Dodaj do ulubionych

podejrzenia

12.02.02, 15:54
cos mi ten arabski kubek za dlugie mackie ma! Nie twierdze, ze jest glupi- on
jest madry inaczej. Kocha moze tez inaczej. I nie sugeruje tu zazylosci z
prymitywem dzikim! Absolutnie.
Zal mi tylko, ze forum zostalo zdominowane przez indywidua, ktore nie dosc, ze
nic do powiedzenia (ni smiesznego, ni madrego nie maja), to jeszcze sa
zaszczycane odpowiedziami na swoje wypociny przel ludzi, ktorzy moga sie
wydawac powazni. Szkoda- naprawde szkoda tych dni- gdy sie juznapierdalalo- to
mialo to napierdalansko swoj cel i swoja klase.
Obserwuj wątek
    • Gość: gero Re: podejrzenia IP: *.mcps.com 12.02.02, 16:15
      ech wywłoko, to se ne wrati, co z naszym drinkiem?
      • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 16:17
        czesc padalcu- juz pijesz? :o))
        • Gość: gero Re: podejrzenia IP: *.mcps.com 12.02.02, 16:19
          jednego przedskoczka.
          • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 16:20
            a potem los Hannawalda? :o))
            • gero1 Re: podejrzenia 12.02.02, 16:29
              mam w biurku jedna jeszcze butleczke whyskey z jeleniem na etykietce, do połowy
              pusta, jakby powiedział pesymista, ale tez do połowy pełna, jakby odparł
              optymista. Chociaz nie lubie kolorowej, ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie
              lubi co sie ma.
              Kto zaparzy herbatkę?

• mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 16:38
                tego odemnie nie oczekuj ! :o)) A whysky lubie- szczegolnie mocno zmrozona! ja
                przy pifku siedze. Dobre pifko nigdy nie jest zle!
                • gero1 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:00
                  Gut Besser Paulaner
                  sentyment mnie rozczula na wspomnienie starych bawarskich czasow.
                  Franciszkanem tez bym nie pogardził.
                  Natomiast jeden łyk tego co tu w sklepach sprzedają i już wiesz, ze ten kon
                  miał cukrzycę.
                  • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:11
                    zalezy co i w jakich sklepach kupujesz! Nigdy nie bylem zwolennikiem piwa
                    häffenweizer. Wole tradycyjny export! Zreszta od 1 marca juz tylko w Wa-wie
                    piwo pil bede! :o))
                    • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:20
                      Widze ze wspolny temat zalapaliscie.Moze pogadamy o wyzszosci zuberka nad innymi trunkami;))))
                      Czesc braciszku!:)))))))) czesc gerus:)))))
                      • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:22
                        dupa- rano Cie witalem!!! potem nawet nie odpowiedzialas- i nie wtracaj sie-
                        jak dorosli dyskutuja :o)))
                        • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:25
                          siostre wyganiasz ???? Miales mnie pilnowac a Ty nic ino o chlaniu!:))))))) Toz musialam do pracki
                          isc nie,to jak mialam konwersowac?
                          • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:27
                            mialas odpowiedziec, albo poszukac, czy ja odpowiedzialem- dopiero potem
                            siostrzanny pysk drzec! :o))
                            • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:29
                              jak siostra morde drze to nie jest najgorzej !Zawsze to w rodzinie zostaje braciszku! Daj ryja na zgode
                              a ja pojde poszukam tego zaginionego ,porannego watku:))))))))))
                              • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:33
                                masz ** kurwa- jezor schowaj :o))))))))
                        • gero1 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:29
                          Nie ma jak hefe weissbier z chlebkiem ze smalcem, ewentualnie z z brizenem, czy
                          jak oni ten swoj skrecany rogal nazywaja. Piwko musi byc lekko schłodzione ale
                          nie za bardzo, tyle aby wilgoc na szklaneczce sie skropiła.
                          A przy takim piwku najlepiej sie rozmawia o dupie maryni, ewentulanie samanty.

Co tam samcia w porcie slychać, jakiś statek z murzynami nie czeka na redzie:)
                          • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:31
                            rasistka gerus nie jestem ale asfalt...no wiesz:) Dupa sie starzeje ,coraz ciezej zarobic w porcie;)
                            Marys!toz ja Ci rano odpowiedzialam!To ja powinnam cie op..:))))))
                            • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:34
                              to juz nie pij wiecej jak nie wiesz co robisz! :o))
                          • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:32
                            Ten rogal to: Bretzel :o)) Dupa jak dupa- Ja dupy swojej siostry strzec bede
                            poki sil, ochoty i madrosci starczy! A jak sama jej nie bedzie szanowac - coz
                            jej pech- a moj glupi szwagier!
                            • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:38
                              Ja tam marys swojej dupy pilnuje.ty wisz ze twoja siostra porzadna baba.A tego slowa nawet nie
                              wymawiaj bo to jak plachta na byka na niego dziala.Ty w koncu mnie wydasz cholero!!!!;))))))))))))))
                            • Gość: gero1 Re: podejrzenia IP: *.mcps.com 12.02.02, 17:38
                              Przez to narzędzi pracy siostrę pozbawiasz, a dzieci choc nieślubne, jeść wołają
                              A kto je nakarmi, kiedy tata (tatki) za siódmym morzem.
                              • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:49
                                nieeeee..pracowac to mi pozwala!!!!!!! Kurwic sie ino nie moge . ;))))))
                                • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:52
                                  no! (gest Dyzmy) ale rodzine chcialbym miec porzadna- germanskiego rodu :o)))
                                  • fatamorgana1 Re: podejrzenia 12.02.02, 17:56
                                    Drogi mario .......jak kuwa nie przestaniesz klapac ta jadaca to siostra w zyciu juz Ci sie nie
                                    zwierzy!!!!!!:)))))))))))))
                                    • Gość: samanta Re: podejrzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:57
                                      no i chuj...sama sie wsypalam!:))))))))))
                                    • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 18:15
                                      ona mi wszystko o Crimenku- przyjacielu moim mowi!! A Tobie jedzo co do tego?
                                  • Gość: gero Re: podejrzenia IP: *.mcps.com 12.02.02, 17:59
                                    I słusznie. Pracę od przyjemności trzeba umieć odgraniczyć. Inaczej tylko jeden
                                    krok do pracoholizmu. A rodzinie czasu troche też trza posiwcić, co by rodzina
                                    sama do lusterka toastów nie wznosiła.
                                    To co polać tego jelonka?
                                    • mario2 Re: podejrzenia 12.02.02, 18:01
                                      a lej- ja tam nie mam nic naprzeciwko. Tylko siory ni nie uchlej! latwa potem
                                      jest!
                                      • Gość: gero Re: podejrzenia IP: *.mcps.com 12.02.02, 18:07
                                        To polejmy na trzy, poki sie inni nie zbiegli.
                                        To pijemy za tych co na morzu, ale za tych co na redzie nie, wlecze to to za
                                        soba jakies tryple z tej Afryki.
                                        • jasmina_tdi na trzy????? 12.02.02, 18:13
                                          na trzy sie kiepsko dzieli :)))) dawaj na cztery albo oddawaj flaszkę :))))

Gość portalu: gero napisał(a):

> To polejmy na trzy, poki sie inni nie zbiegli.
                                          > To pijemy za tych co na morzu, ale za tych co na redzie nie, wlecze to to za
                                          > soba jakies tryple z tej Afryki.

• Gość: gero Re: na trzy????? IP: *.mcps.com 12.02.02, 18:20
                                            Tak to w życiu już jest, wystarczy odgwintować butelkę, a już zjawiają się
                                            wszelkie stworzenia z końca łańcucha pokarmowego. Zostanie dla każdego po
                                            naparstku, trzeba bedzie sklepik odwiedzić.
                                            • jasmina_tdi Re: na trzy????? 12.02.02, 18:21
                                              masz racje - to bez sensu !!! zostawmy wszystko dla mnie :)))))

Gość portalu: gero napisał(a):

> Tak to w życiu już jest, wystarczy odgwintować butelkę, a już zjawiają się
                                              > wszelkie stworzenia z końca łańcucha pokarmowego. Zostanie dla każdego po
                                              > naparstku, trzeba bedzie sklepik odwiedzić.

• Gość: gero Re: na trzy????? IP: *.mcps.com 12.02.02, 18:27
                                                Nie bądz taka samolubna, Samancie przed sztychą też się coś na wzmocnienie
                                                należy.
                                                • mario2 Re: na trzy????? 13.02.02, 09:50
                                                  ona tam ma swoja zubroweczke :o))
    • men_ No fakt Mario, 12.02.02, 18:04
      takie nudy na pudy czy też dziecinne trele molele :))
      • mario2 Re: No fakt Mario, 13.02.02, 08:48
        hihi Menik! Ty sie juz nie nudzisz. Masz kartoteke tych slicznotek?
        • Gość: kubek Re: No Mario, tu też się kręcisz IP: 192.168.5.* 13.02.02, 09:53
          i węszysz, głąbie? Mięsno kiełbasiany w popielcową środę. To z domu wyniesiona
          tradycja czy tylko kosztowności wyniosłeś? Co japę rozdziawiasz pedalski
          zoofilu? Rowa umyłeś? Z klasą chcesz się napierdzielać? Z jaka klasą z całą
          klasą? Cebrze dęty, jakbym taka mordę miał to siedziałbym na tym.
          kubek&rolski&świderek
        • men_ Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:07
          Ja zawsze tylko z tą Jedną wybraną :)) hiba
          co do reszty pytania - to tylko na priva :))
          • mario2 Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:22
            Priva to bedziesz mial, jak sie spotkamy- a jest co do opowiadania :o))
            • men_ Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:25
              Oooooo :) Nie wiem , czy do tego czasu nie wejdę pod obcasik (sliczny i itd) -
              tfu, tfu :))
              • mario2 Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:29
                pod obcasikiem, to Ty caly czas jestes :o)) Nie wierze, ze moglbys byc
                bardziej :o))
                • men_ Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:31
                  Ale ja mówie o prawdziwym obcasiku, O ! :))

p.s.: przyganiał kocioł garnkowi
                  • mario2 Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:37
                    ja sie tego nie wstydze, Meniku!! A maryjka ma tez prawdziwy obcasik :o)) Zaraz
                    na wp posle Ci jego zdjecia :o))
                    • men_ Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:40
                      A tak w ogóle to nie na wp bo kiepsko działa, postaw zamiast kropki w środku
                      znak _ i na o2.pl :))

No co chcesz sie licytowac, to ja tez posle zdjęcie :))
                      • mario2 Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 10:53
                        juz poszlo na WP- ten inny adres zarejestrowalem :o))
                        • men_ Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 11:13
                          Cos mi się zrywa ta wp, później sciagnę :))
                          czy to znowu "normalna" wysyłka Mario, hę ?:))
                          • mario2 Re: No co Ty Mario ? 13.02.02, 11:25
                            Owszem- a co nie podobaja sie??- toc to tylko dla wybranych :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka