Dodaj do ulubionych

kasa kasa kasa

21.06.08, 11:38
Ile mniej więcej zarabia się po politechnice ???? Po takich kierunkach jak
automatyka, elektornika czy informatyka ???? orientuje sie ktoś:>??
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Kretyńskie pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 15:26
      i tyle.
      • Gość: nadzieja Re: Kretyńskie pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 16:27
        „Istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać — by nie uciec
        od własnego przeznaczenia.” ;)
        A tak powaznie. Jesli zalezy Ci tylko na pienadzach to idz do
        polityki (nie obrazajac tych, dla ktorych polityka jest pasja, bo
        nie to mam na mysli;) ). A jesli Cie cos interesuje to nie pytaj za
        ile ale rob to :)
    • Gość: kaprys Re: kasa kasa kasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 08:38
      Nieważne jaki kierunek, potrzebna jest jeszcze inteligencja, a tej,
      sądząc po pytaniu zadanym na forum "matura", raczej pytającemu
      brakuje.
      • daberekteam Re: kasa kasa kasa 23.06.08, 12:07
        A mi sie wydaje że tej inteligencji brakuje Wam, bo ja zadałem kulturalne
        pytanie bez obrażania nikogo natomiast odpowiedzi były niegrzeczne :/ jak coś
        sie komuś nie podoba w moim pytaniu to niech na nie nie odpowiada a nie pisze
        głupoty w takim stylu jak Wy. Chcę się czeoś dowiedzieć, od tego jest własśie
        forum, nie jest to zabronione więc nie rozumiem czemu odbrażasz mnie brakiem
        inteligencji... Jak się nie orientujesz w tych sprawach to nie pisz w ogóle a
        jak się orientujesz, ale jesteś zbyt zamulony, żeby odpoiwiedzieć to nic nie
        pisz także. Tyle. a później się dziwicie że brakuje inżynierów marni poloniści ...
        • Gość: Gość Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:43
          3000 tysiące zł .
        • Gość: Gość Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:46
          Takie są stawki w Polsce ale jak znasz dobrze język to jak wyjedziesz na Zachód
          zarobisz kilka razy więcej max 15 tysiączków bo takie ceny są na zachodzie .
          Także jak będziesz miał taki zawód to nie kiś się tutaj w Kraju tylko wyjeżdżaj
          • daberekteam Re: kasa kasa kasa 23.06.08, 17:16
            Aha dzięki na pewno opłaca się wyjechać z Polski. Myślę, że dobry informatyka
            jest w stanie conajmniej 5 k wyciagnac w kraju...
        • Gość: aneta Re: kasa kasa kasa IP: 87.204.55.* 24.06.08, 16:55
          Mógłbyś przynajmniej postarać się pisać zgodnie z regułami naszego pięknego
          języka. Tak rażące błędy ortograficzne (i nie tylko ortograficzne - najwyraźniej
          nie uczyli Cię w szkole, że istnieje coś takiego jak np. przecinek...) są po
          prostu żałosne. Więc nie wypieraj się, że brakuje Ci inteligencji - Twoje posty
          mówią same za siebie. To tyle ode mnie, pozdrawiam i polecam mozillę firefoxa,
          która pomoże Ci wychwycić większość błędów ortograficznych.
          • Gość: Gość Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:10
            Powiem to tylko tyle że mam to głęboko w dupie czy ci się moje posty podobają
            czy też nie . Raz widzę że na tym forum jest rzesza ludzi którzy ciągną na
            Kierunek Prawo a Konkretnie nie wiedzą o tym że ten kierunek w Polsce niema
            znaczenia . Kobieto moje posty są Godne uwagi (To co z tego że maturę zdałem za
            drugim razem ). Szkoda że nie poznałaś mnie osobiście może byś zdanie na mój
            temat zmieniła . Popierwszę do kierunku prawo jest rzesza ludzi którzy
            skończyli ten kierunek i zdali egzaminy państwowe czytaj ( sądowo -prokuratorską
            ) a nie mogą znaleźć pracy w wymarzonym zawodzie . 2 Korporacje Są dla Ludzi z
            Ulicy nadal Zamknięte . Wmawiajcie sobie dalej że Kierunek Prawo jest Jeden z
            najlepszych kierunków w Polsce to jak Słysze te Głosy to śmiać mi się chce .
            Widzę tylko że Większość z was Nie jest Dobrze z orientowana w temacie na temat
            Kierunku Prawa ale Wasze Życie Wasz wybór .
          • Gość: nadzieja Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:46
            Bledy ortograficzne i jezykowe swiadcza o braku wiedzy czy
            umiejetnosci w tym zakresie a nie o braku inteligencji ;P
            • daberekteam Re: kasa kasa kasa 24.06.08, 21:36
              Do gość nie wiem o czym Ty piszesz ale chyba pomyliles posty bo po pierwsze
              jestem facetem a po drugie nie wybieram sie na prawo wiec koniec tematu.
              Po drugie to nie jest wypracowanie abym stawiał przecinki a błąd językowy
              popełniłem tylko jeden za który bardzo przepraszam hehe jestescie zalosni
          • daberekteam Re: kasa kasa kasa 24.06.08, 21:39
            Gość portalu: aneta napisał(a):

> Mógłbyś przynajmniej postarać się pisać zgodnie z regułami naszego pięknego
            > języka. Tak rażące błędy ortograficzne (i nie tylko ortograficzne - najwyraźnie
            > j
            > nie uczyli Cię w szkole, że istnieje coś takiego jak np. przecinek...) są po
            > prostu żałosne. Więc nie wypieraj się, że brakuje Ci inteligencji - Twoje posty
            > mówią same za siebie. To tyle ode mnie, pozdrawiam i polecam mozillę firefoxa,
            > która pomoże Ci wychwycić większość błędów ortograficznych.
            Uzywam mozilli firefox tak na boku a rażących błędów ortograficznych się nie
            dopatrzyłem. Pozdrawiam :)
        • Gość: kaprys Re: kasa kasa kasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:16
          Ciekawe czy odpowiedzi na pytania z dziedziny informatyki bedziesz
          szukał np. na forum decupage? Pytanie na forum "o maturze", którego
          uzytkownikami są przeważnie uczniowie, studenci i nauczyciele raczej
          nie świadczy pozytywnie o procesie myślowym pytającego.
          Jeśli nie potrafisz wygooglować sobie najprostszego zestawienia o
          zarobkach w różnych zawodach, a nawet w różnych częściach kraju,
          albo poszukać forum, które traktuje o podobnych sprawach, to jak ty
          chcesz sobie w życiu poradzić?
          Kolejna rzecz, że informatyków masz różnych i w zależności od tego
          co robią ich pensje mogą być różne, więc konkret - co chcesz robić,
          albo jaka specjalizacja cię interesuje. Znam takich którzy dostają
          ok 3000 netto i takich którzy nawet 9000+liczne przywileje.
          • daberekteam Re: kasa kasa kasa 25.06.08, 09:35
            Po raz kolejny powtarzam ze forum jest po to aby pytać o różne sprawy, więc nie
            rozumiem Twojego podejścia, które świadczy o braku tolerancji. A na ten dział
            zaglądają nie tylko studenci i nauczyciele, więc jak nie wiesz to nie pisz
            głupot. To jasne, ze informatyce zarabiają w zależności od umiejętności ale ja
            pytam tak przeciętnie, średnio, nie chodzi mi o dokładne dane.
            • Gość: gosc Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:22
              z 99% pewnością mozna oszacować, że kończący politechnikę zarabiają
              od 100 do 100000 zl miesiecznie

pozdrowienia

PS. licze na to, ze moja precyzyjna odpowiedz bedzie przydatna w
              twojej przyszlej karierze inzyniera (w koncu do czegos przydala sie
              ta statystyka ze studiow...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka