ta He... He... Herba 12.10.04, 22:41 Ha, ha , ha, ale zrobiłam zamieszanie Herbą Frescą !!! Mróźnie, wieje, a tu ziółka, wiecie jak sie ludzie kręcili niespokojnie ??? "Coś" im nie grało, pewnie wielu nie domyśliło się nawet co, hi hi hi Ta_ Odpowiedz Link
dori7 Organza Givenchy 12.10.04, 23:36 Waniliowo-korzenny, slodki ulepek; grzeje jak cieply szalik :) Odpowiedz Link
ta Re: Organza Givenchy 13.10.04, 16:35 dori7 napisała: > Waniliowo-korzenny, slodki ulepek; grzeje jak cieply szalik :) Hmmm, muszę wąchnąć po latach. W pamięci Organza pozostała mi , jako nieznośnie świdrujące lilie (!!??) Ta_ Odpowiedz Link
dori7 Re: Organza Givenchy 14.10.04, 02:16 Ja uzywam jej rzadko - przez wieksza czesc roku w ogole jej nie toleruje, ale od czasu do czasu, jesienia-zima, lapie faze organzowa i psikam sie nia bez przerwy :) Odpowiedz Link
ta "łapanie fazy" (np. Organzowej do Dori7) 14.10.04, 22:25 Podobnie i u mnie. Chwyta zachwyt czymś i MUSZĘ się kropić. Czasem jest to, przyznam ze skruchą, baaardzo dziwny pomysł :) Potem faza mija i perfumy na półkę. Po czasie znowu. Ostanio Tommy Girl T. MUSIAŁAM je kupić wczesnym latem i ze 2 tyg stosowałam bez przerw i do upadłego nosa. Teraz stoją i odpoczywają i zastanawiam się, co ja w nich... Wiem, że rzucę się na nie za czas jakiś znowu. Tegoroczny nobel medyczny mówi o roli zapachów w regulowaniu funkcji organizmu. Może po prostu my się ( rzucając na pewne zapachy) instyktownie leczymy??? Ta_ Odpowiedz Link
zettrzy Cornuba, w nadziei, ze zaszkodzi temu analyscie, 13.10.04, 01:12 chociaz pod koniec dnia ciagle byl zywy a nawet sie ruszal. Na stronie pozytywow, spedzil wiele godzin z daleka od swojego biurka. Odpowiedz Link
ta Dolce Vita 13.10.04, 16:39 Idę je wietrzyć na spacerze. Nie przepadam za nimi ( nietrafiony podarunek), ale co mają stać ;) Ta_ Odpowiedz Link
forevermore79 Test meskiego Pure- moje mydlo pachnie ladniej 14.10.04, 19:16 forevermore79 napisał: > Kolejna odslona- poprzedni watek dotarl prawie do 100 :-) > A dzis wieczorem pachne Chanel Pour Monsieur- klasycznym zapachem z 1955, > jedynym meskim powstalym za zycia Coco Chanel. > Na poczatku pieknie cytrusowy, z czasem szlachetnieje odslaniajac vetiverowo- > sandalowe wnetrze z nutami bobu tonka i szczypta wanilii. > Elegancko, bardzo retro, moze w wieku 25 lat nie pasuje mi do konca ( Amen to > nie jest :-)- ale tak, czy owak- Pour Monsieur od dzis dolaczyl do mej > kolekcji- dobry do odpowiedzialnej pracy na konferencjach itd :-) Dyskretnie > i inaczej, heh Odpowiedz Link
sorbet Biche dans L'Absinthe Gobin Daude 15.10.04, 11:50 elve napisała: > Hot Couture EDP - nawet nawet! ale wolę EDT. Odpowiedz Link
ta Re: Dzis pachne 15.10.04, 23:28 Cabotine de Gres Używam go do delikatnego wypełniania wnętrza szafy , pisałam kiedyś, że pachnie mi szafą zakonnicy :) Taki układny, sterylny zapach czystości. Czułam się dzisiaj w nim, jakbym była w całości włożona do pralki, póżniej wykrochmalona i wymaglowana. Uważam, że zapach świetnie pasuje do białych bluzek na trudne egzaminy lub w staraniach o etat w bardzo poważnej instytucji, ew. na bonę do wysoko urodzonego potomstwa. Wraca do szafy ! Ta_ Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne 16.10.04, 13:01 Po całym tygodniu intensywnego Organzowania się nadszedł czas na pewną zmianę - dzis pachnę The Parfume Ch. Jourdana - mój typ w rankingu - bardzo piękny zapach :) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne 16.10.04, 14:42 w związku z nawrotem normalnej jesieni znowu Dune Diora. Odpowiedz Link
dori7 psiknelam sie z rana Laura i teraz 17.10.04, 13:11 czekam az wreszcie wywietrzeje ;) to moje najwieksze rozczarowanie, chodzilam wokol nich bardzo dlugo, wreszcie kupilam... i po 2 tygodniach przestalam za nimi przepadac. Psikam sie nimi, jak mi szkoda czegos lepszego. Odpowiedz Link
dori7 AromaTonic Lancome - zamarzam teraz!! 18.10.04, 11:31 Tak mi sloneczko rano w twarz zaswiecilo, ze az sie radosnie wypsikalam zielona woda Lancome... Oczwyiscie sloneczko dawnos ie schowalo, jezt zzzimmmnnno jak wsyzscy diabli, a ja zamarzam w obloczku trawiastej mgielki :(( Odpowiedz Link
renia30 Energizing Fragrance 18.10.04, 18:33 Było tak pięknie aż poczułam jasmin i.... teraz EF pójdzie w odstawkę. Odpowiedz Link