acutecompute 23.05.04, 23:37 pachna jak roza z rosa o poranku i troche irysa , a moze sie myle ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: nowe beautiful 24.05.04, 00:53 acutecompute, skąd piszesz? wydaje mi się, że w Polsce nie ma ani castelbajaca ani nowego beautiful (w moim mieście na pewno). myli mi się? Odpowiedz Link
sorbet Re: nowe beautiful 24.05.04, 01:03 Zgadzam się, tu nie ma Castelbajaca :-) (On jest znany chyba tylko w Francji.) Odpowiedz Link
acutecompute Re: nowe beautiful 24.05.04, 09:36 ha! rzeczywiscie! nie z Polski , ale myslalam ze u nas juz wszystko wchodzi razem , tak jak filmy.rozowe Beautiful to nowosc ale juz chetnie kupowana i musze powiedziec ze rozowe Beautiful bardziej mi sie podoba od pirwowzoru niz np ten sam zabieg na red door - czerwone red door to klasyka a rozowe to juz zwykle kwiatowe perfumki - chociaz tez warte grzechu. castelbajac to kreator chyba ? hiszpanski a perfumy kupilam na lotnisku , to jest ta slynna butelka z lancuszkiem on-off .same w sobie niesamowicie oryginalne i jedne z najmocniej pachnacych , z najdluzej utrzymujacym sie zapachem , niestety zimowe tak jak angel np Odpowiedz Link
sorbet Tak, projektant mody 24.05.04, 12:10 Jean Charles de Castelbajac. Kojarze go głównie z geometrycznym krojem ubrań, soczystymi kolorami i "absurdalnym stylem sportowym":-) w modzie męskim. Jako projektanta mody damskiej nie znam :-) Ciekawe, że robi perfumy "ciężkie". Link: www.firstview.com/MENspring2001/JEAN_CHARLES_DE_CASTELBAC/ i www.firstview.com/WRTWfall2002/JC_DE_CASTELBAJAC/ Odpowiedz Link
forevermore79 Re: nowe beautiful 24.05.04, 10:58 Czy nowe beautiful, to wersja Sheer, czy najnowsza, letnia Summer in Bloom? Chyba ta druga wlasnie, bo jest rozowa, w wersji 100ml, w opakowaniu, ktore moze sluzyc potem jako wazon do kwiatow:-) - mysle, ze jeszcze do nas przyjdzie- tak jak zeszloroczne Frost. A Castelbaljac- nie znam zapachu, ale kojarze z reklam sympatyczny, czerwony flakon ( kiedys w zestawie z pluszowym misiem :-) i wiem, ze doszla teraz rozowa wersja EdT. Odpowiedz Link
acutecompute Re: nowe beautiful 24.05.04, 13:08 moje nowe rozowe beautiful to wersja sheer Odpowiedz Link
doris-ek Re: nowe beautiful 27.05.04, 18:37 summer in bloom jest imho lepsze niz sheer ktore maja nute owocowa (kompocik na mnie). summer in bloom to byl dla mnie szok! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: nowe beautiful 28.05.04, 15:43 W jeden z angielskich gazetek które regularnie podczytują była próbka tego zapachu - tzn Beautiful Sheer - i muszę powiedzieć że jest przyjemny. W dziki zachwyt nie wpadłam ale jest taki po prostu... ładniutki. Podoba mi sie dużo bardziej niż klasyczne Beautiful, których fanką nigdy nie byłam> Odpowiedz Link
eowyn Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:30 czy moglbyscie podrzucic link ze zdjeciem flakonika tych perfum? dziekuje:) Odpowiedz Link
sorbet Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:35 eowyn napisała: > czy moglbyscie podrzucic link ze zdjeciem flakonika tych perfum? > dziekuje:) Sheer: www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD1227 i www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD150143 Summer in Bloom www.esteelauder.co.uk/en/prod_dir/single_prod_non_color.jhtml?productId=PROD150437 Pozdr. Odpowiedz Link
eowyn Re: nowe beautiful 27.07.04, 23:51 aj,nie doczytalam,przeciez to watek o estee lauder,a mnie chodzilo o rozowego Castelbajaca!:) Czy moge prosic o linka do Castelbajaca? Dzieki i przpraszam za klopot!:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sorbet Castelbajac Companion 27.07.04, 23:57 Nie ma sprawy:-) www.escentual.co.uk/cgi-bin/Escentual.storefront/en/Product/castelbajac02?1083 Na stronie są jeszcze linki do innych perfum tego projektanta. Odpowiedz Link