vaniteux 16.07.03, 16:11 Jak wygląda ustna matura z WOS-u? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fara Re: Matura WOS IP: *.milc.com.pl / 10.1.5.* 04.08.03, 22:13 ja wosu nie zdawałam ale wydaje mi się że dużo zal.od nauczyciela,bo przecież wos się ma raczej w ost.klasie więc tych nauczycieli nie ma wielu i często to on (tylko)wymyśla pytania..z tego co wiem to trzeba trochę się przyłożyć ale nie tylko do wiedzy książkowej..mam koleżankę która na miesiąc przed maturą pisemną zdecydowała się zdawać wos i..dostała 5(ale jakim kosztem..) Odpowiedz Link Zgłoś
agenda1 Re: Matura WOS 23.08.03, 12:23 Ja zdawalam ta maturke (maj 2003). Rzeczywiscie duzo zalezy od nauczyciela, ktory pytania uklada. Losujemy zestawy po 3 pytania. U mnie bylo jedno socjologiczne, jedno polityczne + cos tam jeszcze (np wydarzenia ostatnich 3 m- cy). Dla mnie matura z wosu nie byla trudna i nie musialam sie duzo uczyc. u mnie w szkole panuje opinia, ze to jedna z najlatwiejszych, ale tak nie jest. trezba troche wiedziec. Jesli ktos nie interesuje sie politka - moze byc ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś