katarzyna1952 30.08.04, 15:49 Gdzie mozn a dostać bezpłatnie próbki - testery perfym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charade Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:09 Można spróbowac poprosić w perfumeriach. O ile będą mieli dobry humor, to coś dadzą, aczkolwiek nie należy się nastawiać na wiele. Odpowiedz Link
avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:33 Ja tez mam pytanie dotyczace probek, Dzis w takiej drogerii, raczej zwyklej, widzialam na wystawie Dolce Vita i probki roznych perfum,np Opium. Zciekawilo mnie,czy to podroby,czy nie-w srodku sie okazalo,ze taka próbka z "psikaczem", zapakowana w kartonik-ksiazeczke koszuje ok 7 zl. I tak sie zastanawiam- podroby,czy nie? PO czym to rozpoznac? Czy w takiej zwyklej drogerii sa sznase w ogole na dobre marki? Bylo tam Tresor,ktore chcialam "wyprobowac" zanim kupie- ale nie podrobe, nawet za 7 zl! Co myslicie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:41 avf07 napisała: > Co myslicie? Pozdrawiam! podroby probek?:):):), nie no,to juz byloby przegiecie:):).. bezplatnie niestety rzadko mozna cos dostac, ja probki kupuje na allegro (bo jak czegos nie moge przetestowac, a zalezy mi na zapachu, to niestety nie mam wyboru)-i place od 2,5 do 5zł (wiecej za 2ml sie nie opłaca) pzd Odpowiedz Link
katarzyna1952 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:45 dziekuje wszystkim za szybką odpowiedz. A może jakies są strony internetowe, które wysyłają. Buziaczki - pozdrawiam Odpowiedz Link
avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 16:50 ziereal napisała: > podroby probek?:):):), nie no,to juz byloby przegiecie:):).. biorac pod uwage,ze sprzedawane sa podroby probek na roznych straganach- naprawde,widzialam-to kto wie,czy w takiej malej drogerii tez nie... Chcialabym prawdziwy zapach poznac,a nie wyrabiac sobie falszywa opinie o nim na podstwie podrobionej probki ;)) Odpowiedz Link
ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 17:14 stragany-owszem, moge, ale nie drogerie, niewazne, male czy duze:), bo przeciez latwo potem do nich trafic..i moga stracic wiarygodnosc:) imo bardziej bym sie przejela tym ze 7 zl za probke-to zdzierstwo:) Odpowiedz Link
avf07 Re: bezpłatne próbki perfum 30.08.04, 17:25 A zdzierstwo, zdzierstwo, ale sprzedawca nasz pan :P pozdrawiam i dzieki :) Odpowiedz Link
icegirl Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 09:00 A u kogo kupujesz? Możesz podać link? Odpowiedz Link
ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 14:01 icegirl napisała: > A u kogo kupujesz? Możesz podać link? heh, teraz kupilam u kogos kto mieszka w moim miescie, wiec bedzie odbior osobisty (gdyby miala dojsc przesylka chyba bym zwariowala:>)..ale niestety po 5zł-2x boucheron initical i raz enjoy(4,9).. Na poczatku swojej bytnosci na allegro kupowalam u madmaxa57, ale jakos drogo ma..tzn tez w tych cenach. Kupowalam tez probki "hurtem" u kosmetyka2004, bo mial np 10probek po 2ml, albo po 1,2 czy 1,5 po 35-38zl (tak kupilam kieyds moschino couture i meska herrere 212-20ml) BYl za to rewelacyjny gosciu -arielco, mial aukcje wieloprzedmiotowe probek,ale nie w kupterazie, tylko wlasnie licytacja i z reguly udawalo sie je kupic po 2zl:) ewentualine 3 (tak bylo z esencia de duende, kupilam tych probek chyba z 4). zawiesili mu konto, a wystepuje teraz po nickiem karmenn podaj linka do jego aukcji www.allegro.pl/show_item.php?item=30214540 wystawia co prawde lacoste probki, ale zauwazcie ze jest tam cala lista rzeczy w tym probek-ktore moze wystawic na zyczenie. pzd Odpowiedz Link
mrouh Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 14:43 ziereal napisała: > BYl za to rewelacyjny gosciu -arielco, mial aukcje wieloprzedmiotowe probek,ale > nie w kupterazie, tylko wlasnie licytacja i z reguly udawalo sie je kupic po > 2zl:) ewentualine 3 (tak bylo z esencia de duende, kupilam tych probek chyba z > 4). zawiesili mu konto, a wystepuje teraz po nickiem karmenn > podaj linka do jego aukcji > www.allegro.pl/show_item.php?item=30214540 > wystawia co prawde lacoste probki, ale zauwazcie ze jest tam cala lista rzeczy > w tym probek-ktore moze wystawic na zyczenie. > pzd Właściwie to nie na temat, ale widzę, że ten Arielco miał same pozytywne komentarze. Byli niedawno Aniagd i Zbyszekgd (z fajnymi cenami) i też po komentarzach nie widać, żeby coś było nie tak. Wyglądało to wszystko na oryginały, zresztą, nawet tu na forum pytałam... Ktoś wie, dlaczego pozawieszali te konta? O ile to nie jakaś tajemnica... Odpowiedz Link
ziereal Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 15:10 mrouh napisała: > > Właściwie to nie na temat, ale widzę, że ten Arielco miał same pozytywne > komentarze. Byli niedawno Aniagd i Zbyszekgd (z fajnymi cenami) i też po > komentarzach nie widać, żeby coś było nie tak. Wyglądało to wszystko na > oryginały, zresztą, nawet tu na forum pytałam... Ktoś wie, dlaczego pozawieszal > i > te konta? O ile to nie jakaś tajemnica... > > tak naprwade bardzo rzadko zawieszaja z powodu podrob:), gdyby tak bylo, to sprzedawcy penow nie mieliby juz racji bytu:). Wydaje mi sie, ze mogli nie uiscic jakichs opłat..cholera wie:), czasami zawieszajac, bo cos w adresie sie nie zgadza itp itd. Gadalam z jedna sprzedawczynia na allegro (podczas odbioru osobistego, bardzo fajna osoba w moim wieku), sugerowala mi, ze zdarza sie, ze ktos podpadl allegro..(naprawde nie mam pojecia w jaki sposob, czym itp..), wlasciwie nie tyle allegro, co osobom z konkurencji majacej wpływ na wladze allegro, i wowczas nastepuje dziwne "Zawieszenie konta" z niejasnych powodow. Nie wiem czy to prawda. Ale faktem jest ze zawiesili i zbyszkagd i aniegd..i nie wiadomo za co:) ( powtarza, za podroby nie wieszaja-bo przeciez maja na tym niezla kase:)) pzd Odpowiedz Link
mrouh Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 15:39 No, tak, zapomniałam o kwestii opłat... To mógłby być powód, tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że i "zbyszek" i "ania" nie płacili... ech, allegro-fajna rzecz, ale ma swoje ciemne strony... Dzięki za odpowiedź:-) Odpowiedz Link
icegirl Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 16:02 Ja również dziekuję za wyczerpującą odpowiedź. Odpowiedz Link
gocha221 Re: bezpłatne próbki perfum 31.08.04, 10:54 ziereal napisała: > ja probki kupuje na allegro (bo > jak czegos nie moge przetestowac, a zalezy mi na zapachu, to niestety nie mam > wyboru)-i place od 2,5 do 5zł (wiecej za 2ml sie nie opłaca) > pzd a moglabys podac link lub nick, u kogo kupujesz. bo ja probki na allegro zawsze znajduje jakichs chorych cenach + przesylka to juz sie w ogole robi cholernie drogo. a czy w Poznaniu mozna gdzies probki kupic?? Ktos cos wie??? pozdr Odpowiedz Link
kurnaflak Re: bezpłatne próbki perfum 04.09.04, 23:40 Przecież to jakiś absurd kupować próbki ... próbki produkowane są po to, by klienci ZA DARMO mogli sprawdzić produkt, fakt, polska rzeczywistosć jest taka a nie inna, ale na litość, dlaczego je kupujecie??? to tak jak podpisac się pod tym, że próbki to produkt do sprzedaży i napędzać rynek klientom. Ci, co na allegro sprzedają próbki pewnie mają je z własnychperfumerii, w których dostają je za darmo...szkoda gadać...potwornie mnie to wkurza. Albo próbki jako nagroda za zakup... Odpowiedz Link