benita5 28.05.10, 12:48 Korzystam ze sposobnosci, bo dawno nie trafila mi sie okazja otwarcia dzis_pachnieniowego watku:) Dzis kroluje najczulsza z trucizn- Tendre Poison. Dobrego weekendu! sweetness I was onlyjoking Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m23p31 Re: Dzis pachne... 28.05.10, 14:11 a ja pachnę najbardziej trującą z trucizn, Poison EdP;) Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: Dzis pachne... 28.05.10, 16:27 A ja popijam sobie jabłkowy sorbecik z bitą śmietaną o aromacie waniliowym, posypanym białym cedrem i płatkami piwonii ... z plasterkiem cytryny, koniecznie żółciutkiej ... czyli od stóp do głów dzisiaj jedynie w kremie Nina Ricci - Nina ... mniam mniam ;) Odpowiedz Link
benita5 Re: Tendre Poison Parfum - Benito ja też! 29.05.10, 11:13 Ekstrakt musi byc cudny, zazdraszczam. Luca, gdybys kiedykolowiek pomyslala o zbyciu, to wiesz kto chetny przejac :o) Buziaki sweetness I was only joking Odpowiedz Link
benita5 Globalnie czeresniowa seria z Taberna Saponaria 29.05.10, 11:17 szampon i odzywka i cielesnosci w czeresnie przyobleczone... czym to doprawie, na razie jakis sorbet mi chodzi po glowie ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Comme une Evidence 29.05.10, 09:13 Ojej, przypomnialaś mi:-) ja też chcę, zaraz ich poszukam. Sto lat nimi nie pachnialam... Odpowiedz Link
gabrielafrancuz Do 15.00 Cinema edp 30.05.10, 17:41 a teraz She Wood, w sam raz na drzemkę przed kolacją ;-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Do 15.00 Cinema edp 30.05.10, 20:17 czy to na okolicznosc ryczacych lwow na czerwonym dywanie w Gdyni? ;) Odpowiedz Link
benita5 Ciag dalszy epopei czeresniowej ale perwersyjnie 30.05.10, 20:21 zapodalam sobie Mitsouko... i chyba mruczyslaw zostal zdystansowany;O) Odpowiedz Link
gabrielafrancuz Re: Do 15.00 Cinema edp 30.05.10, 23:16 Wiem, że Cannes niedawno też było, od jutra bodajże zaczyna się Krakowski Festiwal Filmowy, ale bez związku :-) Kocham ten kawałek The Smiths, i nie tylko ten :-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Do 15.00 Cinema edp 01.06.10, 17:24 Gdyniemialam na mysli w ujeciu czerwono dywanowym:) W Krakowku co rusz cos sie dzieje, takze nie jestem zdziwiona,ze tuz po lwach, ruszacie z festiwalem. Choc z radoscia dostrzegam ze i u nas coraz wiecej ciekawych imprez wpisuje sie w kalendarz. Smiths to bardzo stare dzieje;) ale na ucho Ci powiem, ze i tak bardziej w onym czasie krecil mnie Fish ;p sweetness I was only joking Odpowiedz Link