kim_clawarrow 12.02.04, 12:33 Kupilam na allegro te perfumy, lecz ich opakowanie rozni sie nieco od tych kupowanych w sklepach i ma napis (zatarty) Realivex. Co mam o tym myslec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: Extravagance givenchy- pytanie. 12.02.04, 12:47 kim_clawarrow napisała: > Kupilam na allegro te perfumy, lecz ich opakowanie rozni sie nieco od tych > kupowanych w sklepach i ma napis (zatarty) Realivex. Co mam o tym myslec? A za ile kupiłaś? 100 ml można nabyć mniej wicej za 180-200 zł. Jeśli to wersja testerowa, na tylnej ścianie sa napisy nie do starcia (nuty zapachowe). Nie spotkalam się z podróbką tej wody. Ale można domniemać, że kupiłaś coś dziwnego. Odpowiedz Link
kim_clawarrow Re: Extravagance givenchy- pytanie. 12.02.04, 12:58 Kupilam za ok.200zl. 100ml., to jest normalna cena na allegro. Poza dziwnym pudelkiem, maja tez troszeczke inny i lzejszy zapach. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Extravagance givenchy- pytanie. 12.02.04, 13:38 ja spotkalam się z dwiem wersjami Extravagance: Extravagance i Extravagance d'Amarige.Nie wiem, czym się różnią od siebie. - Moc Lulków – Luloo Odpowiedz Link