Dodaj do ulubionych

matematyka 2009

06.05.09, 21:53
Witam wszystkich ;] Kto z Was bedzie zdawal? Jak nastawienie i czy obstawiacie jakies zadanka?

Bo ja to jestem szczerze teraz przerazona... Zaluje ze ja wybralam i chyba sie nastawia na sierpien :(
a jeszcze jej nie pisalam;p
Obserwuj wątek
    • Gość: autorzyna Re: matematyka 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:28
      jak ta matma nie jest wsrod trzech osobwiazkowych, to sierpien nie musi wchodzic
      w gre:)
      a poza tym... WEZ PRZESTAN PANIKOWAC I WEZ SIE DO ROBOTY. myslisz, ze jak
      bedziemy sie tutaj wszyscy nad toba uzalac, to od tego wyjdzie ci 30%?
      • Gość: marti Re: matematyka 2009 IP: 188.33.85.* 07.05.09, 17:16
        a skad wiesz ze sie nie biore? hmmm od kilku miesiecy sie biore ale i tak sie boje, fakt ok nie bede sie uzalac i wezme sie w garsc bo fakt od tego nie bede miala 30%
        A i wchodzi w gre w tych 3 obowiazkowych ;]

• naaatasha Re: matematyka 2009 07.05.09, 19:34
          Ja też zdaję matmę podstawową, rzecz jasna jako obowiązkowy. Jestem na razie
          pozytywnie nastawiona, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Tym bardziej, że ten
          egzamin to moja ostatnia szansa dostania się na studia, jakieś powiązane z matmą
          wlasnie :P Powodzenia i nie załamujcie się. Mamy jeszcze klika dni na naukę,
          wystarczy przysiąść przy jakimś dobrym zbiorku, nawet tym, z ktorego uczyliśmy
          się w szkole i pojdzie dobrze. Najważniejsze, to podejść na luzie, no nerwy
          wszystko psują. ;) powodzenia Maturzyści!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka