Dodaj do ulubionych

Calyx Prescriptives - kupowanie w ciemno:)

17.05.05, 12:28
kupiłam na Allegro Calyx Px. w ciemno, tylko po opisie. Za taką cenę można w
końcu nie trafić (to używany tester, poszedł za 34 zł). Zapach nie jest
świezym owockiem, jak podejrzewałam, raczej jest słodki-owocowy, ale
przyjemny. A przy tym nie taki, jak Rockin' Rio Escady.

aha, dostałam próbkę Curious. wystarczyło mini-psiknięcie na czubek palca -
ulepek. nie byłabym w stanie tego nawet ponosić dłużej. ktoś chciał - jeśli
chce nadal, to proszę o mail, wyślę pocztą.
Obserwuj wątek
    • fa25 Re: Curious 17.05.05, 14:28
      Jak zawsze wszystko zależy od skóry. Na mnie jest ciepły a jednocześnie świeży -
      duża przewaga magnolii nad wanilią. Absolutnie nie ulepkowaty ! Jest super.
      Zbieram za niego mnóstwo komplementów i bardzo się cieszę, że nie jest u nas
      tak popularny jak w USA.
    • balbina_alexandra Re: Calyx Prescriptives - kupowanie w ciemno:) 17.05.05, 15:44
      Też mam Calyx - ale miałam zupelnie inne wyobrażenie o tym - wąchałam wieki
      temu u pewnej koleżanki - coś mi chyba na mózg padło bo zupełnie inaczej sobie
      to wyobrażałam. Zupełnie. Usiłuję się przekonać, ale nie podoba mi się
      początkowa nuta i nic z tego - chyba na stragan musi to powędrować...

A Curious znam tylko z reklamówki w postaci nasączonego paseczka - ohyda, po
      prostu ohyda. Straszliwie chemiczny i faktycznie ulepkowaty.
      • anexxa Re: Calyx Prescriptives - kupowanie w ciemno:) 17.05.05, 15:47
        to pewnie kraxa zaraz do Ciebie napisze, bo do mnie już napisała z pytaniem o
        cenę. co prawda tu próbke Curious proponuję, nie Calyx, i Curious za darmo, bo
        jak tu brać pieniądze za taki drobiazg, ale widać stosuję za duże skróty myślowe.

może na kimś by się Britneyaromat lepiej rozwinął, ja niuchnęłam ociupinę i to
        jest ulepek, jakiego świat nie widział, a w każdym razie ja. nie konweniuje mi
        kompletnie i nie chcę się do niego przekonywać, bo osoba celeba reklamującego i
        firmującego tot nazwiskiem mnie zniechęca;)
        • charade Anexxa 17.05.05, 16:23
          To może ja się połaszę na tę próbkę ? ;) Chyba, że już wzięta.
          • anexxa Charade - odpisałam [n/t] 17.05.05, 19:28

• fa25 Re: Calyx Prescriptives - kupowanie w ciemno:) 17.05.05, 16:52
          Kazałam się obwąchać otoczeniu ( po spryskaniu Curious ) bo już pomyślałam po
          Waszych opiniach, że straciłam powonienie. Otoczenie twierdzi zgodnie, że czuje
          magnolię a wanilli prawie nic i że to świeży , kwiatowy zapach a nie ulepek. No
          popatrzcie tylko jak pH skóry zmienia zapach !
          • anexxa Re: Calyx Prescriptives - kupowanie w ciemno:) 17.05.05, 19:30
            absolutnie, bardzo zmienia. zazdroszczę, bo na mnie mało co pachnie w ogóle (dla
            otoczenia), jak się okazuje, a jak pachnie, to najczęściej jak szampon do
            włosów. Curious pachnie nie jak szampon, ale za to znieść go nie mogę :>
      • kraxa balbina to pisze 17.05.05, 16:03
        Ile za calyxa, w jakiej pojemoscii dlaczego tak drogo ;-)))
        • balbina_alexandra Re: balbina to pisze 17.05.05, 16:12
          Hej Kraxa, ja Ci dam zaraz :) zaraz muszę wyjść, ale maila Ci jeszcze natukam
          (a może masz coś na wymianę?).
          • kraxa cos by sie znalazlo 17.05.05, 16:15
            Ale nie wiem, czy akurat w Twoim guscie. J'adore, albo Ralph, Le Classique JPG
            to juz tak malo zostalo, ze nie proponuje. Organzy indecence nie oddam bo tera
            [ponoc nigdzie nie mozna kupic. No i mam jeszcze azzure, ale ja uwielbiam. Moze
            odkupie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka