modern_witch Toula- jest Pani wielka :-) 28.09.05, 22:30 paczka doszla, Etra juz stoi na półce, jeszcze trochę miejsca jej inne butelki zrobiły, ale juz chyba lada moment nie będzie czego przesuwać, żeby sie miejsce zrobiło;-) Dzięki;-* I za ogródek też! Odpowiedz Link
toula Buziak dla Reni.reni*** :)) za Prade 30.09.05, 17:52 przez pierwsze pól godziny pachnie na mnie śliwką z cynamonem, wypisz wymaluj Escada Collection:-)) śliczne dzieki :-)))))))))) Odpowiedz Link
chatka_ Dziekuje Vanilce za Victorie :) 30.09.05, 21:05 Zupelnie inaczej zapamietalam Very Sexy, spodziewalam sie ciepleka w stylu Samsary, a zastalam cos a la Cool Water, brrrr. Wielkie dzieki, bo mialam je zamowoic na gwiazdke, jak znam kolezanke cale 100 ml by mi sprezentowala...... Odpowiedz Link
olesiam Kalooo, jestes czarującą osobą:) 03.10.05, 19:21 dziekuje za prezenty i pamieć!:)* Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooo, jestes czarującą osobą:) 03.10.05, 20:03 Olesia,no bez takich-to ja dziękuje!!!!!Kobito,ja Ci tu do nóżek padam!;DDD WIELKIEE CMOKI!;*** Mam naprawdę taki pokład wdzięczności,że chyba zaraz na wyraz tego posprzątam chałupę,żeby jakos spożytkować tą energię;)))) Odpowiedz Link
strega Wieeelkie dziekuje dla Touli :)) 03.10.05, 22:41 Zapach jest rewelacyjny, dziekuje bardzo!! Odpowiedz Link
kalia_t Serdeczne podziękowania dla Touli i Mangos:))) 03.10.05, 23:46 dziewczyny jesteście naprawde super.:))) Odpowiedz Link
modern_witch Benitko 04.10.05, 22:14 Dzięki za wszystko, za to że jesteś i w ogóle;-) A i za Mata też, aż mi glupio było. Dziś nosiłam, fajny na mnie jest i ma działanie uspokajająco-niwelujące zmęczenie... Odpowiedz Link
benita5 Agni;** 06.10.05, 22:33 Agni, zawstydzasz mnie tak ze nie wiem co powiedziec. Przeca to ja jestem Twoja dluzniczka, ot co. A ze szach to i Mat bedacy swoista sztafeta przyjazni i cale szczescie ze na Tobie nie uwalnia sie bergamota tak silnie jak na mojej skorze:) Odpowiedz Link
kalooo Olesiu-jest pani naprawdę wielka!;))) 09.10.05, 13:59 Piszę to juz kolejny raz,niedługo zacznę pewnie kopiuj-wklej uskuteczniać na tym wątku;],ale po prostu należą Ci się przeogromne DZIĘKI!!!;))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Olesiu-jest pani naprawdę wielka!;))) 09.10.05, 15:21 oj jest Pani wielka, potwierdzam. Dzięki za wszystko i mam nadzieję, żeśmy za wielkiego bałaganu nie narobili;-*** Odpowiedz Link
modern_witch Giwio droga 04.10.05, 22:20 paczuszka cudowna, a od wczoraj się glowiłam, co to może być tam, tylko "malutkie czerwone drzwi otwarte tylko na zapach" rozszyfrowałam. Fiołki do ssania już wyżeram, fiołków do wąchania tych większych wleję sobie do wanny, pozostale rzeczy będę sukcesywnie wąchać. Red Door już na łapce mam, a na innych łapkach będe miała po kąpieli fiołki na zimną podlogę;-) Dzieki za wszystko, nie tylko za paczkę ( a teraz to nie wiem jak mam pisać na watku, bo jak używam tych pierwszych fiołków, to pisze że pachnę "fiołkami od Giwii" teraz to je chyba ponumerowac będę musiała, bo i tamte co poprzednio w próbce dostalam też przeciez jeszcze mam;-) Odpowiedz Link
mrouh Ukłony dla Chatki:-) 05.10.05, 11:14 Za cristalle :-) i miłe słowo na środkowy dzień tygodnia pracującego:-) Dziękuję! Odpowiedz Link
martyna101 Re: Ukłony dla Chatki:-) 05.10.05, 14:13 ja rowniez dziekuje, byc moze Samsara stanie sie moim kolejnym obiektem pozadania ;) a ze niedlugo urodziny...;) Odpowiedz Link
mangos Re:Gelsomina i Renia.Renia! 05.10.05, 15:07 Kolejny raz przekonałam się,że na tym forum są wyjątkowi ludzie. Dziękuję dziewczyny!:) Odpowiedz Link
vanilia72 Rybkad - jest Pani wielka :-) 05.10.05, 22:49 dziękuję za spełnienie marzenia :) Odpowiedz Link
toula Mangos - jest Pani wielka :-)*** 06.10.05, 18:09 Mocno Cie ściskam za Castelbajac szczególnie.Bardzo sobie przypadlismy do gustu:-)) Odpowiedz Link
chatka_ Mangos - jest Pani wielka :-)*** 06.10.05, 19:26 Niezawodna Mangos! Hip hip hurra! Odpowiedz Link
mangos Re: Mangos - jest Pani wielka :-)*** 06.10.05, 19:56 Cała przyjemność po mojej stronie:)) Odpowiedz Link
lili202 Modern witch - jest Pani wielka :-) 09.10.05, 15:29 bardzo ale to bardzo chcialam podzikowac Modern witch za probke salvadora dali (przepraszam tylko ze tak pozno) Odpowiedz Link
mangos Chatko_! 09.10.05, 20:16 A ja dziękuję kolejny raz przewspaniałej Chatce,dzięki której odkrywam coraz to wspanialsze zapachy. Elixir spodobał się nawet mojemu mężowi,który generalnie Chanel No5 nie znosi. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Chatko_! 09.10.05, 23:16 Hehe moja siostra dzis tez dopadla do elixiru i zaskoczona swierdziala: "Ale ladnie pachna, a kiedys tak mi sie nie podobaly!" Weszlam do lazienki, a w rekach miala wlasnie elixir a nie edp, ktore schowalam w szafce nawet przed soba ;)) Myli sie ten kto twierdzi, ze elixir i edp to ten sam zapach, do tej pory twierdzialam, ze nie ma w nim tego co czyni Chanel 5 - aldechydow, ale osmoz wyprowadza mnie z bledu. Na szczescie nie zmienia to efektu na skorze: czuje cudowne, soczyste i zmyslowe kwiaty ylang-ylang i jasminu, zadnego mydla mojej babci ;) Ps. I nawzajem Mangos... :) Odpowiedz Link
mangos Podziękowania dla ELVE... 10.10.05, 17:11 ...za te różności,które dziś do mnie przyszły:)) Elve,jesteś wielka!!! Wyzdradze tu jeden ze swoich sekretów... a mianowicie - jesteś dla mnie guru w dziedzinie zapachów i zawsze przed ostateczną decyzją o kupnie czytam Twoje opinie na wizażu. W ten sposób zakochałam się np. w Desnudzie:) Za te wspaniałe recenzje też dziękuję:* L'Arte di Gucci bardzo mi sie spodobały. Odpowiedz Link
elve :) 10.10.05, 23:59 aloha :) no strasznie się cieszę, że l'Arte Ci pasuje - i jestem w szoku, bo myślałam, że trzymam śmierdziucha w domu - tymczasem okazuje się, że kto powącha, temu sie podoba... dobrze, że poszedł w świat :) dziękuję za dobre słowo i pozdrawiam :* Odpowiedz Link
kalia_t Vanilko72 dziekuję Tobie za przemiłą 11.10.05, 23:24 korespondencję i wymianę:-) Odpowiedz Link
kalia_t Balbinko dziękuję pięknie... 11.10.05, 23:33 za możliwość dania drugiej szansy pewnemu upadłemu Aniołkowi:-) Buziaki:) Odpowiedz Link
toula Mangos* ,Benitko*, Wanilko* i Nitulino* - 13.10.05, 18:45 ślicznie wam dziękuję. Tyle pieknych wrażeń w jednym dniu ;-))) Odpowiedz Link
modern_witch Elf.Woman - jest Pani wielka :-) 13.10.05, 19:22 Dzięki za anielskie wydanie fiołka (lub odwrotnie);-) Odpowiedz Link
rawita A gdyby nie Toula.... 13.10.05, 19:27 to bym nie poznała Mechant Loup L'Artisan i moje życie byłoby dużo uboższe. Co dzień bardziej doceniam ten cud :). Dziękuję raz jeszcze! Odpowiedz Link
toula Re: A gdyby nie Toula.... 13.10.05, 19:32 to bardzo się ciesze rawitko razem z Toba :-)) Odpowiedz Link
pucipuci Re: Voluptas - jest Pani wielka :-) 15.10.05, 10:09 Właśnie otrzymałam przesyłkę- niemal pancerną:) A w środku Cabaret:):) Odpowiedz Link
voluptas Pucipuci - serdeczne dzięki! 18.10.05, 19:02 miło handlować z tak solidnymi osobami :) Odpowiedz Link
agmusz Rybkad i Oloom jesteście kochane i wielkie:) 17.10.05, 13:49 Dziękuję Wam bardzo za cudowne próbki. Teraz napawam się tymi pięknymi zapachami akurat pasującymi do tej szarej, deszczowej pogody:) Dziękuję jeszcze raz i ściskam mocno Odpowiedz Link
nikielka dziękuję new_bride !! 18.10.05, 08:49 Mam nadzieję, że jesteś równie zadowolona z wymiany, jak ja (a właściwie my). Pozdrawiam cieplutko. Alina Odpowiedz Link
vanilia72 Toula - jest Pani wielka :-) 18.10.05, 18:38 Bardzo dziękuje za podzielenie się ze mną La Perla Shiny Creation, choć sama miała Pani odrobinkę :** Odpowiedz Link
toula Jesteście wielkie:-) Anniehall78,Chatko,Grazo 18.10.05, 20:26 Aasiak - bardzo wam dziekuje :-)))*** Jesteście super !!! Odpowiedz Link
coralin Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 18.10.05, 20:59 I ja chciałabym podziękować tym wszystkim dziewczynom, z którymi robiłam zamiany. Cudownie jest znalezć się w miejscu, gdzie choć nie znamy się realnie to tak mili jesteśmy dla siebie. Ostatnie zamiany były z: Lucapuka(bardzo dziękuję Ci za miły liścik) i z Elf.woman(dziękuje za wszystko) A wcześniej z Charade, Balbiną, Elve, Marlą... Dziękuję Elve, która kupiła dla mnie kiedyś , dawno na allegro 24 Faubourg kiedy nie byłam jeszcze zarejestrowana. Szczególne podziękowania dla Madllen, ale Ty przecież wiesz...I dużo by pisać...I brak słów... Odpowiedz Link
strega Re: Madlaine - jest Pani wielka :-) 25.10.05, 14:10 Dziekuje bardzo, wymiana z Toba to czysta przyjemnosc:)) Pozdrawiam cieplutko Strega Odpowiedz Link
chatka_ Modern_witch - jest Pani szalona! :-) 27.10.05, 15:22 Szalona kobieto, nie moglas mi wiekszych probek zrobic! :))) Mam wobec Ciebie dlug. :) Mnostwo dziekuje! Buzka :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Modern_witch - jest Pani szalona! :-) 27.10.05, 17:55 a wiesz, jakoś większych fiolek nie miałam;-P Poprawię się na przyszłość;-), no co Ty, na mililitry będziemy się liczyć? Odpowiedz Link
joaasiak1 Madllen,Benita5-to ja dziękuję!!! 28.10.05, 10:49 to była pierwsza moja taka transakcja tutaj i to był bardzo dobry począteki zachęta do dalszych:-))) Odpowiedz Link
benita5 Re: Madllen,Benita5-to ja dziękuję!!! 02.11.05, 21:25 Joasiu buziaki dla Ciebie. Dla Madllen oczywiscie tez, bo jakby moglo ich zabraknac:)) Odpowiedz Link
madllen Re: Madllen,Benita5-to ja dziękuję!!! 04.11.05, 13:33 Benitko i ja buziakuję najmocniej:)))))) Odpowiedz Link
benita5 Olesiam jest Pani wielka:))) 02.11.05, 21:27 i Pani o tym dobrze wie...;)))Upajam sie po prostu i baaardzo Pani dziekuje:** Odpowiedz Link