gosia25 21.01.05, 14:40 Kolejny raz pojawi się wątek,który każdy z nas bardzo lubi. Ja dzisiaj pachnę DUNE-jakoś fajnie czuć zapach przy tym wietrze...;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralin Re: Dziś pachnę... 21.01.05, 16:02 Frangipani Ormonde Jayne (dzięki Madllen:))) Zapach zawiera mnóstwo kwiatów, a na mnie pachnie mało kwiatowo. To raczej woń jakiejś wilgotnej, tropikalnej dżungli. Pierwsza nuta jako żywo przypomina Un Jardin en Mediterranee Hermesa. Na końcu dobrzmiewa wanilia z towarzyszeniem wilgotnych drzew, cedru . Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 21.01.05, 21:56 Charles Jourdan The Parfume z myślą o Reni od której dostałam maila :))) (myslę i myślę a jak wymyślę to zabieram się za odpisywanie :)). Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 22.01.05, 13:48 samsara - wykanczam male fioleczki, coby coralin poslac pakiet. z 6 sie uzbiera ;) Odpowiedz Link
gosia25 Re: Dziś pachnę... 22.01.05, 15:11 Organza Indecence( nadal mnie zachwyca). I mam olbrzymiego smaka na zwykłą Organzę. Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę... 22.01.05, 15:56 Rano Ralph (tak, tak...) i nawet dobrze mi zrobił na poranne rozmamłanie, teraz nowiutkie Pure Wish, a to wszystko w ramach tęsknoty za wiosną! Odpowiedz Link
olesiam Etro Vicolo Fiori 22.01.05, 16:30 charade, mialas racje!wczoraj był bardzo mily dzień z Very Irreristible! komplementy były!Już wiem o kupie następnym razem... Odpowiedz Link
dori7 dzis trio: Herba F.+V.I.+Stella :)) 22.01.05, 17:51 Herba Fresca orzezwiam sie piszac nieszczesna prace i kujac w panice do dwoch egzaminow, co urozmaicam sobie porownawczym testowaniem na nadgarstkach Stelli i Very Irresistible. To samo robi moja mama i co jakis czas konsultujemy wrazenia :P Odpowiedz Link
coralin Re: Tolu Ormonde Jayne 22.01.05, 19:58 Od początku czuć wyraznie orient mimo że próbują sie przez balsamiczną słodycz przebić nuty cytrusowe. Gdy zapach uleży sie na skórze przypomina bardzo, bardzo Shalimar:) Trwały w przeciwieństwie do testowanego wczoraj Frangipani OJ. Odpowiedz Link
dori7 Grain de Folie :)) 23.01.05, 17:19 Takie orzezwiajace zapachy pomagaja mi sie skupic, a dzis znowu caly dzien przy kompie na zmiane z odsluchiwaniem slowek z dyktafonu na wtorkowy&czwartkowy egzamin z francuskiego. Musze sie pochwalic, ze rozdzial przyrasta jak wsciekly i moja nagroda - wymarzone Jardin en Mediterranee - jest coraz blizej :)))))))) Odpowiedz Link
olesiam Etro Vicolo Fiori 23.01.05, 20:27 Mąz- Eau d'Orange Verte Hermesa, bardzo piekny dzień! Odpowiedz Link
coralin Re: Sampaquita OJ 23.01.05, 22:57 Zapach subtelnych, niezwykle delikatnych kwiatów, w tym wodnych, doprawiony owocami. W stylu Fleur de Rochas. Bardzo ulotny. Odpowiedz Link
sorbet Wow, Coralin, czekam na Twoje wrażenia z + 24.01.05, 01:39 Ormonde i Champaca:-) Odpowiedz Link
kalissa Paris Roses des Bois YSL 24.01.05, 09:13 ... zapach wprawdzie wyjatkowo letni, ale uzyty wlasnie dla poprawy nastroju :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 24.01.05, 12:12 Dziś pora wreszcie na pewną odmianę. 24 Faubourg - jest niesamowicie piękny i elegancki. Jestem w nim bezbrzeżnie zakochana :))) Odpowiedz Link
salma88 Re: Chopard Wish 24.01.05, 14:37 A ja Temperamento Sabatini, choc wcale chyba nie pachne, bo ich nie czuc:) W ramach przerwy od Coco Mademoiselle. Odpowiedz Link