Dodaj do ulubionych

bezpłatne próbki perfum

30.08.04, 15:49
Gdzie mozn a dostać bezpłatnie próbki - testery perfym.
Obserwuj wątek
    • charade Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:09
      Można spróbowac poprosić w perfumeriach. O ile będą mieli dobry humor, to coś
      dadzą, aczkolwiek nie należy się nastawiać na wiele.
      • avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:33
        Ja tez mam pytanie dotyczace probek, Dzis w takiej drogerii, raczej zwyklej,
        widzialam na wystawie Dolce Vita i probki roznych perfum,np Opium. Zciekawilo
        mnie,czy to podroby,czy nie-w srodku sie okazalo,ze taka próbka z "psikaczem",
        zapakowana w kartonik-ksiazeczke koszuje ok 7 zl. I tak sie zastanawiam-
        podroby,czy nie? PO czym to rozpoznac? Czy w takiej zwyklej drogerii sa sznase
        w ogole na dobre marki? Bylo tam Tresor,ktore chcialam "wyprobowac" zanim kupie-
        ale nie podrobe, nawet za 7 zl!

Co myslicie? Pozdrawiam!
        • ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:41
          avf07 napisała:

> Co myslicie? Pozdrawiam!

podroby probek?:):):), nie no,to juz byloby przegiecie:):)..
          bezplatnie niestety rzadko mozna cos dostac, ja probki kupuje na allegro (bo
          jak czegos nie moge przetestowac, a zalezy mi na zapachu, to niestety nie mam
          wyboru)-i place od 2,5 do 5zł (wiecej za 2ml sie nie opłaca)
          pzd
          • katarzyna1952 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:45
            dziekuje wszystkim za szybką odpowiedz.
            A może jakies są strony internetowe, które wysyłają.

Buziaczki - pozdrawiam
          • avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:50
            ziereal napisała:

> podroby probek?:):):), nie no,to juz byloby przegiecie:):)..
            biorac pod uwage,ze sprzedawane sa podroby probek na roznych straganach-
            naprawde,widzialam-to kto wie,czy w takiej malej drogerii tez nie...
            Chcialabym prawdziwy zapach poznac,a nie wyrabiac sobie falszywa opinie o nim
            na podstwie podrobionej probki ;))
            • ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 17:14
              stragany-owszem, moge, ale nie drogerie, niewazne, male czy duze:), bo przeciez
              latwo potem do nich trafic..i moga stracic wiarygodnosc:)
              imo bardziej bym sie przejela tym ze 7 zl za probke-to zdzierstwo:)
              • avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 17:25
                A zdzierstwo, zdzierstwo, ale sprzedawca nasz pan :P

pozdrawiam i dzieki :)
          • icegirl Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 09:00
            A u kogo kupujesz? Możesz podać link?
            • ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 14:01
              icegirl napisała:

> A u kogo kupujesz? Możesz podać link?

heh, teraz kupilam u kogos kto mieszka w moim miescie, wiec bedzie odbior
              osobisty (gdyby miala dojsc przesylka chyba bym zwariowala:>)..ale niestety po
              5zł-2x boucheron initical i raz enjoy(4,9)..
              Na poczatku swojej bytnosci na allegro kupowalam u madmaxa57, ale jakos drogo
              ma..tzn tez w tych cenach. Kupowalam tez probki "hurtem" u kosmetyka2004, bo
              mial np 10probek po 2ml, albo po 1,2 czy 1,5 po 35-38zl (tak kupilam kieyds
              moschino couture i meska herrere 212-20ml)
              BYl za to rewelacyjny gosciu -arielco, mial aukcje wieloprzedmiotowe probek,ale
              nie w kupterazie, tylko wlasnie licytacja i z reguly udawalo sie je kupic po
              2zl:) ewentualine 3 (tak bylo z esencia de duende, kupilam tych probek chyba z
              4). zawiesili mu konto, a wystepuje teraz po nickiem karmenn
              podaj linka do jego aukcji
              www.allegro.pl/show_item.php?item=30214540
              wystawia co prawde lacoste probki, ale zauwazcie ze jest tam cala lista rzeczy
              w tym probek-ktore moze wystawic na zyczenie.
              pzd
              • mrouh Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 14:43
                ziereal napisała:

> BYl za to rewelacyjny gosciu -arielco, mial aukcje wieloprzedmiotowe probek,ale
                > nie w kupterazie, tylko wlasnie licytacja i z reguly udawalo sie je kupic po
                > 2zl:) ewentualine 3 (tak bylo z esencia de duende, kupilam tych probek chyba z
                > 4). zawiesili mu konto, a wystepuje teraz po nickiem karmenn
                > podaj linka do jego aukcji
                > www.allegro.pl/show_item.php?item=30214540
                > wystawia co prawde lacoste probki, ale zauwazcie ze jest tam cala lista rzeczy
                > w tym probek-ktore moze wystawic na zyczenie.
                > pzd

Właściwie to nie na temat, ale widzę, że ten Arielco miał same pozytywne
                komentarze. Byli niedawno Aniagd i Zbyszekgd (z fajnymi cenami) i też po
                komentarzach nie widać, żeby coś było nie tak. Wyglądało to wszystko na
                oryginały, zresztą, nawet tu na forum pytałam... Ktoś wie, dlaczego pozawieszali
                te konta? O ile to nie jakaś tajemnica...
                • ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 15:10
                  mrouh napisała:
                  >
                  > Właściwie to nie na temat, ale widzę, że ten Arielco miał same pozytywne
                  > komentarze. Byli niedawno Aniagd i Zbyszekgd (z fajnymi cenami) i też po
                  > komentarzach nie widać, żeby coś było nie tak. Wyglądało to wszystko na
                  > oryginały, zresztą, nawet tu na forum pytałam... Ktoś wie, dlaczego
                  pozawieszal
                  > i
                  > te konta? O ile to nie jakaś tajemnica...
                  >
                  >

tak naprwade bardzo rzadko zawieszaja z powodu podrob:), gdyby tak bylo, to
                  sprzedawcy penow nie mieliby juz racji bytu:). Wydaje mi sie, ze mogli nie
                  uiscic jakichs opłat..cholera wie:), czasami zawieszajac, bo cos w adresie sie
                  nie zgadza itp itd.
                  Gadalam z jedna sprzedawczynia na allegro (podczas odbioru osobistego, bardzo
                  fajna osoba w moim wieku), sugerowala mi, ze zdarza sie, ze ktos podpadl
                  allegro..(naprawde nie mam pojecia w jaki sposob, czym itp..), wlasciwie nie
                  tyle allegro, co osobom z konkurencji majacej wpływ na wladze allegro, i
                  wowczas nastepuje dziwne "Zawieszenie konta" z niejasnych powodow. Nie wiem czy
                  to prawda. Ale faktem jest ze zawiesili i zbyszkagd i aniegd..i nie wiadomo za
                  co:) ( powtarza, za podroby nie wieszaja-bo przeciez maja na tym niezla kase:))
                  pzd
                  • mrouh Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 15:39
                    No, tak, zapomniałam o kwestii opłat... To mógłby być powód, tylko jakoś nie
                    chce mi się wierzyć, że i "zbyszek" i "ania" nie płacili... ech, allegro-fajna
                    rzecz, ale ma swoje ciemne strony... Dzięki za odpowiedź:-)
                    • icegirl Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 16:02
                      Ja również dziekuję za wyczerpującą odpowiedź.
          • gocha221 Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 10:54
            ziereal napisała:

> ja probki kupuje na allegro (bo
            > jak czegos nie moge przetestowac, a zalezy mi na zapachu, to niestety nie mam
            > wyboru)-i place od 2,5 do 5zł (wiecej za 2ml sie nie opłaca)
            > pzd

a moglabys podac link lub nick, u kogo kupujesz. bo ja probki na allegro zawsze
            znajduje jakichs chorych cenach + przesylka to juz sie w ogole robi cholernie
            drogo.
            a czy w Poznaniu mozna gdzies probki kupic?? Ktos cos wie???
            pozdr
    • kurnaflak Re: bezpłatne próbki perfum 04.09.04, 23:40
      Przecież to jakiś absurd kupować próbki ... próbki produkowane są po to, by
      klienci ZA DARMO mogli sprawdzić produkt, fakt, polska rzeczywistosć jest taka
      a nie inna, ale na litość, dlaczego je kupujecie??? to tak jak podpisac się pod
      tym, że próbki to produkt do sprzedaży i napędzać rynek klientom. Ci, co na
      allegro sprzedają próbki pewnie mają je z własnychperfumerii, w których dostają
      je za darmo...szkoda gadać...potwornie mnie to wkurza. Albo próbki jako nagroda
      za zakup...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka