jovankam 16.06.10, 14:03 donoszę uprzejmie ,że dziś rusza w Krakowie na Sławkowskiej GALILU ! Start o 19 tej :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ele_gancki Re: GALILU w Karkowie 16.06.10, 14:47 Tylko dodam, że Sławkowska 16. Widziałem wczoraj czyszczenie i przygotowywanie lokalu. Próbowałem zajrzeć przez ucholone drzwi, ale mało było widać. Odpowiedz Link
icegirl Re: GALILU w Karkowie 17.06.10, 23:08 A ja miałam to szczęście, że weszłam! ;) O mało co, nie skakałam ze szczęścia pod niebo. No i trafilam za zapach, w ktorym od razu się zakochałam ;) -- icegirl www.sakura.getphoto.pl Odpowiedz Link
forevermore79 Re: GALILU w Karkowie 17.06.10, 23:26 No to sie ciesze :-) Spory wybor zapachow? No i zdradz nam moze, coz Ciebie tak urzeklo! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: GALILU w Karkowie 18.06.10, 16:37 Wprawdzie pytanie adresowane nie do mnie, ale w kwestii dostepnych marek mogę złożyć meldunek ;) Na razie Galilu w Krakowie oferuje zapachy następujących marek: Byredo DelRae Diptyque Eau d'Italie Escentric Molecules James Heeley Laboratorio Olfattivo Miller et Bertaux Parfumerie Generale The Different Company W lipcu oferta zostanie najprawdopodobniej rozszerzona o zapachy Tauera i SL. Oraz o kolorówkę (Becca). Odpowiedz Link
forevermore79 Re: GALILU w Karkowie 19.06.10, 10:32 Dziekujemy! Czyli asortyment niemal warszawski i nie nastawiony jedynie na pielegnacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jarka63 Re: GALILU w Karkowie 19.06.10, 10:38 Być może z większym asortymentem przetrwaliby w Poznaniu,ech, naprawdę jestem zła że się wynieśli. Odpowiedz Link
icegirl Re: GALILU w Karkowie 19.06.10, 23:59 Cieszę się, że odpowiedź była z źródła, bo ja na pewno bym tego nie spamiętała. Urzekło mnie L'Ombre dans L'Eau. Co za zapach, co za prostota i co za nazwa ;) -- icegirl www.sakura.getphoto.pl Odpowiedz Link
maxx73 Re: GALILU w Karkowie 20.06.10, 10:57 Galilu również otwarty został we Wrocławiu w Renomie Odpowiedz Link