charade 28.04.04, 13:21 Dziś przetestowałam pierwszy raz i mój boże... toż to kopia Diora Addicta ! Z tym, że Dior Addict ładniejszy - mniej słodki, głębszy, bardziej trwały. Czy ktoś ma podobne odczucia do moich ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Boucheron TROUBLE 28.04.04, 15:09 Dokladnie! Wachalem tester, bo w sklepach go jeszcze nie widzialem- ale mam te same wrazenia, co Ty i forumowicze z Perfume of Life- to Addict plus troche migdalowej slodyczy Hypnotic Poison, tez Diora. Atutem jest flakon, ale kto jak kto- firma Boucheron powinna byc bardziej oryginalniejsza. Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Boucheron TROUBLE 28.04.04, 16:28 A ja ogólnie sympatyzuję z powrotem orientu (półorientu), więc dla mnie nigdy dość :))))) Jednak są to zapaszki potrafiące zrobić mocne wrażenie na odbiorcy (jej ;))) pozdro, sniff, sniff.... perfumiarz Odpowiedz Link
coralin Re: Boucheron TROUBLE 28.04.04, 16:41 Słusznie. Mdła wanilia i tyle, ale początek taki obiecujący i szykowny. Wielu osobom kojarzy się z Hypnotic Poison i Addict. Nic specjalnego i Boucheron idzie w kierunku klienta którego trzeba uwieść od pierwszego powąchania. Odpowiedz Link