ravinho 06.05.08, 13:38 Witam. Jeżeli nie oddałem planu prezentacji, to mogę jutro mieć na sali laptop i projektor? Dodam, że chcę zaprezentować materiały, które zawarte były w literaturze podmiotu bibliografii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guaranazrana Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 13:41 Jeśli w bibliografi zaznaczyłeś że będziesz miał prezentacje na projektorze, to muszą Ci pozwolić wnieść. Konspekt nie jest konieczny, więc on nie ma w ogóle znaczenia. Jedyne to, co masz w bibliografii, np. materiały pomocnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
ravinho Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 13:43 Dzięki za szybką odpowiedź. Problem w tym, że w bibliografii nie mam materiałów pomocniczych, bo polonista kazał je stamtąd usunąć ... A planu nie oddawałem. Co w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.1234 Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 13:45 nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jak wogulę nie oddałeś bibliografi i plany ramowego to nie zostaniesz dopuszczony do matury...Ramowy plan wypowiedzi jest obowiązkowy i bibliografia też , są ustalone terminy w których masz oddać dokumenty, jesli tego nie zrobisz to możesz zapomnieć o maturze, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ravinho Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 13:46 Bibliografia jest obowiązkowa. Plan nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Brak planu prezentacji IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 13:53 Wiesz co pierwsze słyszę że plan ramowy jest nie obowiązkowy. Jeżeli nic nie masz w materiałach pomocniczych to znaczy że nie możesz nic wnieś! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.1234 Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 13:57 no dokładnie. To co chcesz wnieść musisz mieć w materiałach pomocniczych.. Mnie od początku uświadamiali w szkole w tym , że plan jest obowiązkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
guaranazrana Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 15:12 Jeśli w bibliografii nie zawarłeś puktu dotyczącego materiałów pomocniczych, to nie możesz mieć niczego prócz wykutej prezentacji :P A co do konspektu, nie jest obowiązkiem. W mojej klasie 1/3 nie oddała, bo bez tego można się objeść. Plan jest jedynie pomocą dla Ciebie, z ktorej skorzystasz lub nie! Istnieje też możliwość, że w jakiejś szkole jest on oligatoryjny, ale to jest niezgodne z przepisami :P Odpowiedz Link Zgłoś
ravinho Re: Brak planu prezentacji 06.05.08, 15:43 No to chyba zginę :| Mój temat to 'Frazeologia dziennikarstwa sportowego' i co chwilę muszę przytaczać przykłady, które miałem w prezentacji ... Nieźle się urządziłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ravinho Re: Brak planu prezentacji 07.05.08, 10:02 Ha! Pozwolą mi jednak wnieść, można tak :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Brak planu prezentacji IP: 83.2.156.* 07.05.08, 11:24 o mam ten sam temat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Brak planu prezentacji IP: 83.2.156.* 07.05.08, 11:34 mozna zapytac jakie masz nagrania ? ja narazie Tomasz Zimoch - Brondby - Widzew i tyle ;o Odpowiedz Link Zgłoś