sorbet 23.08.04, 10:50 Zgodnie z wnioskiem dot. "stówki", rozpoczynam nowy wątek:-) CdG Ouarzazate. Odkryłem, że pachnie znacznie piękniej w słonecznych dniach (a może to nie tylko zapach:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Fendi... 23.08.04, 13:04 A dokladniej Life Essence- szarpnelem sie dzis na kupienie calej linii- mam setke wody toaletowej i wody po goleniu, deo spray i szampon do ciala i wlosow- ale wynegocjowalem spory rabat, bo to byly ostatnie sztuki w tym sklepie :-). Zapach jest naprawde srodziemnomorski i niepowtarzalny dla mnie- nie znam nic pachnacego identycznie- pomimo swiezej kompozycji wzbogaconej drewnem, trwa dosc dlugo. A co do stalego watku "dzis pachne"- sam zamierzalem dzis wlasnie stworzyc nowa edycje, bo tamten sie rozrosl juz za bardzo, ale sorbet mnie ubiegl, hehe. Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę ... 24.08.04, 11:38 Dolce Vita - prześlicznie! :))) I pozdrowienia dla Coralin :))) Odpowiedz Link
candycandy Re: Wczoraj wieczorem... 24.08.04, 17:03 Lewy nadgarstek pachniał Sensi Armaniego, a prawy Nu YSL - to w ramach akcji: co by tu sobie kupić na jesień:) Dziś jeszcze wyczuwam lekką "pozostałość" po Nu... Odpowiedz Link
dixi good life davidoffa... 24.08.04, 20:34 ...z probki znalezionej na dnie szuflady :) i calkiem mi sie podoba; oj cos zmieniają mi sie preferencje zapachowe, bo panietam ze jak ten zapach byl nowoscia to mnie odrzucal :) Odpowiedz Link
merolik Re: co wybrać 25.08.04, 08:41 w takim ponurym, deszczowym dniu?? Chyba Dolce Vita moze trochę pomóc :))) Odpowiedz Link
renia30 Re: co wybrać 25.08.04, 17:14 W Łodzi dziś jest pięknie słoneczny dzień i pachnę sobie Very Irresistible, Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę ... 25.08.04, 19:54 Un Jardin en Mediterranee, dzięki Coralin kochanej :))))) Odpowiedz Link
taje Re: Dziś pachnę ... 26.08.04, 10:34 La Chasse aux Papillons L'Artisan Parfumeur z próbki; nie jestem fanką kwiatowych zapachów ale ten jest naprawdę ujmujący - jaśmin i kwiat pomarańczy - słodki i świeży zarazem Odpowiedz Link
merolik Re: Dyskretnie- Givenchy Blue Label (free sample 26.08.04, 14:38 Jeden nadgarstek - Nu, drugi - Rykiel Woman. (Dziękuję bardzo Benicie5, która wiem, ze czasem tu zagląda :))) Odpowiedz Link
renia30 Very Irresistible i testy 28.08.04, 13:31 Testuję a raczej testowałam Lacoste Pink - zapach miły, przez chwilę nawet kwaskowo-cytrusowy ale teraz po 3 godzinach zostało po nim wspomnienie. Odpowiedz Link
sorbet CdG Calamus + Creed Tabarome na prawo + 28.08.04, 17:45 Green Irish Tweed na lewo:-) Creedy bardzo podobają się Paniom, zwłaszcza Luloo:-): Tabarome za tytoń i GIT za drzewo sandałowe. Odpowiedz Link
renia30 Enjoy - niestety chyba mam na niego alergię :o((( 30.08.04, 18:02 Wcześniej tego nie skojarzyłam, ale po dzisiejszym dniu - jestem juz pewna. Efekt = kaszel i ból gardła - chlip chlip - a to taki piękny zapach. Odpowiedz Link
dixi Esencia de duende... 30.08.04, 20:47 a dokladnie - teraz niczym, po powrocie do domu bylo szorowanie a teraz cierpie na chwilowy (mam nadzieje) wstret do pachnidel wszelakich :) esencia pachnialam od rana do powrotu z pracy; i sie zastanawiam co jest grane, bo zapach podobal mi sie niesamowicie ubieglego lata, zuzylam pare probek i mialam w planie zakup; dzis wywolal u mnie bol glowy, fatalne samopoczucie i reakcje prawie jak przy chorobie morskiej :) moz e sie zepsul w tej fiolce, choc mam wrazenie ze to nie sie zapach zmienil tylko moja reakcja na niego; mam tak ostatnio, ze coraz czesciej podobaja mi sie ciezsze aromaty na niekorzysc wlasnie takich w typie esencii; ale zeby az tak mnie zalatwil...?? nie wiem, moze sie starzeje... :) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę ... 30.08.04, 21:28 Esencia de Duende. Ciepły dzień. Czy lipiec nie mógł być taki? Ech, nie uzyłam ani razu Pamplelune tego lata:( Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę ... 31.08.04, 11:58 Theorema Leggero - ostatnie podejście testowe :))) Odpowiedz Link
taje Re: Dziś pachnę ... 31.08.04, 15:54 Alessandro Mazzolari z próbki - prześliczny heliotrop, podobny do Luctor et Emergo Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 31.08.04, 16:01 czeroną Dolce&Gabbana. idzie lasem pani jesień... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 01.09.04, 15:16 les belles de minuit - ależ lubię ten zapach! Odpowiedz Link