thistle1 20.11.04, 15:49 czy istnieją perfumy waniliowe albo przynajmniej z nutką wanilii?jeśli tak,podajcie mi nazwę i miejsce,w którym mozna je dostać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: Waniliowe perfumy? 20.11.04, 16:52 JPG La Male, Torrente LOr, Dior DVita, Hanae Mori motylek, Lolita Lempicka jabluszko, Dior HypnoticPoison... Odpowiedz Link
benita5 Re: Waniliowe perfumy? 20.11.04, 17:03 jeszcze Moschino klasyczny i Dunhilla Desire i Wanilia Fields. Można skorzystać z wyszukiwarki, sporo wątków się już przewijało,a ja dziś na wszystko patrzę przez pryzmat Mahory:)) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Waniliowe perfumy? 20.11.04, 17:10 jeśli jesteś kobietą, dość czysta wanilia jest w Classique J.P.Gaultier, także w Addict Diora, ja słusznie ktoś podpowiedzial i w L'Or Torrente (ale tylko edp), w Deep Red Hugo Bossa. Odpowiedz Link
thistle1 Re: Waniliowe perfumy? 21.11.04, 08:59 jesteście kochane:))))) w poniedziałek biegnę na poszukiwanie waniliowych perfum:) Odpowiedz Link
charade do Thistle 21.11.04, 12:38 Jakby Ci się przypadkiem spodobały Hypnotic Poison, to mogę sprzedać niedrogo. Znowu nietrafiony zakup, wrrrrr. Odpowiedz Link
fa25 Re: Waniliowe perfumy 24.11.04, 10:42 Dla mnie połowa tu wymienionych nie pachnie wanilią. Wanilię czuję tylko w Deep Red, Hypnotic Poison, Sensi, Emporo Night, Collection Escady i zupełnie odmienną nutę wanilowa w Dolce vita. Odpowiedz Link
fa25 Re: do Charade - Hypnotic Poison 24.11.04, 15:32 A jaką objętość masz do sprzedania ? I -excuse me -za ile ? Zainteresowała mnie Twoja oferta. Odpowiedz Link
lune Re: Waniliowe perfumy? 25.11.04, 10:48 a dla mojego nosa super waniliowy jest Addict Diora, takze Addict eau Fraiche lune Odpowiedz Link