abigeil_sator 07.02.05, 11:21 Witam szukam perfum Fragonard, a dokładnie zapachu "Dahlia" czy ktoś je widział? i za ile? najlepiej w Łodzi pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: perfumy Fragonard 07.02.05, 13:44 Fragonarda w Polszcze nie uświadczysz. możesz jednynie zamówić na allegro lub kupić przez internet... albo osobiście pojechac do Francji :) Odpowiedz Link
abigeil_sator Re: perfumy Fragonard 09.02.05, 17:08 uhm... początkującego nauczyciela nie stać na Francję :-( chyba popatrzę na Allegro :-( Odpowiedz Link
luloo1 Re: perfumy Fragonard 10.02.05, 19:13 abigeil_sator napisała: > uhm... > początkującego nauczyciela nie stać na Francję :-( > chyba popatrzę na Allegro :-( Fragonardy są na allegro, a jeśli tam są, to chyba nie ma potrzeby szukać gdzie indziej. Odpowiedz Link
coralin Re: perfumy Fragonard 10.02.05, 19:21 luloo1 napisała: > > Fragonardy są na allegro, a jeśli tam są, to chyba nie ma potrzeby szukać gdzie > > indziej. Na allegro są fragonardowe EDT . A pomiędzy EDT a perfumami Fragonarda, o których tu były peany jest przepaść. Ja nie skusiłabym sie na EDT Fragonarda . Odpowiedz Link
elve Re: perfumy Fragonard 10.02.05, 20:48 na szczęście u gościa który sprzedaje edt można zamówić ekstrakt :) Odpowiedz Link
coralin Re: OT do Elve 10.02.05, 21:19 Elve dostałas przesyłkę? Madllen i Balbina sie nie odzywają. To były polecone priorytety wysłane w poniedziałek. Odpowiedz Link
rybkad Re: OT do Elve 10.02.05, 21:27 radzilabym uwazac na sprzedawce ktory sprzedaje fragonarda bo wiekszesc jego komentarzy dotyczy "oryginalnych perfum" w cenie 49 zł za 100 ml , jednak wierzyc mi sie nie chce zeby podrabiano F Odpowiedz Link
elve Re: OT do Elve 10.02.05, 23:41 coś czeka na mnie na poczcie, ale odbieram dopiero jutro-pojutrze. dam znać, czy to to :) Odpowiedz Link
coralin Re: OT do Elve 10.02.05, 23:46 elve napisała: > coś czeka na mnie na poczcie, ale odbieram dopiero jutro-pojutrze. dam znać, cz > y > to to :) To aniołku nie licz Ty, że wacik z nasaczonym Abrilem przetrwał długa , mrozną podróż:) Odpowiedz Link
elve Re: OT do Elve 11.02.05, 00:35 ech, no właśnie! kurczę, naprawde nie miałam czasu dojechać... strasznie daleko ta poczta. no ale jutro rano się zwlokę z wyra i pojadę :) może jeszcze Abril się uchowa :) Odpowiedz Link
lolik2 Fragonard - Allegro 11.02.05, 08:26 można zamówić, ja zamawiałam perfumy i dostałam, ostatnio też miała zamawiać fa25 - własnie, fa! dostałaś??? Odpowiedz Link