Dodaj do ulubionych

nowe beautiful

23.05.04, 23:37
pachna jak roza z rosa o poranku i troche irysa , a moze sie myle ?
Obserwuj wątek
    • elve Re: nowe beautiful 24.05.04, 00:53
      acutecompute, skąd piszesz? wydaje mi się, że w Polsce nie ma ani castelbajaca
      ani nowego beautiful (w moim mieście na pewno). myli mi się?
      • sorbet Re: nowe beautiful 24.05.04, 01:03
        Zgadzam się, tu nie ma Castelbajaca :-) (On jest znany chyba tylko w Francji.)

• acutecompute Re: nowe beautiful 24.05.04, 09:36
          ha! rzeczywiscie! nie z Polski , ale myslalam ze u nas juz wszystko wchodzi
          razem , tak jak filmy.rozowe Beautiful to nowosc ale juz chetnie kupowana i
          musze powiedziec ze rozowe Beautiful bardziej mi sie podoba od pirwowzoru niz
          np ten sam zabieg na red door - czerwone red door to klasyka a rozowe to juz
          zwykle kwiatowe perfumki - chociaz tez warte grzechu.
          castelbajac to kreator chyba ? hiszpanski a perfumy kupilam na lotnisku , to
          jest ta slynna butelka z lancuszkiem on-off .same w sobie niesamowicie
          oryginalne i jedne z najmocniej pachnacych , z najdluzej utrzymujacym sie
          zapachem , niestety zimowe tak jak angel np
          • sorbet Tak, projektant mody 24.05.04, 12:10
            Jean Charles de Castelbajac. Kojarze go głównie z geometrycznym krojem ubrań,
            soczystymi kolorami i "absurdalnym stylem sportowym":-) w modzie męskim. Jako
            projektanta mody damskiej nie znam :-) Ciekawe, że robi perfumy "ciężkie".

Link:
            www.firstview.com/MENspring2001/JEAN_CHARLES_DE_CASTELBAC/
            i
            www.firstview.com/WRTWfall2002/JC_DE_CASTELBAJAC/
    • forevermore79 Re: nowe beautiful 24.05.04, 10:58
      Czy nowe beautiful, to wersja Sheer, czy najnowsza, letnia Summer in Bloom?
      Chyba ta druga wlasnie, bo jest rozowa, w wersji 100ml, w opakowaniu, ktore
      moze sluzyc potem jako wazon do kwiatow:-) - mysle, ze jeszcze do nas przyjdzie-
      tak jak zeszloroczne Frost.
      A Castelbaljac- nie znam zapachu, ale kojarze z reklam sympatyczny, czerwony
      flakon ( kiedys w zestawie z pluszowym misiem :-) i wiem, ze doszla teraz
      rozowa wersja EdT.
      • acutecompute Re: nowe beautiful 24.05.04, 13:08
        moje nowe rozowe beautiful to wersja sheer
        • doris-ek Re: nowe beautiful 27.05.04, 18:37
          summer in bloom jest imho lepsze niz sheer ktore maja nute owocowa (kompocik na mnie).
          summer in bloom to byl dla mnie szok!
    • balbina_alexandra Re: nowe beautiful 28.05.04, 15:43
      W jeden z angielskich gazetek które regularnie podczytują była próbka tego
      zapachu - tzn Beautiful Sheer - i muszę powiedzieć że jest przyjemny. W dziki
      zachwyt nie wpadłam ale jest taki po prostu... ładniutki. Podoba mi sie dużo
      bardziej niż klasyczne Beautiful, których fanką nigdy nie byłam>
      • eowyn Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:30
        czy moglbyscie podrzucic link ze zdjeciem flakonika tych perfum?
        dziekuje:)
        • sorbet Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:35
          eowyn napisała:

> czy moglbyscie podrzucic link ze zdjeciem flakonika tych perfum?
          > dziekuje:)

Sheer:
          www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD1227

i
          www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD150143

Summer in Bloom
          www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD150437

Pozdr.
          • eowyn Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:51
            aj,nie doczytalam,przeciez to watek o estee lauder,a mnie chodzilo o rozowego
            Castelbajaca!:)
            Czy moge prosic o linka do Castelbajaca?
            Dzieki i przpraszam za klopot!:)
            Pozdrawiam!
            • sorbet Castelbajac Companion 27.07.04, 23:57
              Nie ma sprawy:-)

www.escentual.co.uk/cgi-bin/Escentual.storefront/en/Product/castelbajac02?1083

Na stronie są jeszcze linki do innych perfum tego projektanta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka