18lipiec 19.06.04, 18:10 Ktorys z nich mam zamiar wybrac na lato. Czekam na wasze rady. Orange Tonic- Azzarro E.de Duende- J.del Pozo Herba Fresca- Guerlain Aroma Tonic- Lancome Nowa Carolina, ta rozowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Herba Fresca 20.06.04, 01:51 Mięta, szorstka. Chyba najbardziej miętowy zapach jaki znam. Poza tym bardzo ziołowy, aromatyczny, zielony i trawiasty. Lodowaty, daje kopa rano :-) Poźniej trochę słodnieje i łagodnieje, ale "szorstkość" mięty zostaje. U mnie zapach na 5 :-) Odpowiedz Link
ta Re: Herba Fresca 21.06.04, 01:04 Martwi mnie, że zaczyna mnie to "słodnienie" Herby F. mdlić :( Za to tylko ( po okresie fascynacji) 4+ He he niemal każdy , kto poczuje HF mówi, o jak ja lubię te czerwcowe koszenia traw :) szukając źródła zapachu za oknem ! Ta_ Odpowiedz Link
luloo1 Re: Opiszcie mi te zapachy,prosze. 21.06.04, 09:55 18lipiec napisała: > Ktorys z nich mam zamiar wybrac na lato. Czekam na wasze rady. > > Orange Tonic- Azzarro Nic ciekawego > E.de Duende- J.del Pozo Zielony z nutką arbuzowo-ogórkową (choć wcale nie ma tego w składzie), jest kwaśny, dośc trwały, ale bardzo przyjemny i ciekawy. > Herba Fresca- Guerlain Bardzo ładna, zimne zioła prowansalskie ubrane w świeżość, świeżość tlenu, powietrza, zapach nieagresywny, genialny na upalne dni, lekki. > Aroma Tonic- Lancome Nic oryginalnego, zapach zielony, trochę deopodobny, lekki, nie jest tradycyjnym zapachem, lecz lekką wodą do ciała. Ma właściwości aromaterapeutyczne. > Nowa Carolina, ta rozowa. Kalka Mademoiselle Chanela. Ten sam zapach, inna nazwa. Latem chyba może być dokuczliwy. Odpowiedz Link