pkt :>
          • Gość: Karo Re: wyniki na UAM IP: 212.122.223.* 19.07.07, 21:07
            jke ja tez dzis bylam we wroclawiu zlozyc papiery :) jakie kierunek? ja
            fil.hiszpanska :)
            • Gość: wrrrrrrrrrr Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:25
              rezzygnuje ktoś z prawa?
            • Gość: jke Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:44
              ja bardzo chcę na anglistykę UAM..ale skoro nie ma wyników to właśnie na
              anglistykę we Wro złożyłam;) Wszystko się okaże..
              • Gość: marian007 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:23
                jak mam 60% z rozszerzonego anglika to mam szanse na skandynawistyke?? jak
                myślicie??
                • Gość: fffffffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:36
                  Mi sie na koncie nie pojawiła taka wiadomość z neofilologii ;/ super ;(
                • furmanka1988 Re: wyniki na UAM 19.07.07, 22:38
                  nie wiecie czy sa jakies listy rankingowe na stronie UAM? bo mam tylko
                  informacje w tej glupiej tabelce.Czy ktos wie ilu kandydatow przyjmowano na
                  filologie rosyjsko-angielska?????Czy istnieja jakies listy rezerwowe????
    • Gość: kmwtw Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:52
      Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć gdzie moge znaleść formularz podania na
      zaoncze prawo na UAM, bo nigdzie czegoś takiego nie widzę.
      • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:49
        mozliwe ze rekrutacja na zaoczne jeszxcze sie nie zaczela, bo najpierw msuza
        skonczyc ukladanie bajzlu w dziennych..
        • Gość: xcx Re: wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:57
          ja mialam wyniki podane o 15 na prawo tak mi sie wyswietlilo
          prog niestety 34 coma cos ;/
          :(:(:(
          • Gość: Iwonka Re: wyniki - progi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 02:12
            Zna ktoś może progi punktów na UAM-ie? Od ilu punktów przyjmują na pedagogikę?
            I kiedy w końcu będą te wyniki?!...
            • Gość: xyz Re: wyniki - progi IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 08:41
              Czy ktos wie, kiedy wyniki na neofilologii??
            • Gość: xyz Re: wyniki - progi IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 08:43
              Czy wiecie, kiedy beda wyniki na neofilologii??
            • Gość: xyz Re: wyniki - progi IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 08:44
              Czy wiecie, kiedy beda wyniki na neofilologii? Jakie moga byc tam progi???
              • Gość: r Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:21
                dzwonil tam ktos?
                • Gość: 4ever_gocha Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:24
                  Teraz już nie mają innego wyjścia.. Podadzą w poniedziałek resztę kierunków
                  • Gość: r Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:29
                    mozna tam dzwonic teraz, ale ja sie troche boje, ze uslysze nie to co bym
                    chciala...
                    • Gość: ;] Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:31
                      dzwonił ktoś na neofilologię?;]
                      • 4ever_gocha Re: wyniki - progi 20.07.07, 09:37
                        słuchajcie.. neofilologie podadzą w całości pewnie dopiero w poniedziałek.. tak
                        przecież mówił ten ktoś od nich, z ktorym przeprowadzili mały wywiad do
                        poznańskiej gazety wyborczej. powiedział, że mogą być w czwartek, mogą być w
                        piątek, a jak nie, to w poniedzialek albo 25... Więc na pewno ani jutro, ani w
                        niedziele ich nie ujrzycie..
                      • sakura17 Re: wyniki - progi 20.07.07, 09:37
                        Ja dzwoniłam i jedyne, co się dowiedziałam, to to, że jest BŁĄD NUMERU. Zarówno
                        jeżeli chodzi onumer podany w wiadomości jak i te oficjalne numery do wydziału
                        anglistyki. Mam nadzieję, że będzie można się dodzwonić potem, bo jak na razie
                        to ich zachowanie świadczy o zwykłym olewaniu studentów i chamstwie.
                        • Gość: ania Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:41
                          nie ma takiego numeru! hahahah... bez komentarza.
                          • Gość: JAJAJAJA Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:46
                            POMOCY PODAJCIE NUMER DO POZNANIA GDZIE MOGE DOWIEDZIEC SIE CZEGOS O
                            WYNIKACH ,REKRUTACJI ITP
                            • Gość: jke Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:58
                              wczoraj rano dzwoniłam i też był błąd numeru..dzwoncie ok.11 lub 12;, udaje się
                              • Gość: vbdfgfg Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:02
                                Podajcie numer do poznania .plis
                                • Gość: p Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:03
                                  jke a wczoraj jak dzwonilas to co powiedzieli?
                                  • Gość: jke Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:06
                                    Powiedziano mi, że "oni zrobili już wszystko co mogli", czyli że niby wszystko
                                    gotowe, ale jest w dziale nauczania i czeka na weryfikację(podpis?). Dlatego
                                    trzeba cały czas sprawdzać konto i czekać, bo w każdej chwili mogą sie pojawić -
                                    tzn. nie wiadomo kiedy, prawda? heh..
                                    • Gość: p Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:09
                                      aha, no czyli ogolnie lada dzień lub nawet lada chwila;P
                                      • 4ever_gocha Re: wyniki - progi 20.07.07, 10:14
                                        czy ma ktoś numer do komisji rekrtacyjnej?
                                  • Gość: ggggg Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:13
                                    ej numer do poznania podajcie tam gdzie moge dowiedziec sie czegos o rekrutacji
                                    • Gość: tr Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:18
                                      (0-61) 829 3517 ale to jest do neofilologii. i nie dziala;)
                                      • Gość: gdfgfg Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:25
                                        a numer do ogulnej rekrutacji jaki jest
                                      • Gość: ffffffffffffff Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:27
                                        weryfikacja...po co oni to robią tak "wnikliwie" przez tyle dni? i tak lista
                                        sie 32 razy pozmienia, bo większość ludzi nie wytrzymała i już są studentami
                                        gdzie indziej...:/
                                        • Gość: j. Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:44
                                          może poprawiają błędy jeśli ktoś przeliczników nie wpisał itd..potem to liczą;)
                                          • Gość: sdfdsfsdf Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:59
                                            dajcie wkoncu ten nuemr do poznania prosze
                                            • Gość: o Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:01
                                              0618293517/ 0618293506/0618293521
                                            • Gość: anka Re: wyniki - progi IP: *.icpnet.pl 20.07.07, 11:02
                                              numery do wszystkich instytutów są na stronie internetowej rekrutacji w bocznej
                                              zakładce "kontakt" :)
                                              • Gość: j. Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:10
                                                ja się dodzwoniłam i powiedziano mi, że oddzwonią do mnie..ciekawe kiedy;)
                                                • Gość: fffffffffffffffff Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:14
                                                  oprócz tego, że oddzwonią to co Ci jeszcze powiedzieli?
                                                  • Gość: j. Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:17
                                                    nic..czyli że joke?;]
                                                  • Gość: ffffffffffffff Re: wyniki - progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:29
                                                    nie mam pojęcia :) jedno wiem na pewno...zaraz wyzionę z nerwów ducha :/
    • odik Re: wyniki na UAM 20.07.07, 12:03
      o. zakwalifikowana do rekrutacji. FIL.ANG!
      • Gość: jke Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:07
        właśnie..są wyniki:D ja też:D Gratuluję wszystkim:)
        • odik Re: wyniki na UAM 20.07.07, 12:11
          jke, trzeba się na piwo umówić ;)
          • Gość: xyz Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 12:29
            Na co sa wyniki???
            • Gość: kilolek Re: wyniki na UAM IP: 83.15.47.* 20.07.07, 13:11
              ile wyniósł w tym roku próg na prawo?
          • Gość: jke Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:50
            oj..trzeba trzeba..ja już się z koleżanką umówiłam..niestety nie jestem z
            Poznania, a kto jest?:P
            • maremma Re: wyniki na UAM 20.07.07, 16:13
              ja jestem....
              • maremma Re: wyniki na UAM 20.07.07, 16:27
                jest pegagogika!!! próg 76,3 .. dostałam się :) a Wy?
        • sakura17 Re: wyniki na UAM 20.07.07, 19:42
          Ja też dostałam się na fil. angielską :-)
      • Gość: Rena Re: wyniki na UAM IP: *.electronic.pl 20.07.07, 13:08
        O, i Rena też się dostała.
        • Gość: kilolek Re: wyniki na UAM IP: 83.15.47.* 20.07.07, 13:20
          ile wyniósł w tym roku próg na prawie?
          • Gość: fffffffffffff Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:52
            Przepraszam mam pytanie do osoby, która zdawała język ustny z angielskiego na
            poziomie rozszerzonym: czy wyniki były podane tylko na tym poziomie czy na
            podstawowym też np. 80% z roz i 87% z podst.?dziekuje za odpowiedź
          • Gość: plsfr Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:53
            33,5
          • Gość: aaaa Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 13:54
            Czy juz sa wyniki?? nie moge wejsc na strone
            • Gość: ja Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:37
              sa na filologii polskiej.
              • maremma Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:05
                a na pedagogice... rekrutacja w toku :/
                • adalfire Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:09
                  wie ktoś kiedy będą na chemii? dzwonił może ktoś??
                • adalfire Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:10
                  kiedy wyniki na chemii???????????
      • syronaj Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:13
        gratuluje, a ile mialas pkt, bo moja kolezanka tez sie strala do pooznania a
        nie wiem czy ja pytac? bo moze byc w nimilym nastroju
    • Gość: zxc Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:32
      są na filologii polskiej. próg 46 :| myślałam, że będzie wyższy :]
    • Gość: zxc Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:35
      są na filologii polskiej. próg 46 :| myslałam, że będzie wyższy :]
      • adalfire Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:12
        a wiadomo kiedy wyniki na chemii?
      • adalfire Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:13
        wie ktoś może kiedy na chemii wyniki?
        • dib00 Re: wyniki na UAM 20.07.07, 15:24
          Nikt nie wie. Sama chciałabym wiedzieć ;p
      • slawetny Re: wyniki na UAM 20.07.07, 21:23
        Hej zxc!
        Dziwna sprawa na polonistyce, mi policzyli mature tylko z polskiego i próg jest 46/80 bo pozostałych punktów nie uwzględniali. Tak czy inaczej dostalem się na FP i na WOT:D
        • Gość: aga Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:25
          a mnie nie liczyli tylko z polskiego. ja mam tak, jak wyliczyłam sobie i z
          polskiego, i z historii. nie rozumiem...
    • Gość: xyz Re: wyniki na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 15:42
      Sa już na etno i pozostałe filologie w IJ.
    • Gość: ola historia IP: 82.160.248.* 20.07.07, 15:45
      Czy ktoś się orientuje jaki w tym roku był próg na historię??
      • Gość: drago Re: historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:43
        217 pkt na ogólną
    • Gość: i. Re: wyniki na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:13
      a wie może ktoś kiedy będą wyniki na skandynawistykę?
      • Gość: fibi Re: wyniki na UAM IP: *.idsl1.pcnet.com.pl 20.07.07, 19:58
        Żeby zająć wasz czas podczas tych oczekiwań wpisujcie z jakich miast jesteście
        :) ciekawa jestem...
        • Gość: riri Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:14
          Wie ktoś może gdzie znajduje się lista rankingowa w Instytucie Językoznastwa?
          Bo szukam szukam i znaleźć nie mogę. Prosze o link jak ktoś wie dzieki
          • Gość: anka Re: wyniki na UAM IP: *.petrus.com.pl 20.07.07, 20:29
            sluchajcie ma glupi problem z tymi zdjeciami, ktore trzeba dostarczyc- nie
            sprawdzilam wczesniej wymagan dot. rodzaju fotografii i zrobilam sobie zdjecia
            legitymacyjne, czyli nie mam odslonietego lewego ucha:/
            nie mam czasu juz isc do fotografa- jutro wyjezdzam, a dokumenty planuje wyslac
            kurierem przed wyjazdem, czyli jutro rano.
            myslicie ze mi sie przyczepia do tego, czy moge wyslac im zdjecia legitymacyjne?

ps. wiem, ze to glupie, ale boje sie ze przez to moge miec jakies problemy..
            pozdrawiam caly wydzial neofilologii :)
            • Gość: szejk Re: wyniki na UAM IP: *.tktelekom.pl 20.07.07, 21:31
              a jaki był prog na chemii ?
              • Gość: 4 Re: wyniki na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:48
                Z Lęborka jestem ;D Pomorskie :P
        • Gość: jebak Re: wyniki na UAM IP: *.tktelekom.pl 21.07.07, 01:30
          z jebakowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka