Dodaj do ulubionych

News- Escada: Especially Escada

17.05.11, 23:19
Escada przedstawi w sierpniu 2011 swoj nowy damski zapach w stalej ofercie.
W linku na razie to przedpremierowa galeria, wiecej informacji o nutach wkrotce.
www.prestige-eassets.com/luxury/escada/especially-escada-2
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Escada: Especially Escada 23.05.11, 12:44
      Juz oficjalnie o zapachu:
      www.fragrantica.com/news/Especially-Escada-2251.html
      • charade Re: News- Escada: Especially Escada 24.05.11, 20:44
        Te firmy wypuszczają nowe zapachy z prędkością światła. Ciekawe, czy tym razem nas Escada zaskoczy ;)
        • forevermore79 Re: News- Escada: Especially Escada 24.05.11, 21:05
          Wypuszczaja, to prawda- ale to juz nie Escada, Gucci, czy inne marki- stoja w koncu za nimi wielkie koncerny, w tym przypadku Procter and Gamble.
          A koncept pewnie bedzie rozmyty i bardzo masowy- szkoda czasow Escady Collection, Acte 2, En Fleurs, tria Sport, czy pierwszych sezonowek. Pozdrawiam!
        • olaj.j Re: News- Escada: Especially Escada 18.09.11, 16:00
          charade napisała:

> Ciekawe, czy tym razem
          > nas Escada zaskoczy ;)

No, mnie zaskoczyła. Klonem Chloe;]
          • forevermore79 Re: News- Escada: Especially Escada 18.09.11, 17:41
            Do Chloe wg mnie jej daleko, kwiatowe to, nijakie i ulotne w dodatku.
            • olaj.j Re: News- Escada: Especially Escada 18.09.11, 18:16
              Kuba, ale ja wcale nie twierdzę, że to klon udany - wręcz przeciwnie, bardzo mizerna imitacja.:) Jednak inspirację sukcesem Chloe wyczułam na swym nadgarstku wyraźnie, chyba zabrakło własnych pomysłów...
              • forevermore79 Re: News- Escada: Especially Escada 18.09.11, 18:21
                Tak, niepotrzebny klon zatem- a sama premiera prezentuje sie nawet wizualnie kiepsko, a z blottera nie zostalo po niej nic juz po paru godzinach.
                Nie wiem, na jakiej zasadzie firmy upieraja sie, aby wypuszczac takie nowinki a la ta Escada, Versace Yellow Diamond itd.- po paru latach lub wrecz sezonach i tak wyladuja w dyskontach, tak jak Escada S chociazby. No, ale to juz takie fast-foodowe podejscie :-)
                • olaj.j Re: News- Escada: Especially Escada 18.09.11, 18:42
                  Dokladnie, fast-food: aura "nowości", która jednak na niektórych klientów działa i takie nijakie sezonówki kupują, choćby (jeśli nie tylko) ze względu na reklamy w kolorowych miesięcznikach. Przestaną jak reklamy z nich znikną, a panie w perfumeriach nie będą już z ekscytacją mówić, że to "ostatnia nowość".:-)

A Escady naprawdę szkoda, pikuje uparcie i Especially jest tego potwierdzeniem...
    • forevermore79 Especially Escada Delicate Notes 28.06.12, 23:52
      Nie bylo okazji wspomniec o tej lzejszej wersji, zatem nadrabiam.
      www.escentual.com/escada/especiallyescada008//
    • forevermore79 Nowa wariacja- Especially Escada Elixir 10.05.13, 10:27
      www.fragrantica.com/news/Escada-Especially-Escada-Elixir-4326.html
    • forevermore79 Nowy flanker- Especially Escada Rain of Roses 16.02.14, 14:45
      Na razie tylko zdjecie promocyjnego standu:
      pbs.twimg.com/media/BgW6_rjCIAAQGdb.jpg:medium
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka