parr 04.02.05, 14:18 Jakie są Wasze ulubione męskie zapachy?Szukam czegoś nowego.Doradźcie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lune Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 14:28 ostatnio wachalam Montblanc Ind. ; podobal mi sie - ale poniewaz obwachalam mnostwo zapachow - nie jestem pewna czy nie pokrecilam go z innym :( chyba byla w nim bergamotka, ziola, przyprawy i nutki drzewne lune ps. a moj ulubiony meski zapach to niezmiennie Gucci Rush Men :) Odpowiedz Link
vanila_sky Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 14:30 Taki naj, naj D&G for men a do farenheita mam sentyment:) Odpowiedz Link
addinka Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 15:29 pi givenchy dune granatowe d&g - dzięki foreviu !!! givenchy pour homme rykiel homme m7 Odpowiedz Link
benita5 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 16:53 Heritage Guerlain Egoiste Chanel/platyniak tez Pi Givenchy Intuition EL LeMale JPG Azzaro Visit brazowy Dunhil a takze zloty Emporio i ostatnio kupiony na przecenie Davidoff Goodlife:)) Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 17:25 Sander for men Jil Sander Aquaman Rochas L'Eau d'Issey Issey Miyake M7 YSL Gucci Pour Homme (ten zdecydowanie najlepszy, sama się do niego przymierzam, bo mój M woli świeżaki z początku listy:)) Odpowiedz Link
renia30 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 17:49 Pi Givenchy długo długo nic.... Escada Magnetism CK Be JPG Odpowiedz Link
chatka_ Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 21:16 Jednak Pi, potem A*Men/B*Men - nie moge sie zdecydowac, Miracle, wszystko. Duzo jeszcze przede mna do odkrycia... Odpowiedz Link
kalia_t Re: Wasze ulubione meskie zapachy 04.02.05, 21:48 A ja znowu w odwrocie, hihi:D Najukochańszy na zawsze Quasar Adventure J.del Pozo(zapach z tych "uzależniających"):))) na odległym miejscu Envy....i B*Man :))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 05.02.05, 10:37 Odsylam do swojej kolekcji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=20208237&a=20268177 Tam jest wiele moich faworytow, szczegolnie na pierwszych miejscach :-). Od dziennych po wieczorowe- D&G, Opium i Amen zbieraja zwykle najwiecej komplementow. Odpowiedz Link
lucy215 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 06.02.05, 16:05 L'Eau d'Issey Issey Miyake LeMale JPG skrajnie różne ale dla mnie magnetyzujące. Odpowiedz Link
gandus2 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 06.02.05, 18:34 joop czerwony cudowny i bardzo intensywny Odpowiedz Link
lempicka_t Re: Wasze ulubione meskie zapachy 07.02.05, 14:33 burbery london, the best na chlodne wieczory, bardzo orginalny Odpowiedz Link
magda.morgisz Re: Wasze ulubione meskie zapachy 08.02.05, 23:23 Moje: Emporio Night, Fahrenheit, Habit Rouge (chociaż wydaje mi się, że na mnie pachną ładniej). Mojego Lubego: Emporio Night (z tego się cieszę) i Pi (ku mej rozpaczy, bo na ten zapach reaguję jakoś "alergicznie"). Pozdrawiam, MM Odpowiedz Link
dori7 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 09.02.05, 00:39 Dla mnie z meskich zapachow istnieje tylko Opium, uwielbiam :)) Kiedys ubostwialam Hugo Boss Elements (brazowy), ale teraz mam uraz osobisty i omijam na kilometr, brrr! Odpowiedz Link
kalooo Re: Wasze ulubione meskie zapachy 09.02.05, 09:09 Clinique Happy-uuuwwwiiieeelllbiaaaam!!!;) Najchetniej sama bym używała...;P Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wasze ulubione meskie zapachy 10.02.05, 19:20 Rocabar Hermes, Gucci Pour Homme, Ultramarine I. Givenchy, Higher Diora, Fendi Life Essence, klasyczna Herrera for Men, Issey Miyake, Eternity, Baldessarini i AMen na niektórych osobach (gloss:)). Odpowiedz Link
dixi Re: Wasze ulubione meskie zapachy 10.02.05, 20:14 od wiekow granatowy D&G , a ostatnio zachwycil mnie Horizon Guy Laroche, swietny, orzezwiajacy zapach na lato; Odpowiedz Link
elve Re: Wasze ulubione meskie zapachy 10.02.05, 20:45 m7 ysl obie wersje vizit azzaro zanzibar amen escape l'eau par kenzo. Odpowiedz Link