renia30 Baby Doll 31.10.04, 17:09 plus testy: na lewej ręce nowy yamamoto - psiknięty o 15 już prawie nic nie czuję, za to L'Instant na prawej pachnie mocno ale syntetycznie i kwaśno, fuj. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne 01.11.04, 19:09 W ostatnim tygodniu, po kolei - najpierw Jungle Tigre, a potem Charles Jourdan The Parfum :) Odpowiedz Link
sorbet Re: Dzis pachne 02.11.04, 16:32 Angel na lewym nadgarstku, Nu EDP na prawym. Na prawej dłoni mocno przesadziłem z A*Men. Muszę przyznać, że Angel jest przepięknie słodko-pudrowe, czuję helioptrop!!! To zupełnie jak Rahat Loukhoum, tylko bardziej suche i ciemniejsze. Nie jest znowu aż tak super-słodkie. Nu EDP jest całkiem fajny, korzenno-curry:-) z odrobiną świeżego potu. Ładniejsze niż Kingdom na mnie. A*Men - szczerze mówiąc, wolałbym Angel. Nutka karmelu w A*Men chyba jest zbyt nachalna :-P Odpowiedz Link
dori7 jeszcze z wczoraj Jungle Elephant 02.11.04, 13:10 Oj chodza, za mna, chodza... Wabia i odpychaja. Niestety, moj ukochany ich absolutnie nie znosi, wiec nic z tego... odpada nawet maly romanski, czyli "bede sobie uzywac, gdy on nie bedzie widzial", hihi, bo w przypadku Jungle dyskrecja jest niemozliwa, wszytsko by sie zaraz wydalo :)) Psiknelam sie wczoraj nimi raz, kolo 9 rano. Jeszcze dzis rano je czulam! Nawet ubranie przeszlo! Odpowiedz Link
charade ostatnie dni 03.11.04, 10:40 (przynajmniej w tym roku) Very Irresistible. Znudziłam się już :( Odpowiedz Link
dori7 ja tez Nu :) 03.11.04, 19:00 Bylam w perfumerii powachac Jaipur i wyszlam pachnac Nu. Wlasnie sie w nich zakochuje :)) Odpowiedz Link
icegirl Kenzo Jungle >>> 03.11.04, 21:00 I jestem zdziwiona pozytywnie, podoba mi się! Odpowiedz Link
coralin Re: Dzis pachne 04.11.04, 19:35 Narciso Rodriguez. Pierwszy raz powąchałam na wakacjach. Zawsze mam problem z zapachami wąchanymi w ciepłej aurze bo chłodną porą wydają się zupełnie inaczej rozwijać. Ten jest piękny. Miekki , kobiecy, ciepły jak Jaipur Saphir, ale o wiele bardziej zmysłowy, bo piżmowy. Cudo. Może wreszcie znalazłam swój zapach na zimę? Zobaczymy, gdy się ochłodzi, bo dziś było 17 stopni:) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne 04.11.04, 22:08 coralin, a który? bo zdaje mi się, że jest więcej niż jeden? tez mam na niego chrapkę - znajoma twierdzi że idealnie byśmy do siebie pasowali. Odpowiedz Link
coralin Re: Dzis pachne 05.11.04, 14:19 Ja mam ten www.osmoz.fr/mag/news_parfum.asp?ID=2045&CATEGORIE=NEWS&LANGUE=fr Nie słyszałam o innym prawdę mówiąc, ale być może jest. Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Dzis pachne 05.11.04, 14:22 To może ja odpowiem, choć nie do mnie pytanie:), ale też nim pachnę już od jakichś trzech tygodni. Istnieje w wersji edt i olejku do ciala, nie ma edp. Ten olejek, jak objaśniła mi pani w perfumerii, można stosować zamiennie z perfumami, zapach jest wtedy jeszcze "bliżej ciała", jak to ujęła, w każdym razie nie jest to zwykły "nawilżacz" do skóry z linii zapachowej. Wg samego Rodrigueza od olejku właśnie zaczął tworzenie tego zapachu, zainspirowany jakimś piżmowym olejkiem, który od kogoś dostał - taka sobie marketingowa historyjka; pewnie dlatego ten olejek jest taki potwornie drogi (150 euro za 50 ml). Edt w normalnej cenie, oprócz tego jest jeszcze wersja "perfumy w kulce do torebki", nieco intensywniejsza w stosunku do edt. Bardzo piękny zapach, piżmo, mleko, masło roztopione dla mnie trochę, miód...Otulający, cieplutki. Jedyna wada to to, że coś jest mało trwały na mnie, muszę go odświeżać w ciągu dnia. Odpowiedz Link
dori7 Zielonymi Les Blles rano, Indian Summer wieczorem 04.11.04, 23:31 Bo jest slonecznie! :)))) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Dzis pachne 05.11.04, 15:04 Czerwone Dolce & Gabbana.:-))) Narrreszcie.Jestem wniebowzięta.Nawet dzisiejsza parszywa pogoda mi nie straszna.Mmmmmm... Odpowiedz Link