dori7 26.11.04, 00:45 Bo wlasnie sie nasluchalam zachwytow ciotki z daleka, ze bardzo zaskakujacy zapach z charakterem i mnie ciekawosc zzera jak robaczek jabluszko :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fa25 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 26.11.04, 11:41 Widziałam wczoraj w Sephorze. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 26.11.04, 12:14 W takim razie ide powachac- Ungaro tworzy ciekawe zapachy- meski Apparition jest przewidywany na koniec 2005. Opis damskiego: polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6144064&kat=1683 Likier malinowy- nasuwa sie podobienstwo z Hot Couture. Odpowiedz Link
fa25 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 26.11.04, 12:24 Pachnie zdecydowanie owocowo, lekko Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 28.11.04, 10:20 To takie dobre gatunkowo landrynki:o) Odpowiedz Link
elve Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 28.11.04, 16:46 są. bardzo pozytywnie je odebrałam - radosne i eleganckie zarazem! będę testować dalej :) Odpowiedz Link
dori7 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 28.11.04, 22:08 Oj, narobiliscie mi smaku, rzucam sie jutro do perfumerii :)) Odpowiedz Link
inka26 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 28.11.04, 23:09 Zachecona ciekawym flakonem odwiedzilam wczoraj Sephore i sprawdzilam te perfumy - i zupelnie mi sie ni podobaly - zapach ostry, sztuczny i brzydko rozwina sie na mojej skorze. Takie troche polaczenie kwiatowego zapachy z syntetyczna guma do zucia. No ale nikt nie musi sie sugerowac moja opinia - bo ja teraz mam jakis kryzys perfumowy - i chociaz wszystko mi sie juz pokonczylo, zupelnie nie wiem jakie perfumy teraz wybrac! Odpowiedz Link
myfa80 do Inki26 28.11.04, 23:26 > Miałam ten sam problem co Ty chodziłam testowałam i nic w koncu majac juz wszystkiego dosc na koniec powachalam - Guerlain L'Instant - juz go zamowilam...pierwszy raz taki rodzaj zapachu bede uzywac...spodobal mi sie...moze tobie przypadnie do gustu.... zauwazylam ze bardzo pozytywnie reaguja na niego mezczyzni..czuje sie troche zaklopotana..bo jeszcze na zadne tak nie reagowali znajomi...strasznie sie podoba... pozdrawiam Odpowiedz Link
renia30 Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 04.12.04, 09:08 Hmmm, wąchałam dwa dni temu, na Cyprze i nie wiem czy to za sprawą tamtejszego klimatu zapach ten wydał mi się b. bardzo podobny do Maxa Mary. Zrobiłam 2 test i wyszło podobnie, dzisiaj postaram się potestować w naszej sephorze. Odpowiedz Link
ma-j-ka Re: czy juz sa w Polsce Apparition Ungaro? 04.12.04, 11:27 No cóż muszę przyznac,że z wielką niecierpliwością czekałam na ten zapach ale niestety to nie jest to czego szukam nie urzekł mnie i nie zachwycił a tak bardzo podoba mi się flakon. ale troche bez sensu kupować zapach tylko dla opakowania :-) pierwszy mój test tego zapachu skojarzył mi się z jakąś letnią Escadą dość intensywny zapach ale nie zaskoczył mnie niczym nowym, po kilku godzinach zapach złagodniał zrobił się ciepły ale niestety(moze na mojej skórze) odkryłam w nim coś malutkiego taką malutką ale wyczuwalną nutkę zapachu który przypomina mi (i tu przepraszam )zapach mojego psa jak się wytarza w jakiejs kupce. jest to naturalnie minimalna nuta ale jednak przeszkadzała mi. i dlatego z wielkim zalem zrezygnowałam z zakupu. ale niech was to nie zniecheca bo opisał tylko swoje wrazenia. Odpowiedz Link
renia30 po 2 teście 04.12.04, 18:20 Dzisiaj zapach wypadł o wiele ciekawiej niż poprzednio, faktycznie czuję podobieństwo do HC, wciąż do M Mary i gdzieś pobrzmiewa także Gloria. Buteleczka super, jednak z trwałością nie jest najlepiej. Z pewnością (i z przyjemnością :o) będę testowała dalej... pozdr r Odpowiedz Link