ressel Marla - dziękuję! 18.12.05, 12:56 Bardzo dziękuję Marli za miły kontakt, szybką przesyłkę i zaufanie. Z pozdrowieniami dla wszystkich Forumowiczek i Forumowiczów, EwaR Odpowiedz Link
mangos Madlaine,Chatka,Ilonacb... 19.12.05, 15:13 jestem przeogromnie wdzięczna za te cudne różności. W miarę testów będę się dzielić wrażeniami. Forumowe dziewczyny są najlepsze!:* Odpowiedz Link
anniehall78 Kaloo - choć tak wszyscy już o tym wiedzą.... 19.12.05, 16:59 ... powtórzę: jesteś kochana! bardzo dziękuję za zapachy. oj, i przebiegła jesteś: nie przyznałaś, co schowałaś do paczki - tym większa niespodzianka!! całuję! Odpowiedz Link
agmusz Nikielka- jesteś skarbem:) 19.12.05, 18:42 Kochana dziękuję jeszcze raz, za te wspaniałe próbki i nie tylko:* Nikielka to cud- miód dziewczyna!! Odpowiedz Link
rawita Drogiej Grazy uroczyście dziękuję 20.12.05, 00:00 za uszczęśliwienie mnie Ambre Sultan :) Odpowiedz Link
kalia_t Uściski i pozdrówki dla Madlaine_xx 20.12.05, 19:23 oba zapachy cudowne...:-))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Mmartiene ::) 20.12.05, 21:36 Kochana dziekuję bardzo :) naprawdę się wzruszyłam. Odpowiedz Link
mangos Senta:* 20.12.05, 21:45 dziekuję za przemiłą paczuszkę.Jutro będę delektować się gorącą czekoladą. Odpowiedz Link
towita Marla 22.12.05, 08:38 Dzięki za Sicily i próbeczki. Odebrałam już w poniedziałek i pachnę miodkiem. Tak potrzebowałam na zimę tego zapachu i wreszcie jest:) Odpowiedz Link
kiku.san Vanilia72 i Aniam69 (nie znam nicka z gazety) dzię 23.12.05, 13:16 kuję za przepięknie pachnące wymiany plus gratisiki:) Ależ mam święta:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Anniehall, UWIELBIAM PANIĄ!!!!!!! 23.12.05, 18:33 Tylko, że mam teraz oooooogrooooomny dlug wdzięczności wobec Pani. I co mam z tym zrobić, co? Jeszcze raz dzięki, irys cudowny naprawdę (z tamtej próbki już sobie wymazałam połowę "ot tak", za każdym razem, jak koło niej przechodziłam;-D) Odpowiedz Link
regata a.g.n.i - dziękuję 28.12.05, 17:09 bardzo za obietnicę odrobiny wiosny w ten mroźny dzień :) Moja wdzięczność nie zna granic, ale jak ją wyrazić? Odpowiedz Link
mangos Mrouh-dziękuję za Eau d 'Amour! 28.12.05, 22:15 Doszły! W tym przedświatecznym młynie zapomniałam podziękować.Bardzo,ale to bardzo dziekuję!:* Odpowiedz Link
voluptas Nitulinko - dziękuję :) 30.12.05, 21:15 Za uroczą Venezię i za to, że pofatygowałaś się, żeby mi ją przywieźć :D Odpowiedz Link
basiaplewik Benitka5 -dziękuję ! 03.01.06, 16:29 Jestem pod wrażeniem ilosci skarbów które mi wysłałaś! I wszystko świetnie zapakowane:) Wysłałam Ci maila, odpisz mi koniecznie co to za zapach który wysłałaś mi w zakręcanej fiolce refanowskiej, niesamowity, musze wiedzieć( znam go ale nie potrafię zidentyfikować) Cmoki i wielkie dziękuję, do nastepnej wymiany! Odpowiedz Link
benita5 Olesiam - jest Pani wielka dziękuję za list i za 02.01.06, 22:01 palpitacyjny Chaos :** Grazka wielkie dzieki za cierpliwosc :** Odpowiedz Link
lucapuka Asiu złota rybkod dziekuję 04.01.06, 12:33 baaaardzo za perfekcyjną wymianę, to wielkie szczęście dla mnie ten straganikowy second hand! Odpowiedz Link
mangos Balbinka,Silence Dreamer i Urstina 04.01.06, 13:03 Wasze próbki sprawiły mi wiele radości!!!!!!!! Odpowiedz Link
rybkad Lucapuka :))))))))))))))) 04.01.06, 13:56 Dziękuję za przesyłkę opakowana przynajmniej jak prezent gwiadkowy, i za karteczkę z życzeniami i za przecudownego Cristobala:) Odpowiedz Link
aveyrone Podziękowania dla Mangos 04.01.06, 17:42 Za miłą korespondencję,sprawną wymianę,narkotyczny Cinnabar i próbeczki! Al e to chyba normalne na tym forum. Serdecznosci dla Wszystkich!!! Odpowiedz Link
mangos Re: Podziękowania dla Aveyrone 04.01.06, 18:01 A ja Tobie-Aveyrone:)) Bardzo milutka ta paczuszka od Ciebie. Odpowiedz Link
anniehall78 Chatko - Pani jest wspaniała!! 05.01.06, 14:06 właśnie otuliłam się Kaszmirową Mgłą, a przede mną na biurku kot rozmruczał się i wystawił brzuch na pieszczochy! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Chatko - Pani jest wspaniała!! 05.01.06, 16:53 Jej zazdroszcze, moj jesli sie wylozy do pieszczot to chyba niechcacy ;) - nie miesci sie juz na monitorze i pupa mu zwisa zwiastujac niechybny upadek ;) Odpowiedz Link
mangos Kalia T i Anniehall są super:) 05.01.06, 16:24 dziewczyny, wróciłam po ośmiu godzinach w gimnazjum a tu miła niespodzianka: wymarzone próbki.Wielkie dzięki!!!! Odpowiedz Link
chatka_ Marla - dziekuje!!!!!! Juz sie nim inhaluję :))) 05.01.06, 18:22 za cierpliwosc, za wszystko dziekuje! Odpowiedz Link
m23p31 marla30 - wielkie dzięki 06.01.06, 12:55 Bardzo dziekuje za gucci rush, umilaja mi końcówkę dnia w pracy:) tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png Odpowiedz Link
chatka_ Anniehall - wielkie dzięki!!! 06.01.06, 15:21 Bardzo ciekawe polaczenie, T i WD, dziekuje, doszly bezpiecznie! Odpowiedz Link
ja_sylwia Agmusz - dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 16:02 Strasznie dziękuję Agmusz, która przesłała zupełnie bezinteresownie,ot tak, zupełnie obcej babie (czyli mnie) kilka próbeczek,i która przywróciła mi wiarę w bezinteresowność ludzką:), i dzięki której (hihi) mój i tak skromny budżet wkrótce się uszczupli (Desnuda - a jednak). Och, jak miło... Odpowiedz Link
renia.renia Senta - super z Ciebie dziewczyna! 06.01.06, 20:31 Wielkie Dziękuję za próbki, które sprawiły, że ten dzisiejszy ciemny i zimny dzień pachniał czysto i przejrzyście H. Langiem :o) cmoki ren ps. i że skutecznie wyleczyłaś mnie z chęci bliższego poznania z Jil Sander nr 4 ;o)) Odpowiedz Link
agmusz Re: Agmusz - dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 08:27 Cieszę się, że mogłam pomóc i zapachy się podobają:) Do usług i Odpowiedz Link
agmusz Wielkie dzięki dla Chatki:* 07.01.06, 08:28 za La Perla, Scent i Miire;) Bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link
vanilia72 Anniehall78 - jest Pani wielka :-) 07.01.06, 10:38 Bardzo dziękuję za Romę :** Odpowiedz Link
chatka_ AGMUSZ - jestes wielka!!!!!!!!!!! :-) 09.01.06, 22:30 Dziekuje za sprawienie mi tak wiele szczescia, za mega probki przecudownych zapachow - usciski najserdczniejsze! Odpowiedz Link
madllen Re: Dziękuję Graży :)) 10.01.06, 08:26 Oczekiwałam wody a dostałam prześliczny zestaw z mydełkiem w kartonowym pudełku prosto od Hermesa;) Dziękuję serdecznie!! Odpowiedz Link
mrouh Ptasia, dziekuję:-) 10.01.06, 10:38 Olejek przyszedł i już postanowiłam że będzie mi towarzyszył przez następne dwa tygodnie w dalekiej podrózy. Jest cudny, czysty... mniam...:-) Dziękuję:-) Odpowiedz Link
graza4 Madllen :) 10.01.06, 12:51 Ja również Ci dziekuję, między innymi za cierpliwość :) Było mi bardzo miło Cię poznać, choć szkoda, że tak " w przelocie". Mam nadzieje, że będziesz miała dużo pociechy z Caleche :) Odpowiedz Link
anniehall78 Vanilia72!!! dziękuję.... 10.01.06, 22:00 ... za długo wyczekiwane Skin. zapach obłędny!! czuję, że wkrótce stanie się moją x z kolei miłością.... Odpowiedz Link
anniehall78 Kaloo kochana!!!! 10.01.06, 22:06 ściskam! całuję!! noszę na rękach!! za te cuda! do Chaosu to nawet boję się podejść: czekam na specjalną okazję, aby zapach uszanować.... nadal nie wiem, jak się odwdzięczę.... ale napewno coś wymyślę! Odpowiedz Link
elami3 Agnieszka czarna_a wielkie dzięki 11.01.06, 09:28 Agnieszko bardzo dziękuję za Tygryska. Ciszę się, że teraz spokojnie mogę spać mając go u boku. Odpowiedz Link
czarna_a Re: Agnieszka czarna_a wielkie dzięki 17.01.06, 18:34 elami3 napisała: > Agnieszko bardzo dziękuję za Tygryska. > Ciszę się, że teraz spokojnie mogę spać mając go u boku. Elu! Ja również bardzo dziękuję - za perfumy i miłe spotkanie :-))) Odpowiedz Link
czarna_a Re: Agnieszka czarna_a wielkie dzięki 17.01.06, 18:38 elami3 napisała: > Agnieszko bardzo dziękuję za Tygryska. > Ciszę się, że teraz spokojnie mogę spać mając go u boku. Elu! Ja również bardzo dziękuję - za perfumy i miłe spotkanie:-))) Odpowiedz Link
benita5 Toulka wielkie dzięki za wspomnienie figowe 18.01.06, 12:05 z francuskich przygod, ktore teraz mam na raczkach w wydaniu dopepkowym prawie:D Bardzo mi ten Molinard przypomina wycofana juz wode figowa Yves Rocher z serii Plasire Nature. BArdzo podobny poczatek tutaj jak w tamtej single note. Naprawde mile wspomnienie wakacji w taki ziab. Odpowiedz Link
elami3 Toula - bardzo wielkie podziękowania 11.01.06, 09:30 Toula bardzo dziekuję za Słonika. Dzięki Tobie mogę cieszyć si nim w zimowe wieczory. Odpowiedz Link