Dodaj do ulubionych

Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gardenia

14.10.10, 08:42
Mam pytanie - czy ktoś się orientuje dlaczego te perfumy zniknęły z półek??
Sytuacja wyglada tak - na oficjalnej stronie EL w dziale perfumy jakiś czas temu pojawiła się przy tym zapach u informacja, że aktualnie zapasy sa wyczerpane i do odwołania kupno zapachu nie będzie mozliwe. Teraz widnieje tam informacja "SOLD OUT" - wyprzedane, bez jakiegokolwiek komentarza podobnego do tego w/w.
W firmowym sklepie EL panie po prostu stwierdziły, że zapach został wycofany - co nie do końca pokrywa się z info z oficjalnej strony.
Czy ktoś wie coś więcej, lub wie, gdzie jeszcze można zdobyć Tuberozę & Gardenię???
Martwię się, bo chciałam sobie zrobić prezent na Gwiazdkę, a tu klops.
Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gard 14.10.10, 11:25
      Teoretycznie trzy nowoczesne wariacje na temat PC sa nadal w ofercie, idea bowiem bylo dodawanie nowych zapachow to "biblioteki" klasykow Lauder. Moze to chwilowo problemy z dostepnoscia- faktycznie akurat ta woda obecnie wydaje sie wszedzie wyprzedana, za to np.. w Anglii w sklepach stacjonarnych nadal latwo dostac krem do ciala i ekstrakt z tej linii, a i wszystkie testery sa nadal na miejscu. Limitowany byl z zalozenia tylko ozdobny solid.
      Moge sie rozejrzec, jakby co- poj. 75ml? Na pewno do gwiazdki da sie ja namierzyc. Pozdrawiam!
      • kamahi Re: Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gard 14.10.10, 13:15
        Super - bardzo dziękuję za informacje i za chęć ewentualnego wskazania, gdzie zacz można będzie kupić (najbardziej pasowałoby mi, gdyby po prostu wrócił do firmowego salonu, bo tam najlepiej robi mi się zakupy EL).
        Pozdrawiam!
        K
    • forevermore79 Re: Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gard 18.11.10, 23:36
      Patrzylem w Anglii i zapach jest znow w sprzedazy- takze i na ang. stronie powrocila woda jako 30 i 75ml, dostepny jest takze krem do ciala. Pozdrawiam!
      www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT22356&PRODUCT_ID=PROD76068
      www.esteelauder.co.uk/templates/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT21282
      W USA tez w ofercie:
      www.esteelauder.com/products/606/Product-Catalog/Fragrance/For-Women/Private-Collection-Tuberose-Gardenia/index.tmpl
      • kamahi Re: Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gard 19.11.10, 15:46
        Forever - bardzo, bardzo dziękuję!
        Wiesz, ja prawie codziennie sprawdzaam stronę EL wypatrujac, czy już zniknął nigający napis "OUT OF STOCK", względnie "SOLD OUT".
        A dzisiaj najpierw weszłam na Forum i przeczytaam Twój post - i bang!
        Jutro pójdę do salonu EL i zapytam o to, kiedy będą mieli Tuberozę i Gardenię znów na półkach u siebie.
        Jeszcze raz dzięki za to, że w ogóle pamietałeś o moim pytaniu.
        Pozdrawiam
        • forevermore79 Re: Estee Lauder_Private Collection_Tuberosa&Gard 19.11.10, 23:28
          Do uslug, moja rola pamietac- szukalem tuberozy-gardenii w wiekszosci butikow- jest i to dobry znak :-) Na ang. stronie widze, ze 30-tka znow out of stock, ale 75 nadal do wziecia. Widac jednak, ze nowe dostawy dochodza, zatem nie wszystko stracone. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka